بنده هم 3 ماهی میشه همین مشکل رو دارم ، زنگ زدم مخابرات قضیه رو گفتم ، طرف گفت مشکل از سیستمت هست !!
منم سریع گوشی رو قطع کردم ...
واقعآ کسایی رو برای پشتیبانی میزان که فقط میتونن سیستم رو خاموش و روشن کنند
بنده هم 3 ماهی میشه همین مشکل رو دارم ، زنگ زدم مخابرات قضیه رو گفتم ، طرف گفت مشکل از سیستمت هست !!
منم سریع گوشی رو قطع کردم ...
واقعآ کسایی رو برای پشتیبانی میزان که فقط میتونن سیستم رو خاموش و روشن کنند
روی سیستم خودم این دفعه با ویندوز xp و نرم افزار du meter تست کردم اگه 200 مگ سرعت دریافت داشته باشیم نرم افزار du meter میزنه 600 / مانند net meter / خوب سوالی که قبلش باید مشخص شه این امر طبیعی هست؟ لطف میکنید اگه با سرویس شرکت های دیگه همین تست رو انجام بدید ( نرم افزار 2 یا 4 مگ بیشتر حجم نداره )
نرم افزار میگه یک گیگو نیم استفاده داشتم توی 3 روز البته بدون دانلود و یا تماشای ویدیو / بنظرم پیچ ها جدیدا سنگین شدن، 1 گیگو نیم برای وب گردی خالی !!!
ویرایش توسط index.mailbox : January 26th, 2013 در ساعت 12:29
سرور های مجازی و اختصاصی گواهینامه اس اس ال
منم این مشکلو زود تموم شدنو دارم.میخاستم تاپیک بزنم که زحمتشو کشیدن هیچ دانلودی ندارم فقط پیج///ولی تو یه هفته یک تا دو گیگ مصرف دارم
![]()
ما که نمایندگی داریم اینترنت مشتری ها رو هم .........
والا موندیم این ترافیک رو چطوری میکشن بالا
؟
بگی هک شده مودم حداقل 1.2.3.4. 5. 10 نفر هک شده باشند
اما نه 40.50 یوزر
تو این زمونه .............![]()
اصفهان هستم و خبری شنیدم که از درستی اطمینان ندارم اما قرار هست حجم نامحدود شود اما سرعت کاملا دقیق و براست تا 1 مگ برداشته بشه اگر 128 هست 16 کیلوبایت دانلود اما پهنا نامحدود
آیا تا به حال موقع نصب درایور های ویندوز فکر کردید که چه چیزی داره رو ویندوز نصب میشه ؟
آیا تا به حال به ویندوز شک کردید که جاسوسی میکنه یا نه ؟
متن باز هم که نیست بریم چک کنیم ببینیم جاسوسیه یا نه
من بهتون یه پیشنهاد دارم
شما یه لینوکس رو فلشتون بوت کنید و بعد باهاش وبگردی هاتون رو انجام بدید
اگه بازم همون قدر مصرف شد از مخابراته
اگه بسیار کم مصرف شد از ویندوزه
که من احتمال رو به ویندوز میدم
بازم یه امتحان کنید .
ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
Venon Web Developers - VENON.ir
دوستان بهترین راه اینه که یه اینترنت سکوریتی مثل کسپر اسکای یا ایست اسمارت نصب کنید تو اینا میتونید دقیق نگاه کنید که چه نرافزارهایی دارن با اینترنت کارمیکنن از داخل اونا هم ببندینشون
تو ویندوز 8 هم ترافیکتون چه بخواین چه نخواین میره وقتی مترو رو باز می کنید اگه دقت کنید میبینید که مررگر هربار یه عکس جدید باکیفیت براتون میندازه تو بینگ ،نرافزاره هواشناسی ترافیکتونو میخوره + نرافزاره مالی بورس رو چک میکنه و خیلی نرمازارهای دیگه
من تازه به 7 برگشتم و احتمالا به لینوکس کوچ کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)