-
January 22nd, 2013, 23:33
نیازمند یک حرفه ای برای حل مشکل abuse
سلام،
برای حل مشکل abuse ناشی از پورت اسکن و p2p ها از جمله تـورنت روی لینوکس و میکروتیک نیاز به یک فرد خبره دارم. قیمت پیشنهاد بدید اگر معقول بود در خدمتم.
راه هایی مثل بستن ip ترکر و ... جواب نمیده. دنبال یک ایده و راه حل اساسی هستم. برای میکروتیک یه دوستی اسکریپتی داد که به محض باز شدن تورنت طرف dc میشد که اینم قابل قبول نیست. میخوام وصل باشه منتها هیچ ترافیک غیر قانونی رد و بدل نشه.
با تشکر
-
-
January 22nd, 2013 23:33
# ADS
-
January 23rd, 2013, 08:31
پاسخ : نیازمند یک حرفه ای برای حل مشکل abuse
نیازمند یک حرفه ای برای حل مشکل abuse
-
-
January 23rd, 2013, 08:52
تنها راه همان میکروتیک است. مگر سرور کلو کنید فایروال سخت افزاری بگذارید. پورت های نت اسکن رو ببندید. یک سری رول هم برای جلو گیری کامل از p2p هست برای فایروال سخت افزاری.
-
-
January 23rd, 2013, 09:21

نوشته اصلی توسط
m-batista
تنها راه همان میکروتیک است. مگر سرور کلو کنید فایروال سخت افزاری بگذارید. پورت های نت اسکن رو ببندید. یک سری رول هم برای جلو گیری کامل از p2p هست برای فایروال سخت افزاری.
چقدر ما رو تو خرج انداختی دوست عزیز!
علاوه بر میکروتیک روی دبیان/اوبونتو هم لازم دارم که انجام بشه. این مسئله رو با 30$ دو روزه تو freelancer.com حل میکنن، منتها دلار گرون شده... منم 20-30 تومن بیشتر نمیتونم هزینه کنم. واسه کسی که خوره شبکه+لینوکس+iptables باشه 10 دقیقه بیشتر زمان نمی بره.
-
-
January 23rd, 2013, 09:26
بله. ولی راه حل قطعی که من نمیدونم. اگر کسی اینقدر وارد باشه و بتونه بدونه افت سرعت درست کنه. زیر 200 300 نیمیگیره و در ضمن معمولا فقط روی سرور خودشون انجام میدن که شما تمپلیت نگیری استفاده تجاری کنی !
-
-
January 23rd, 2013, 09:28
با 50 تومن پورتهای نت اسکن تورنت اسپم رو براتون تو اوبونتو می بندم اما میکروتیک وارد نیستم
-
-
January 23rd, 2013, 09:30
تورنت پوت خاصی نداره که ببندید. اگر داره بگید ما هم بدونیم.
-
تعداد تشکر ها از m-batista به دلیل پست مفید
-
January 23rd, 2013, 09:32
رنج پورت داره میشه بست هیچ کانکشنی تمونه دیتا ردوبدل کنه
-
-
January 23rd, 2013, 09:34
عزیز. اون رنجی که شما میگی برای هر کلاینت فرق میکنه. من میتونم پرت utorrent رو بزارم روی 80 اگه ترکر هم روی پرت 80 باشه راحت کار میکنه. باید یکجوری جلوی پیر تو پیر رو بگیری با پورت بستن نمیشه جلوی تورنت رو گرفت
-
-
January 23rd, 2013, 09:47
[QUOTE=m-batista;655788]عزیز. اون رنجی که شما میگی برای هر کلاینت فرق میکنه. من میتونم پرت utorrent رو بزارم روی 80 اگه ترکر هم روی پرت 80 باشه راحت کار میکنه. باید یکجوری جلوی پیر تو پیر رو بگیری با پورت بستن نمیشه جلوی تورنت رو گرفت[/QUOT
عزیز من کارم اینه تورنتم کلا رو پورت 80 نمیتونه کار کنه
-