سلام.
وب سایت بانک خودرو به فروش میرسدد.
بانک خودروی ایران - بانک خودرو
قیمت پایه 300 هزار تومان.یه نگاه بهش بندازید متوجه میشید ارزشش بالاتر از این حرفاست.
در صورت تمایل با ایمیل saeed.0347@yahoo.com تماس بگیرید یا پیغام خصوصی بدید.
با تشکر.
سلام.
وب سایت بانک خودرو به فروش میرسدد.
بانک خودروی ایران - بانک خودرو
قیمت پایه 300 هزار تومان.یه نگاه بهش بندازید متوجه میشید ارزشش بالاتر از این حرفاست.
در صورت تمایل با ایمیل saeed.0347@yahoo.com تماس بگیرید یا پیغام خصوصی بدید.
با تشکر.
قیمت افزایش پیدا کرد.
450 هزار توماان
No data
27,242,797
با این رنک فکر نمیکنم کسی بخره ،قیمت را خیلی بالا گفتید اگر ممکن است قیمت را خیلی پایین بیارید
خوب دوست عزیز 10 روز بیشتر از عمر این وب سایت نمیگذره.معلومه رتبه خوبی نباید داشته باشه.اگه رتبش بهتر بود که نمیفروختمش.با 14 محل تبلیغش حداقل ماهی 1میلیون کاسب میشدم.اما نیاز به تبلیغات داره و باید 2 یا 3ماه واسش تبلیغ بشه تا شروع به سود دهی کنه.منم پول تبلیغو ندارم.دلیل فروشمم همینه.
ویرایش توسط saeed.0347 : January 25th, 2013 در ساعت 14:54
خوب شما باید سایت را بر اساس ارزشی که داره بفروشد نه بر اساس رتبه ای که ممکن هست در صورت تبلیغ در آینده بدست بیاد بفروشید ،من هم یک سایت دارم که رتبه الکسا ایران هستش ۲۳ هزار ولی اگه بخاهم بفروشم حتی ۱۰۰ تومان هم نمیدم
به نظر من خودت روش کار کنی بهتره.دامینت خوبه میخری بالا.بالا که رفتی بفروش
سایت تا سایته.خودرو چیزیه که زیاد بازدید داره.
با اینکه زیاد از عمرش نمیگذره اما روزی 30تا بازدید کننده داره.یه مقدار خیلی ناچیز تبلیغ شده و اسش و تازه امروز بنرهایی که واسش سفارش داده بودمو تحویل گرفتم.
به نظر شما چند می ارزه؟
در ضمن کلی مطلب توش قرار گرفته.قیمت روز خودروها و معرفی خودروهای داخلی و وارداتی به طور کامل توش قرار داره.به جز 2تا کارخونه بقیه کاملن.
اگه واقعا کسی هزینهتبلیغات اولیه داشته باشه خوب پولی میتونه در بیاره.
الان که ففط پول قالب رو میدن بهتون به300 نمی ارزه.شما روش کار کن تبلیغ کن بالای 1 تومن میفروشی.شایدم خودت خواستی اداره کنی!
حق با شماست.
باید یه مدت روش تبلیغ کنم.بعدشم واسه خودم نگهش دارم.اما نیاز به یه شریک دارم که بتونم براش تبلیغ کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)