پیشنهاد بنده استفاده از لایت اسپید یا nginx هستش برای بازدهی چند برابری و سرعت بسیار بهتر سرور شما . در صورت تمایل با بنده در تماس باشید
NginxWeb | پلاگین مخصوص نصب Nginx
پیشنهاد بنده استفاده از لایت اسپید یا nginx هستش برای بازدهی چند برابری و سرعت بسیار بهتر سرور شما . در صورت تمایل با بنده در تماس باشید
NginxWeb | پلاگین مخصوص نصب Nginx
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
سلامکد PHP:
خوب 5.2 رو چطوری نصب کنم؟
از easyapache
۵.۲ رو نصب کنید
مد سکیوریتی فراموش نشه.
سلام جابر جان
الان خدا شاهده توی این فکر بودم که جابر توی این کار سریع میومد قهر کرده با من که سر نزده :دی
حلال زاده به این میگن
جابر جان از اونجا نمیشه حد اقل ورژنش 5.3 هست و اون یکی ها زمانش به اتمام رسیده است
و همچنین su PHP هم وقتی میگذارم سایت خودم ارور 500 میده
چیکارش کنیم در کل؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
پی اچ پی رو 5.2.17 که کردم سرعتم 1/10 ام سرعت قبل شد
دلیل میدونین چیه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)