نمایش نتایج: از شماره 11 تا 14 , از مجموع 14

موضوع: کسی شماره آلماهاست رو داره؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن AlmaHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

پیش فرض پاسخ : کسی شماره آلماهاست رو داره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط m-mehdipoor نمایش پست ها
    جناب تاجدینی ممنونم از شما بابت حل مسئله .
    بنده همونطور که عرض کرده بودم مورد را در اون لحظه رفع کرده بودم ولی ظاهرا مورد دوباره تکرار شد.
    کلا یوزر پر دردسر و پر ابیوزی فکر نمی کنم بوده باشم ولی خب کار هاستینگ است و ممکنه این اتفاق رخ بده و واقعا کاری به این نداره تو مهمونی هستی یا عذا ، هر لحظه ممکنه به دلیل مشکلی نیاز به ساپورت داشته باشه
    با این اوصاف بهتر نیست تلفن معتبری برای کار اضطراری بزارید تا بتونیم باهاتون در این مواقع ارتباط برقرار کنیم؟
    باور بفرمایید فشار روم تا حدی زیاد بود که از رداستیشن به عنوان 118 استفاده کردم ! ولی اونام شماره ندادن بهم....
    باسلام
    بله چون History خوبی نزد ما داشتید ما شما را گارانتی کردیم که بعد از باز شدن سرور مشکل رو حل کنید! در غیر این صورت دیتاسنتر از شما میخواست که DNS ها را تغییر دهید و تا زمانی که سرور از لینکی که خدمتون ارسال کرده بودم De-List نمیشد سرور باز نمیشد توسط دیتاسنتر!
    تیکتی که دیتاسنتر برای ما ارسال کرد.
    ========
    Please provide us assurance you will now resolve the issue and I can unsuspend.
    ========

در مورد تلفن هم شماره دفتر انگلیس وجود دارد که همه روزه از ساعت 9.30به وقت انگلیس الی 17:30 قابل دسترس میباشد. شما اگر نتوانستید تماس بگیرید فکر میکنم مشکل از سمت مخابرات ایران میباشد! چون کاربرانی داریم که تماس میگیرند از طریق شماره مذکور!(از کارت تلفن استفاده کنید برای برقراری تماس با شماره مذکور)
    آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.

2. تعداد تشکر ها از AlmaHost به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)