نمیدونم چرا این ایرانی جماعت تا یه چیزی رو خودشون تجربه نکنند و ضررشو نبینند گوش نمیدند
بر میگرده سر موضوع دیتاشک، امودم هر چی گفتم آقا نرید پشیمون میشید نرید این، فلان مشکلات رو داره اما کسی گوش نداد
یکی از صمیمی ترین دوستان بنده هر چی بهش گفتم گوش نکرد گفت نه خیلی خوبه خیای عالیه، آخرش هاردش سوخت فهمید که چه افتضاحی (وقتی که از یه هارد چند سال کار بکشی چه انتضاری میشه داشت)
سر موضوع شما باید بگیم که اگر واقعا 8 ساله در این کار میباشید برام جای تعجبه که همچین حرفی رو میزدند!!!
من آلان 2 ساله که در این کار هستم و بیشتر فوت و فن این کار هارو میدونم، از خودم که این ها رو نسخاتم، یه تاپیکی هم هستش داخل همین انجمن یه سرچی بزنید پیدا میکنید، که در مورد چیز های مورد نیاز برای راه اندازی دیتاسنتر داده شده بد نیست یه مطالعه کنید، بعدشم، بنده ccna میخونم و با ساختار شبکه این چیز ها آشنایی دارم، نیازی نمیبینم که شما به بنده تیکه بندازید که هرکی از راه میرسه خودش رو مهندس بدونه!
شما فقط دارید با ظاهر کار نگاه میکنید،
شما با این نرخ دلار عزیز یه کولر جنرال 12 هزار از بانه بخوایید بخرید 1.600.000 تومن پولش میشه (همین 2 روز پیش یکی سفارش دادیم)
شما فقط یه سرور بخواید بخرید، فقط یکی با رم 16 گیگ براتون 5 ملیون تومن آب میخوره
حالا برای راه اندازیه دیتاسنتر برای اینکه بازه داشته باشید حداقل باید دیگه 20 تا که بخرید! که برایتون 100 ملیون فقط آب میخوره
سویچ و کیج و فایروال از چیز های خیلی ضروری هستند که شما باید حتما خریداری کنید حالا چه خونگی چه مدرن چه ...
همچنین در مورد سرمایه گذار دل نبندید! بنده حتی با آقای مهدی زاده(نمیدونم آشنایی دارید باهاشون یا خیر، اما اکثر بازاری های تهران مخصوصا توی بازار نفت با ایشون آشنایی دارند، حتی توی همین گیلان، از 20 کیلموتری رشت کنار همهی کمربندی ها میدیدی لولهی آب و فاضلاب بوده که کل این ها رو ایشون با پول خودشون وارد کشور کردند، یک استان!!! رو) بگذریم، با ایشون حرف زدم، پرسیدم چرا دیتاسنتر راه اندازی نمیکنید؟ گفتش که من دنبال چیزی میرم که زود بازده داشته باشه، نه بعد از 3 4سال در حالی که 100 ملیون برای ایشون جز رقم حساب نمیشه
شما هم مطمعا باشید که بقیه سرمایه گذار ها هم همین فکر طرز رو دارند
باور اگر ندارید، بروید اول دینباله سرمایه گذار بعد کارتون رو شروع کنید و اینجا به این و اون تیکه بندازید
موفق باشید