از نظر من بهترین سرویس دهنده پارس انلاین هستش
از نظر من بهترین سرویس دهنده پارس انلاین هستش
پارس انلاین عالیه چون هر بار که قطعی داره 1 گیگ هدیه میده!!
من خودم به خاطر حجم بالای مصرفم از مخابرات میگیرم وامروز داشتم سی پنل نصب میکردم قطع شد!!!![]()
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
من هم همین طور قزوین که بودم از پارس انلاین استفاده میکردم الان هم خانواه که ایران هستش از پارس انلاین استفاده میکنه به هیچ وجه این جوری نبوده حتی سرعت دانلود تضمین شده ازشون گرفتم .کلی رضایت داشتم از پارس انلاین نزدیک به 1 سال و نیم میشه از این شرکت اینترنت میگیرم (تابستان پارسال )
غمـــــــــت در نهانـخانــــــــــه دل نــــــــشیند بـــه نــــازی که لـیـلـــی به محمـــل نــــــشیندبــــه دنبـــــــال محمـــــل چنـــــان زار گـــــریم کــــه از گریــــه ام ناقـــــه در گـــلنــــــشیندخلـــد گــــر بـــه پــــا خــــاری آســـان بــر ارم چـــه ســازم بــه خــاری کــه در دلنــــــشیندمرنجـــان دلـــم را کـــه ایـــن مـــرغ وحـــشی ز بـــامی که برخــاســـت مـــشکلنــــــشیندبـنــــــازم بـــــه بـــــزم مـحبــــت کـــه انـــجـــا گـــــدایــی بـــه شــــاهی مقـابـــلنــــــشیندطـبـیـــــب! از طلــــب در دو گـیتـــی میاســــا کــــسی چــــون میـــان دو منـــزل نــــــشیند؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)