سلام ، بنده جدیدا یه Ex4 گرفتم با دسترسی kvm اما هر کاری میکنم که فایل ایمیج واسش مانت کنم نمیشه ، ارور میده Accessing the image file failed ، کسی از دوستان میدونه مشکلم چطوری حل میشه ؟؟ با تشکر
1-29-2013 2-23-52 AM.jpg
سلام ، بنده جدیدا یه Ex4 گرفتم با دسترسی kvm اما هر کاری میکنم که فایل ایمیج واسش مانت کنم نمیشه ، ارور میده Accessing the image file failed ، کسی از دوستان میدونه مشکلم چطوری حل میشه ؟؟ با تشکر
1-29-2013 2-23-52 AM.jpg
.:: PHP Programming ::.
.:: Contact : 09351453670 / Telegram.me/MajidAmiri ::.
شما باید ایزو رو روی مثلا یک وی پی اس ویندوز داخل یک فولدر قرار بدید و بعد اون فودر رو شیر کنید و بعد ازاطلاعات او سرور رو + نام اون فولدر که شیر کردید تو این قسمت وارد کنید بعد اوکی کنید مونت میشه
ترجیح اون فولدر رو پرمیشن کامل بدید
این کارو کردم ، ام بازم ارور میده ، باید iis فعال باشه دیگه ؟؟
الان تست کردم دیگه ارور نمیده و میزنه اضافه شده و این پیام رو میده : Operation completed successfully. اما تو لیست ( Virtual Media Active Image ) هیچ ایمیجی اضافه نشده ، دلیلش چی میتونه باشه ؟؟
1-29-2013 3-42-07 AM.jpg
سلام ببخشید من یک سرور از هتزنر دارم میخوام روش esxi نصب کنم ولی وقتی در خواست kvm -laral- lantronix کردم و بهم چندین مرتبه دسترسی دادند و من فایل ایزو بوت رو بصورت drive redirection مانت کردم ولی از 1000 باری که به سرور ریموت دادم فقط بار 2 بار به صورت اتفاقی سرور رفت تو مراحل نصب esxi و بعد من موفق به نصب نشدم الان 7 روزه از سرورم میگزره پلیز یکی کمکم کنه دستم به دامنتون![]()
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
سلام من ایزو رو مانت میکنم ولی سرور بعد از ری استارت از روی ایزو بوت نمیشه - ولی دوبار به صورت اتفاقی از روی ایزو بوت شد و من خارج شدم ولی الان دیگه موفق نشدم که باز دو باره از روی ایزو بوت کنم قبلا توی ست آپ مادر برد usb فعال بود ولی الان دیگه نیست !شاید از این باشه ؟
با سلام
با ما در تماس باشید
تا راهنمای شود
موقع بوت کلید f11 را بزنید و سپس ایمیجی را لود کردید را انتخاب کنید
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)