-
January 25th, 2013, 15:17
(درخواست) روش های جلوگیری از ویروسی شدن و نفوذ به ویندوز سرور 2003
سلام دوستان یه مدت هست بد جوری با ویندوز سرور 2003 مشکل پیدا کردم هر نسخه ای ش هم نصب می کنم اخرش ویروسی میشه یا بهش نفوذ می کنن مخصوصا وقتی که فایر والش خاموش هست برای استفاده های ... به هر حال توش موندم! ویندوز هم کاملا اپدیت هست. لطفا هر روشی که میدونید همین جا اعلام کنید تا بقیه هم بتونند استفاده کنند. پایدار باشید.
ویرایش توسط Behrouz50Amir : January 25th, 2013 در ساعت 15:19
دلیل: غلط املایی
-
-
January 25th, 2013 15:17
# ADS
-
January 25th, 2013, 17:22
پاسخ : (درخواست) روش های جلوگیری از ویروسی شدن و نفوذ به ویندوز سرور 2003
-
-
January 25th, 2013, 18:00
عضو انجمن
سلام
بسته به استفاده ای که میکنید روش های مختلفی هست ولی به طور کل پورت ریموت دسکتاپ رو تغییر بدین و از پسورد با سطح امنیت بالا استفاده کنید.
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید
-
January 25th, 2013, 18:03

نوشته اصلی توسط
reza*
سلام
بسته به استفاده ای که میکنید روش های مختلفی هست ولی به طور کل پورت ریموت دسکتاپ رو تغییر بدین و از پسورد با سطح امنیت بالا استفاده کنید.
فقط به عنوان ... استفاده می کنم.ولی ویروسی شدنش رو نمی فهمم!
-
-
January 25th, 2013, 21:09
عضو انجمن
ممکنه مشکل از شما نباشه و iso یا تمپلتی که مدیر سرور استفاده میکنه هم مشکل داشته باشه
میتونید درخواست بدید یه iso خام سالم (اگه خودتون لینک بتونید بدید خیلی بهتر هم هست)بدید mount و نصب کنند
مورد دوم استفاده از anti virus هایی مثل symantec و eset هستن که بیشتر برای استفاده در سرور های مجازی طرفدار دارند
مورد دیگه اینکه اپدیت ویندوز هست تا اگه نفوذ از طریق باگ RDP صورت میگیره با پچی که مایکروسافت داد حل بشه
در مورد دیگه اینکه شما میتونید فایروال رو روشن کنید و پورت های مورد نیاز رو در inbound و outbad باز کنید
پ.ن:نمیدونم چه فلسفه ای دوستان برای کارها رو ویندوز شخصی یا vps فایروال رو خاموش میکنند
فروش اسکریپت k-panel (مدیریت کریو ) به صورت متن باز
با قیمت 80 هزار تومان به صورت یک بار
برای خرید در پیغام خصوصی در ارتباط باشید
-
تعداد تشکر ها از fr0nk به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2013, 16:12
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Behrouz50Amir
سلام دوستان یه مدت هست بد جوری با ویندوز سرور 2003 مشکل پیدا کردم هر نسخه ای ش هم نصب می کنم اخرش ویروسی میشه یا بهش نفوذ می کنن مخصوصا وقتی که فایر والش خاموش هست برای استفاده های ... به هر حال توش موندم! ویندوز هم کاملا اپدیت هست. لطفا هر روشی که میدونید همین جا اعلام کنید تا بقیه هم بتونند استفاده کنند. پایدار باشید.
درود دوست عزیز
1.آنتی ویروس بریزید آپدیت و اسکن کنید...
2.پورت remote رو عوض کنید...
3.پسورد قوی ( کاراکتر+عدد-مثال : qwe78#$@^7♀5☺5♥7♠♠ ) انتخاب کنید...
4.فقط پورت هایی که استفاده میکنید رو باز بذارید و بقیه پورت ها رو ببندید...
فکر میکنم با با رعایت این 4 مورد تا حدودی مشکل بر طرف یشه...
موفق باشید..
ویرایش توسط WestVPS : January 26th, 2013 در ساعت 16:14
-
تعداد تشکر ها از WestVPS به دلیل پست مفید