-
January 13th, 2010, 21:45
عضو جدید
پاسخ : هشدار به همه !!!!
اصلاً یه سوال اصلاً هکر های چینی چرا بیان سایت های عادی رو هک کنند؟ مگه این کار براشون چی سودی داره؟؟ از اینکه بیان سایت های عادی رو هک کنند برن سایت بانک جهانی رو هک کنند تا پول دار بشند
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
parsbin
یک بچه از اهالی شیراز چنج کردن دی ان اس رو یاد گرفته حالا هر جا رو میبینه چنج میکنه!!
میشه چنج کردن دی ان اس رو برای ما هم بگی تا یاد بگیریم؟ بعداً من میرم دی ان اس گوگل رو چنج میکنم
با اجازه
-
-
January 13th, 2010 21:45
# ADS
-
January 13th, 2010, 21:53
بله درسته به همین سادگی نیست
ولی به اون پیچیدگی که ازش تو رسانه هاشون دم میزنن هم نیست.
مثلا کیهان نوشته بود ارتش سایبری ایران سایت توئتر رو به غنیمت گرفت!
خوب این طور بوده؟
در حالی که میدونیم به اکانت دامینشون حمله صورت گرفته و دی ان اس ها رو تغیییر دادن نه سرور ها که بسیار پیچیده تر و دست نیافتنی تره.
اگر از اون ور اغراق میشه از این ور هم اغراق کنیم به کسی نباید بر بخوره!
-
-
January 13th, 2010, 22:26
من متوجه نمیشم که این چه جور Hack ایه . که DNS Server یه جا دیگه را بزنی و بد بگی هک کردم ، این هک نیست ناجوانمردیه .. اکثر سایتهای خفن خودشون DNS Server ندارن از جاهایی مثل Dyndns و .. استفاده میکنند .
-
تعداد تشکر ها از jafarjeni به دلیل پست مفید
-
January 13th, 2010, 23:23
عضو انجمن
یکی اینو برای من ترجمه کنه!
-
-
January 13th, 2010, 23:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsbin
چاپلوسی برای از ما بهترون دیگه! بالا بالاها!
یه چیزی میگیا ... اینکه باعث میشه تازه روابط حسنه ای که بینشون هست بهم بخوره ... پس تجارت کلانی که بینشون هست رو چی ... مگه مغزه خر خوردند برند همچین کاری بکنند ... این کار شبیه این هست که بری رفیقت را بزنی بعدشم با صدای بلند بگی منم رفیقت ... به نظر من این کار بیشتر در جهت تخریب بوده تا خودشیرینی ... چون هیچ برای همچین چیزای مسخره نمیاند بگند ماله دولت هستند
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !
-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
-
-
January 14th, 2010, 00:04

نوشته اصلی توسط
h_zaman06
یه چیزی میگیا ... اینکه باعث میشه تازه روابط حسنه ای که بینشون هست بهم بخوره ... پس تجارت کلانی که بینشون هست رو چی ... مگه مغزه خر خوردند برند همچین کاری بکنند ... این کار شبیه این هست که بری رفیقت را بزنی بعدشم با صدای بلند بگی منم رفیقت ... به نظر من این کار بیشتر در جهت تخریب بوده تا خودشیرینی ... چون هیچ برای همچین چیزای مسخره نمیاند بگند ماله دولت هستند
آخه اون بچه ای که این کارا رو میکنه که انقدر مخش قد نمیده داداش.
چه میدونه این چیزا رو.
زده برای اعتراض به دخالت امریکا سایت چینی هک کرده!
خوب از این آدم چه انتظاری داری؟ فکر کردی سیاست ها و معادلات ژئوپلوتیک و ژئواستراتژیک منطقه ای میتونه تحلیل کنه مثلا؟!!

گشته گشته ببینه کدوم سایت بدبختی رو میشه از راه های مسخره هک کرد این رو پیدا کرده هک کرده.یک صفحه مسخره تر هم گذاشته روش.
چمیدونه با این کار شاید چین همون بنجل هاش رو هم به ایران قالب نکنه دیگه!
-
تعداد تشکر ها از parsbin به دلیل پست مفید
-
January 14th, 2010, 01:01

نوشته اصلی توسط
Final Hoster
اصلاً یه سوال اصلاً هکر های چینی چرا بیان سایت های عادی رو هک کنند؟ مگه این کار براشون چی سودی داره؟؟ از اینکه بیان سایت های عادی رو هک کنند برن سایت بانک جهانی رو هک کنند تا پول دار بشند
میشه چنج کردن دی ان اس رو برای ما هم بگی تا یاد بگیریم؟ بعداً من میرم دی ان اس گوگل رو چنج میکنم

با اجازه

اين نقل قولی كه پايين ميبينی حمله ی يه سری مشنگه به يه سری سايت چينی ...
همين يه جرقه است برا اينكه اونام شروع كنن و البته شروع به زدن سرورهای share كنند
حقيقتا از ما خيلی بيشتر آدم دارن ! و با سواداشونم همين طوره به خاطر جمعيتش
ولی اين وسط فقط يه سری وبمستر اذيت ميشن چون الكی الكی ديفيس ميشن و ...

نوشته اصلی توسط
Domain
یکی اینو برای من ترجمه کنه!

-
-
January 14th, 2010, 01:40
عضو انجمن
دوستان چینی ها بی کارن بشینن سایت هاستینگ هک کنن؟؟؟
بهترین روشی که انتخاب خواهند کرد 100 % سایت های دولتی است
دیگر در البرز هاست فعالیت ندارم
09380707181
میزبانی وب اوربیس -
http://orbis.ir
-
-
January 14th, 2010, 02:08

نوشته اصلی توسط
alborzhost
دوستان چینی ها بی کارن بشینن سایت هاستینگ هک کنن؟؟؟
بهترین روشی که انتخاب خواهند کرد 100 % سایت های دولتی است
شما دولتيشون رو بزنی اونام دولتی ميزنن
هاستاشونو بزنيد متقابلن هاستاتونو ميزنن
-
-
January 14th, 2010, 03:01
سلام
چند سال اونجا زندگی میکردید؟
اونها رو لینوکس نمیتونند کاری بکنند! و اگر هم کاری کنند سایت های معروف رو میزنند ماشاالله سایتهای هیچ کدوم ماها معروف نیست...
شما دولتيشون رو بزنی اونام دولتی ميزنن
هاستاشونو بزنيد متقابلن هاستاتونو ميزنن
-