-
January 27th, 2013, 11:47
عضو انجمن
پاسخ : فروش تعدادی یوزر

نوشته اصلی توسط
compiler
سلام
با احترام فراوان برای همه دوستان محترم
جناب irancheat عزیز آیا فکر نمیکنید مشتری های بیچاره شی نیستن و حق انتخاب دارن؟! آیا فکر نمیکنید این کار نهایت سوء استفاده و در واقع خیانت در امانته؟!!
اونا این حق رو د ارند که خودشون انتخاب کنند...اصلا براتون مهم هست که دیتاشون دست نفر جدید از بین بره یا نره؟! یعنی هر کی پول بیشتری بده مشتری های بد بخت رو که بهتون اعتماد کرده بودن میدید به اون؟
بازم تکرار میکنم منظورم فقط دوست آگهی دهنده بود نه عزیزانی که درخواست کرده بودند . آدم یه لحظه کافیه خودشو بزاره جای مشتری های ایشون...خودش متوجه میشه چه کار زشتیه
موفق باشید
کامل صحیح هست
یا باید همین سایت رو بدید به کسی مدیریت کنه میشناسید یا به شرکت معتبر بدید و میشناسید خودتون
یا اینکه چندتا سایت انتخاب کنید و مشتریها بین اونا نظرسنجی بزارید
سپاس
-
-
January 27th, 2013 11:47
# ADS
-
January 27th, 2013, 12:13
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
compiler
سلام
با احترام فراوان برای همه دوستان محترم
جناب irancheat عزیز آیا فکر نمیکنید مشتری های بیچاره شی نیستن و حق انتخاب دارن؟! آیا فکر نمیکنید این کار نهایت سوء استفاده و در واقع خیانت در امانته؟!!
اونا این حق رو د ارند که خودشون انتخاب کنند...اصلا براتون مهم هست که دیتاشون دست نفر جدید از بین بره یا نره؟! یعنی هر کی پول بیشتری بده مشتری های بد بخت رو که بهتون اعتماد کرده بودن میدید به اون؟
بازم تکرار میکنم منظورم فقط دوست آگهی دهنده بود نه عزیزانی که درخواست کرده بودند . آدم یه لحظه کافیه خودشو بزاره جای مشتری های ایشون...خودش متوجه میشه چه کار زشتیه
موفق باشید
معمولا اینجور افراد که میفروشند مشتری ها رو اکثرا سایت موزیک یا سایت تفریحی و .... خیلی معمولی دارند.(حالا ایشون معلوم نیست سایت هاشون چی هست و مشتریهاشون چه کسایی هستند)
مثلا اگر یک سایت شرکتی باشه روی سرورشون و به همین راحتی منتقل کنند اون شرکت راحت ازشون شکایت میکنه به دلیل پخش اطلاعات شرکتی و محرمانه.
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
January 27th, 2013, 14:46
تا الان خیلی پیش اومده که هاستینگی ورشکست بشه یا قصد ادامه نداشته باشه و اکانت ها رو به شرکت ثالثی واگذار کنه (تازه با پرداخت هزینه به شرکت ثالث) اما فروش مشتری به هاستینگ های دیگه واقعا جالبه و جالب تر از اون افرادی که میخرن!
بعضی از دوستان صنعت میزبانی رو با بقالی اشتباه گرفتن! واقعا متاسف میشم وقتی همچین تاپیک هایی رو می بینم!
-
-
January 27th, 2013, 14:54
عضو دائم
ما میتوانیم میزبانی کنیم اما نمیخریم چون خرید و فروش کاربر در فرهنگ لغت ما جایگاهی ندارد
با من در تماس باشید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
January 27th, 2013, 14:55
لطفا با من در تماس باشید ما میتوانیم میزبانی کنیم
-