خب من همون Ir4n_I3oy هستم که دوباره عضو شدم
بعد از مشکل پیدا کردن دیتابیس بعد نصب ELS فکر کردم بدلیل بهینه کردن جدول های دیتابیس مشکل پیدا کرده اولین کاری که کردم دیتابیس رو ری استارت کردم که فایده ای نداشت از داخل سی پنل دیتابیس رو دوباره نصب کردم مشکل حل شد ولی باز چند ساعت دیگه باز دیتابیس ارور میداد رفتم محتویات فایل my.cnf رو چک کردم دیدم کله تنظیماتش تغییر کرده با برگردوندن فایل اصلی که از قبل بک آپ داشتم ازش مشکل حل می شد ولی چند ساعت بعد باز روز از نو روزی از نو!
به سازنده ELS ایمیل زدم و مشخصات سرور و دیتابیس و مشکلم رو کامل توضیح دادم که تو 30-40 دقیقه جواب داد که اینم جوابش
کد PHP:
Rich Gannon Mar 3 (3 days ago)
to me Hello,
The original my.cnf file can be located in the els directory. This is to allow an easy-undo.
However it sounds like your issue may not be entirely related to ELS. Try the following command:
mysqlcheck --repair --all-databases
If it says you need a password, add the -p option and it will prompt for your password.
Rich
قبل اینکه جواب بده فایل my.cnf رو بک آپش رو قرار دادم و سطح دسترسی 644 رو به 444 تغییر دادم و ELS رو دوباره نصب کردم ولی گزینه های دیتابیس رو n زدم مشکل حل شده دیتابیس هم به خوبی کار می کنه !
من معمولا با آموزش کانفیگ نمی کنم و ELS هم نصب نکردم ولی یک مشکلی با فایروال iptables تو سرور مجازی های WMware داشتم گفتم شاید مشکل از کافیگ منه که نبود مشکل از جای دیگست!
با تشکر از آموزش دوست عزیز hadi_am
----------------------------------------------------------------
دو چیز جا موند یکی محل این فایل my.cnf که در
که با nano میشه با دستور زیر در ssh کانفیگش رو تغییر داد
در صورتی که nano نصب نیست با دستور زیر نصبش کنید
البته بهترین نرم افزار برای اینگونه تغییرات و بالا بردن سرعت کار WinSCP هستش که رایگانم هست و از sftp و ssh استفاده می کنه و کار با پوتی رو هم آسان تر میکنه
مسئله دوم در مورد دوستی که تذکر دادند ممنون از تذکرتون من قوانین رو نخونده بودم ولی عضو کردن اسم جدید اجباری بود تقریبا