سلام
بفرمایین مشخصات رو
کدوم دیتاسنتر؟
سلام
بفرمایین مشخصات رو
کدوم دیتاسنتر؟
ببخشيد ، الان با اون 2 گيگ جايزه ميشه رمش 4؟
دسترسي فيزيكي به سرور داريم؟
قرار داد رسمي بسته ميشه؟
اون 10 مگ رو چند تا سرور به اشتراك گذاشته ميشه؟ چون گفتيد كه خودش شير هستش و وقتي هم كه باز رو چند تا سرور پخش بشه عملا ....
در مورد مكان دقيق قرار گيري سرور هم بفرماييد. و اگر در داتك بود لطفا تاييديه داتك رو هم بديد.
در صورت تاييد موارد بالا من (و احتمالا پيمان) 100 درصد از شما چند تا سرور خواهيم گرفت![]()
یعنی الان
پلان آخرتون
120 هزارتومانه ماهانه؟ /-:
سروري كه اين مقدار دانلود رو داره پورت 10 مگ اختصاصي هستش. مگرنه الان ديگه پورت 10 مگ كمتر جايي ميبنده. اكثرا 100 . ا گيگ هستند كه اونها سرعت دانلود مگابايتي ميدن.
تازه اونها 10 مگ اختصاصي هستند نه اشتراكي!
1mb سرعت دانلودهم داشته باشه، راضی ام!
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
حالا
5-cpu: Intel C2Q Q9550 2.8GHz ram:8GB hdd:1000GB uplink:10MB BW 600GB price:1.200.00rial
110 تومان میدی بر داریم؟
تاييديه داتك چي؟ اون تاييد ميكنه و سرورها okهستند و مشكلي پيش نياد بعدا؟
برق اضطراري چي؟
اطفاء حريق چي؟
قرارداد رسمي؟
براي دسترسي به سرور هم نبايد مشكلي باشه. چون معمولا شركت ها بايد 2 ساعت قبل باهاشون هماهنگ كني و بعد بري بالا سر سرورت. قرار نيست كه به خودمون بمب ببنديم و .....
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
پيمان سروري كه برداشتي ميشه 10 گيگ رم. برو حال كن. پارس آنلاين قيمت ها رو ببينه سنكوپ ميكنه!
سلام
کل پورت 10 نهایت سرعت دانلودی که بده 1.5 مگابایت هست
حالا بین 10 سرور تقسیم بشه دیگه.....!
یک تصویر از سایت speedtest بزارین بر روی یکی از سرورها تست بگیرین.
من كه در چند پست قبل گفتم و سرعت دقيق بر حست كيلوبايت در بهترين شريط رو دادم!
ولي اينجور كه پيداست سايت هايي روي اين سرور كه در ايران هست ميزباني ميشه كه روزي 2 - 3 هزار بازديد داره و ظاهرا كه بدون مشكل هم هستند.
موارد بالا رو دوستمون پاسخ بدند و اگه پشتيباني فني با داتك باشه ميشه به سرورها اعتماد كرد
بهتر نیست این دوستمون یه عکس از سرعت دانلود سرورش بزاره ببینیم چقدر دانلود میده؟شايد ما هم گرفتيم اگر ببينم خوب باشه. نياز مبرم دارم منم
ویرایش توسط iranwebwork : January 15th, 2010 در ساعت 10:08
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)