-
January 21st, 2013, 10:11
عضو جدید
پاسخ : فروش دلار فری لنسر - برداشت مستقیما به حساب مشتری

نوشته اصلی توسط
Ebay_Seller
من هم می خواستم اما ماشالا اینقدر دیر جواب دادین که دیگه گفتم جواب نمی دین.
دوست عزیز یک مثلی هست که میگه آبی که بالا سرش وایسی جوش نمیاد! من بعد از زدن پست باید برم به کارم برسم. برای همین هم همه اطلاعات مهم رو همینجا گفتم تا کمتر سوال بی جواب باقی بمونه. سوال شما هم اگر جسارت نباشه با کمی دقت جوابش همینجا بود. اگر خودتون مردد و دودل بودین اون یک امر دیگه ست.
-
-
January 21st, 2013 10:11
# ADS
-
January 22nd, 2013, 11:25
با نهایت تشکر از جناب فولادپور عزیز ، مثل همیشه به موقع و دقیق خریدی که انجام داده بودم از ایشون انجام شد.
کار کردن و صحبت کردن با مرد با وقار ، متین ، مورد اعتماد و خوش قولی مثل ایشون برای من مایه افتخاره.
-
تعداد تشکر ها از rezahesami به دلیل پست مفید
-
February 6th, 2013, 12:36
عضو جدید
شرایط عمومی: پست اول این موضوع را بخوانید.
موجودی قابل انتقال: ۱۱۹ دلار
حداقل خرید: ۱۱۹ دلار
قیمت فعلی (تا قبل از معامله به روز میشه)
- هر دلار۳۶۰۰ تومان
مهلت واریز ریال: چهارشنبه ۱۸ بهمن ۹۱ ساعت ۲۳:۰۰
مهلت ثبت درخواست برداشت: پنجشنبه ۱۹ بهمن ۹۱ ساعت ۱:۳۰ بامداد
واریز به حساب مشتری: جمعه ۲۰ بهمن ۹۱
فروخته شد.
ویرایش توسط majid-f : February 6th, 2013 در ساعت 21:04
دلیل: اعلام فروش
-
-
February 6th, 2013, 20:19
سلام جناب فولادپور
اگر فروش نرفته من ميخام ازاون ١١٩ دلار رو،ممنون ميشم اطلاع بديد
-
-
February 6th, 2013, 20:28
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
rezahesami
سلام جناب فولادپور
اگر فروش نرفته من ميخام ازاون ١١٩ دلار رو،ممنون ميشم اطلاع بديد
متاسفانه ۶۹ دلار بیشتر باقی نمونده. بقیه ش رو دوستی ریال پرداخت کرده و گفته توی فری لنسر براش نگه دارم. اگر ۶۹ دلار رو میخواید مال شما 
قصد داشتم پست رو اصلاح کنم اما تنبلی کردم. شرمنده.
ویرایش توسط majid-f : February 6th, 2013 در ساعت 20:32
-
-
February 6th, 2013, 20:34
باشه مشكلي نداره،٦٩ دلار رو لطف كنيد منتها من بيرون هستم يه نيم ساعت ديگه ميرسم خونه مزاحم تون ميشم اگر باشيد.رسيدم تو ياهو پيام ميدم،ممنون
-
-
February 6th, 2013, 21:03
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
rezahesami
باشه مشكلي نداره،٦٩ دلار رو لطف كنيد منتها من بيرون هستم يه نيم ساعت ديگه ميرسم خونه مزاحم تون ميشم اگر باشيد.رسيدم تو ياهو پيام ميدم،ممنون
درخواست رو گذاشتم، خروجی رو هم براتون ارسال کردم.
-
تعداد تشکر ها از majid-f به دلیل پست مفید
-
February 6th, 2013, 21:13
دیدم ، ممنون از اعتمادتون ، شماره حساب رو درخواست کردم لطفا برام پیام خصوصی کنید واریز رو انجام بدم ، یک دنیا ممنون
-
-
February 7th, 2013, 02:19
salam ozr mekham inja in soal ro matrah mikonam dar avalin forsat hazf mekonam in post ro
Man ye joraee freelancer hastam ama faghat vase irani kar kardam ta alan,mikhastam shoro konam az freelancer.com va odesk va ... sefaresh begiram moshkele zaban nadaram aslan va fek mekonam mitonam az pasesh bar beyam,faghat va faghat moshkel ine k mikham paypal baz konam k inam moshkeli nist mozo ine k megan zod block meshe hesab
donbale kasi bodam bodam k az in ravesh po; dar meyare btone rahnameem kone k chejore ye paypal stable dashte basham k beshe rosh hesab kard
yek donya mamnoon misham age yekam baram tozih bedid
-
-
February 7th, 2013, 03:54
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
peyman hovisham
salam ozr mekham inja in soal ro matrah mikonam dar avalin forsat hazf mekonam in post ro
Man ye joraee freelancer hastam ama faghat vase irani kar kardam ta alan,mikhastam shoro konam az freelancer.com va odesk va ... sefaresh begiram moshkele zaban nadaram aslan va fek mekonam mitonam az pasesh bar beyam,faghat va faghat moshkel ine k mikham paypal baz konam k inam moshkeli nist mozo ine k megan zod block meshe hesab
donbale kasi bodam bodam k az in ravesh po; dar meyare btone rahnameem kone k chejore ye paypal stable dashte basham k beshe rosh hesab kard
yek donya mamnoon misham age yekam baram tozih bedid
دوست عزیز اگر مخاطبتون من هستم باید با تاسف بگم که از شخص نابلدی پرسیدین. من الان ۴ سال میشه که توی فری لنسر کار میکنم (از زمانی که اسمش getafreelancer.com بود و مالکش یه شرکت سوئدی بود). با این حال هنوز اکانت پی پل ندارم. تا قبل از ماجراهای انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ مانی بوکرز با ایرانی ها مشکلی نداشت و من قصد داشتم یک حساب مانی بوکرز باز کنم که بعد اون هم برای ما بسته شد. من از همون اول دلار رو به این صورتی که الان عمل می کنم تبدیل به تومن می کردم -- یعنی یک مشتری پیدا میکنم و مقدار و نرخ رو توافق می کنیم و بعد درخواست برداشت رو به حساب پی پل مشتری می گذارم. البته تا چند سال من با این فورم و نظایرش آشنا نبودم و تماس و درخواست اولیه از جانب من بود و طبیعتا ریال رو هم بعد از رسیدن دلار به حساب مشتری می گرفتم که البته زیاد خوش آیند نیست و یک کم استرس باید تحمل کنید اما هیچ وقت هم کسی یک ریال هم از من نخورد.
متاسفانه من سوال اصلی شما رو نتونستم جواب بدم. سوال رو بزارین باشه شاید دوستان دیگه بتونن راهنمایی تون کنن.
در هر حال موفق باشین.
-