-
January 23rd, 2013, 10:49
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
سلام و خسته نباشید متخصصین:
من یک مشکل دارم زمانی این freer نصب می کنم همه چی خوب و عالی هست فقط یک چیز عذاب میده همش اون بالا تو صفحه اصلی که مشتری میبینه میزنه فایل اینستال و حذف کنید که من این کارو کردم متاسفانه باز هم میده نمیزاره به درگاه متصل بشه ، دایرکتوری هم درست زدم ،
-
-
January 23rd, 2013 10:49
# ADS
-
January 23rd, 2013, 11:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
pargraphic
سلام و خسته نباشید متخصصین:
من یک مشکل دارم زمانی این freer نصب می کنم همه چی خوب و عالی هست فقط یک چیز عذاب میده همش اون بالا تو صفحه اصلی که مشتری میبینه میزنه فایل اینستال و حذف کنید که من این کارو کردم متاسفانه باز هم میده نمیزاره به درگاه متصل بشه ، دایرکتوری هم درست زدم ،
دوست عزیز حتما پوشه install هست وگرنه ارور نمیده///تا نصب کردین و تمام شد چیزیس رو باز نکنیدو پوشه install رو حذف کنید
-
-
January 23rd, 2013, 13:02
سلام خدمت دوستان عزیز
من freer رو در sitename.com/shop نصب کردم چرا موقع پرداخت میاد sitename.com/callback کسی آشنایی داره؟!
-
-
January 23rd, 2013, 13:08

نوشته اصلی توسط
onogh
سلام خدمت دوستان عزیز
من freer رو در sitename.com/shop نصب کردم چرا موقع پرداخت میاد sitename.com/callback کسی آشنایی داره؟!
برید به این آدرس include/configuration
با notepad باز کنید و خط 5 ببینید قسمت URL چه آدرسی نوشته شده، باید حتما همین باشه sitename.com/shop در ضمن حتما باید آخرش اسلش / داشته باشه.
-
-
January 23rd, 2013, 13:17
من این Freer SMS فعال کرم و به خوبی کار میکرد، ولی الان دو روز با وجود داشتن اعتبار کار نمکنه
میخواستم بدونم کسی دیگه از دوستان هم این مشکلو داره با فقط باسه من اینطوری شده ؟؟
پیشاپیش ممنون از دوستان
-
-
January 23rd, 2013, 13:19

نوشته اصلی توسط
georgehour
برید به این آدرس include/configuration
با notepad باز کنید و خط 5 ببینید قسمت URL چه آدرسی نوشته شده، باید حتما همین باشه sitename.com/shop در ضمن حتما باید آخرش اسلش / داشته باشه.
تشکر نیازی نیست به خط 6 هم /shop اضافه بشه؟!
-
-
January 23rd, 2013, 13:20

نوشته اصلی توسط
agha_mehran
من این Freer SMS فعال کرم و به خوبی کار میکرد، ولی الان دو روز با وجود داشتن اعتبار کار نمکنه
میخواستم بدونم کسی دیگه از دوستان هم این مشکلو داره با فقط باسه من اینطوری شده ؟؟
پیشاپیش ممنون از دوستان

سلام آقا مهران
freer sms یه Cms جداست یا یک Plugin ؟
-
-
January 23rd, 2013, 13:23
یه افزونه هستش
برید به سایت زیر
Freer SMS - خانه
-
-
January 23rd, 2013, 13:24

نوشته اصلی توسط
onogh
تشکر نیازی نیست به خط 6 هم /shop اضافه بشه؟!
نه
--------------------
دوستان توجه کنید موقع نصب قسمت آدرس سایت رو حتما همون جایی رو بزنید که اسکریپت فریر روش ریخته شده
-
-
January 23rd, 2013, 15:33
عضو جدید
Warning: Illegal string offset 'action' in /home/lordweb/public_html/shop/index.php on line 17
با سلام خدمت دوستای گرامی.کسی میتونه کمکم کنه؟ خدایی دیگه اعصاب نزاشته واسم.چندمین باره که نصب میکنم اسکریپت رو.همه ورژن ها هم چنین اروری تو صحفه اصلی و صفحه مدیریت هم
Warning: Illegal string offset 'admin' in /home/lordweb/public_html/shop/include/funks.php on line 40
Warning: Illegal string offset 'post' in /home/lordweb/public_html/shop/back/login.php on line 18
این ارور ها رو میده
مشکل از کجاست؟ کسی میتونه کمک کنه؟
-