-
April 13th, 2009, 15:57
عضو انجمن
پاسخ : مدير نوين سرور را بيشتر بشناسيد

نوشته اصلی توسط
NovinServer
دوست گرامی ، من از شما پوزش خواستم و گفتم به کاربر خود اخطار کنید !
بنده یک مدیر هاست هستم و کاملا ساده و معمولی ! اما کاربر شما داره با همه کل کل می کنه وقتی هم تهدید می کنی عین خیالش نیست ! این نشون می ده کاربر اصلا نه قانون سرور حالیشه و نه سرور براش مهمه .
من به هیچ وجه به کسی تا کنون دی داس ندادم و بار اول بود که این اقا انقدر عصبی کرد منو که محبور به این کار شدم .
باز هم منو ببخشید
خواهش ميكنم همكار گرامي.
خدا رو شكر همه چيز به خوبي گذشت . به اميد موفقيت روز افزون همه مديران:chinese:
-
تعداد تشکر ها از Nikihost به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2009 15:57
# ADS
-
April 13th, 2009, 16:01

نوشته اصلی توسط
hamedpc
سلام .
من فکر کنم الان 1ماهه هاستینگ راه انداختم.و کار با چتم مال زمان قبل ندارم.
هیچ جای دنیا هم ندیدم مدیر هاستینگ ddos کنه.
هیچ وقتم یادم نمیاد تو ادلیستم به کسی فحش داده باشم یا بی احترامی.
آرشیو چتم هم هست . هرکی میخواد میتونه ببینه.
تو صحبتمام هم گفتم که قالب و من نساختم. گفتم من زودتر گذاشتم .
شما هم اگه چیزی دارید ارشیو نشون بدید ببینم من چی گفتم بهتون که بی احترامی بوده؟
به دیگران هم توصیه می کنم تا از چیزی مطمئن نیستند قضاوت نکنند.
به نظر من ، شما یک ادمی بی مسئولیت هستید که هیچ قانونی را رعایت نمی کنید !
کلیه بحث ها به کنار ! من یک سوال دارم ! من دلم می خواهد این قالب بگذارم اصلا فرض می کنیم همین امروز هم گذاشتم ! به شما چه که به بنده پی ام می دهید می گویید این را من اول گذاشتم شما بر دار هر کاری هم دلت می خواد بکن ؟
-
-
April 13th, 2009, 16:18

نوشته اصلی توسط
baghebahar
منم هم به جاي شما بودم كه دوست يا مدير سرور بيايد بگه برو تو انجمن منو تاييد كن اينكار رو ميكردم:tooth:
اولا من هر روز به این انجمن سر میزنم و اصلا هم آقای ده بزرگی به من نگفت که بیا من رو تایید کن
دوما من این قالب رو خیلی وقت پیش روی نوین سرور دیده بودم و این آقا که 1 ماه هست هاستیگ راه انداخته تازه روی سایت خودش گذاشته و منم لازم دونستم آقا رضا رو تایید کنم و به ایشون هم اطلاع دادم تا خبر دار بشن
میگن هرکس دنیا رو از چشم خودش میبینه شما هم فکر میکنم از این دسته هستید :hammer:
ویرایش توسط __OMID__ : April 13th, 2009 در ساعت 16:23
-
تعداد تشکر ها از __OMID__ به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2009, 16:21

نوشته اصلی توسط
__OMID__
اولا من هر روز به این انجمن سر میزنم و اصلا هم آقای ده بزرگی به من نگفت که بیا من رو تایید کن
دوما من این قالب رو خیلی وقت پیش روی نوین سرور دیده بودم و این آقا که 1 ماه هست هاستیگ راه انداخته تازه روی سایت خودش گذاشته و منم لازم دونستم آقا رضا رو تایید کنم
میگن هرکس دنیا رو از چشم خودش میبینه شما هم فکر میکنم از این دسته هستید :hammer:
درسته ، من از اقا امید هم تشکر می کنم ! همان طور که می دانید من خیلی وقت هست اینجا نمی ایم و پست نمی دهم و اصلا این موضوع را خبر نداشتم و امید جان به بنده اطلاع دادند .
باز هم از ایشون تشکر می کنم :innocent::kiss:
-
-
April 13th, 2009, 16:34
عضو انجمن
سر یک سری مسائل حاشیه ای، اینقدر سر و صدا برای چی.
بی طرفانه میگم :
هر موقع کسی خودش قالب طراحی کرد و حق کپی رایت براش گذاشت، بعد میتونه ادعا کنه که ...
و الا...
پاینده باشید.
Ded24.com - Parnak LTD - Since 2009▌
Email : sales[@]ded24.com▌
Tell : 021 77246118 | 24x7 Support And Sales : 0912 197 8921▌
... ,ColoCrossing, Redstation, Gigepipe, HETZNER▌
-
تعداد تشکر ها ازP-CO به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2009, 16:36
سلام
من واقعا فکر نمی کنم یک قالب این قدر ارزش داشته باشد
-
تعداد تشکر ها ازNikan به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2009, 16:37

نوشته اصلی توسط
p-co
سر یک سری مسائل حاشیه ای، اینقدر سر و صدا برای چی.
بی طرفانه میگم :
هر موقع کسی خودش قالب طراحی کرد و حق کپی رایت براش گذاشت، بعد میتونه ادعا کنه که ...
و الا...
پاینده باشید.
با شما موفق هستم ، بنده اصلا کار نداشتم ایشون کل کل کردند بعدم تاپیک زدند می خواهم بدونم منظورشون از این کارها چی بوده !؟
-
تعداد تشکر ها از NovinServer به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2009, 16:39

نوشته اصلی توسط
Nikan
سلام
من واقعا فکر نمی کنم یک قالب این قدر ارزش داشته باشد
نیکان جان با شما هم موافق هستم ! اما می خواهم چهره واقعی ایشون را مشخص کنم :kiss:
-
تعداد تشکر ها از NovinServer به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2009, 16:58
عضو انجمن
قبلا گفتم
باز هم می گم
هر یک از دوستان با ایشون برخورد داشته باشند متوجه اخلاق ایشون میشن
بهتره همین جا بحث و تموم کنیم
این تاپیک کاملا مسخره و بچه گانه شروع شده
www.takweb.ir
آیکون ها رو ما آذر ماه طراحی کریدم
حالا خیلی ها به من pm میدن که از فلان سایت کپی کردی و ...
بعضی هاش:
faroos.com
parsa-host.com
البته آیکون ها رو ببینید حتما فراون جاهای دیگه دیدید
ولی یجا این مسئله رو مطرح کردم و همه گفتن تو ایران هستی و اینجور ***ی ها عادی هست
فکر کنم بهتریم جواب برایم بود
حالا شما که از جایی گرفتید ...
بس کنید و از مدیریت بخوایم این پست و حذف کنه چون یه فرد آماتور به دلیل مسخره ای کسی رو داره زیر سوال می بره
-
-
April 13th, 2009, 17:57
عضو انجمن
سلام به همگيريال
راستش كاري ندارم كه كي راست ميگه و كي دروغ ولي يه سوال برام پيش اومد!
من چند روز پيش براي سايتم ، سفارش يك سيستم مديريت هاست دادم ، ديروز هم تحويل گرفتم. كاري به قيمت و اينا نداريم ولي وقتي كه سيستم رو در لوكال نصب كردم ديدم كه قالبش متعلق به يكي از سايت هاي هاستينگ ايراني هستش. با طراحي كه اين سيستم رو برام درست كرده تماس گرفتم و موضوع رو گفتم و ايشون در جواب به من گفتند چون شما گفتيد قالب با اختيار خودت منم اين قالب رو براتون انتخاب كردم !!!
سرتون رو درد نيارم ، بعد از كلي بگو ، مگو كردن به ايشون گفتم كه قالب رو عوض كن چون حوصله اينجور دعواها رو ندارم (لينك اين تاپيك هم بهش دادم) ، با كمال خونسردي گفتند كه چون قالب در دل برنامه گنجانده شده است ، بايد در تمام كدهاي برنامه تغيير بدم ، پس x تومان بايد بپردازي!!!!
به نظر شما تكليف من چيست؟ بايد براي قالبي كه معلوم نيست خود اون شركت از كجا كپي كرده ، باز هم پول بپردازم؟ تازه از كجا معلوم كه قالب جديد شبيه به يه سايت ديگه نباشه! ماشاالله انقدر سايت هاي هاستينگ زياده كه حتي اگه يه طرح رو از اول خودت شروع كني و تمام تصاوير هم خودت طراحي كني ، آخر يه مدعي پيدا ميشه.
ممنون از توجه شما
-