-
January 22nd, 2013, 02:07
پاسخ : مشکل با شرکت هاستی که بک آپ و دامین منو نمیده

نوشته اصلی توسط
i-whost
چرا ماجرا ادامه دادید در حالی که خواستار رفع دوستانه مشکل بودند! سرویس شما فکر کنم هنوز هم فعال هست دوستانه رفع کنید ادامه ندید!
من ادامه ندادم دوست من. سرویس من توسط ایشون قطع شده. هم توی پنل مشخص هست. هم تیکت ایشون دال بر قطع شدن سرویس و هم بالا نیومدن سایت. هم اینکه من دیگه سی پنل رو ندارم. به نظر این حرف ایشون برای مجامع قضایی هست. به هر حال ایشون میخوان کار بالا بگیره. ما هم میریم تا تهش. چیزی که مشخصه اینه که ایشون تخلف انجام داده
-
-
January 22nd, 2013 02:07
# ADS
-
January 22nd, 2013, 02:08
داستانی شدا خوب دامین که ازاده اول منتقل کنید به هاست دیگه بعد هرکاری دلتون خواست باهاشون بکنید.(نظر من ایجاد تاپیک انتقادی اینجا)
-
-
January 22nd, 2013, 02:14

نوشته اصلی توسط
shingo
داستانی شدا خوب دامین که ازاده اول منتقل کنید به هاست دیگه بعد هرکاری دلتون خواست باهاشون بکنید.(نظر من ایجاد تاپیک انتقادی اینجا)
بله قصد انتقال دامین رو دارم. متاسفانه لینک تغییر پسور کار نمیکنه. بهشون تیکت زدم منتظر پاسخ هستم. نکته جالب اینه که به نظر ایشون آدم بدی نمیاد. بعضی موقع ها هست آدم میدونه داره اشتباه میکنه ولی رفته تو لجبازی. به نظرم ایشون الان تو این وضعیت قرار داره. به هر حال امشب به غیر یه حرف نسبت بد که زدن بقیه حرفها در کمال ادب زده شد که البته همه تیکت ها رو گذاشتم.
-
-
January 22nd, 2013, 02:14
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازsafinoor به دلیل پست مفید
-
January 22nd, 2013, 14:36

نوشته اصلی توسط
safinoor
کار از ملایمت گذشته جای شما باشم بکاپ یک سال قبل هم باشه ریستورش می کنم سایت رو برمیگردونم به حال فعلی از طرفی آنچنان شکایتی ازشون می کردم که نفر بعدی بعد از شما این مشکل براش پیش نیاد
والله دست خودم نیست اما این دست از تاپیک ها رو می بینم یه احساس مسئولیت خاصی پیدا می کنم و خودم رو یه لحظه جای این دوستمون میذارم واقعا دیوانه میشه آدم

سایت رو که برگردوندم و الان سایت با یه مقدار مشکل ولی بالا میاد
در مورد شکایت هم یکی از دوستانم وکیله. امروز بهش گفتم. قرار شد بهش وکالت بدم که شکایت کنه
-
-
January 22nd, 2013, 14:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alireza_ssp
سایت رو که برگردوندم و الان سایت با یه مقدار مشکل ولی بالا میاد
در مورد شکایت هم یکی از دوستانم وکیله. امروز بهش گفتم. قرار شد بهش وکالت بدم که شکایت کنه
خب خدا را شکر الان تقریبا 99 درصد راه رو رفتید فقط میمونه 1 درصد = شکایت
دوستان برداشت بدی نکند وقتی میگیم شکایت قصد تخریب نداریم و فقط و فقط به خاطر اینه که همکاران آینده و همکاران فعلی متوجه کار مهمشون باشند و مشتری رو آزار و اذیت ندند .
-
تعداد تشکر ها از safinoor به دلیل پست مفید
-
January 22nd, 2013, 15:57
تا تکی به توکی می خوره حرف شکایت میشه.
مااشالله یه عده هم دوست دارن از آب گل آلود ماهی بگیرن.
-
-
January 22nd, 2013, 15:58

نوشته اصلی توسط
ms313
تا تکی به توکی می خوره حرف شکایت میشه.
مااشالله یه عده هم دوست دارن از آب گل آلود ماهی بگیرن.
خب عزیز شما بگو چی کار کنیم. راه چاره ایی غیر از شکایت هست؟ اگه هست بگو
-
-
January 22nd, 2013, 16:04

نوشته اصلی توسط
alireza_ssp
خب عزیز شما بگو چی کار کنیم. راه چاره ایی غیر از شکایت هست؟ اگه هست بگو
من راه حلی ندارم.
واسه بعضی از همکاران متاسفم که می خوان از آب گل آلود ماهی بگیرن همین.
پ.ن: دوستانه مشکل خودتون رو حل کنید ببینید به چه صورت می تونید حل کنید. با شکایت مشکل حل میشه ولی دردسر داره و زجر آور هم برای شما هم برای طرف مقابل تا زمانی که میشه با آرامش مشکل رو حل کرد نیازی نیست شکایت و ...
پست رو هم واسه این گذاشتم که یه کمی همکاران...
-
-
January 22nd, 2013, 16:08

نوشته اصلی توسط
ms313
من راه حلی ندارم.
واسه بعضی از همکاران متاسفم که می خوان از آب گل آلود ماهی بگیرن همین.
پ.ن: دوستانه مشکل خودتون رو حل کنید ببینید به چه صورت می تونید حل کنید. با شکایت مشکل حل میشه ولی دردسر داره و زجر آور هم برای شما هم برای طرف مقابل تا زمانی که میشه با آرامش مشکل رو حل کرد نیازی نیست شکایت و ...
پست رو هم واسه این گذاشتم که یه کمی همکاران...
خداشاهده که من نمیخواستم کار بالا بگیره. ولی متاسفانه این دوست ما اصلا متوجه نیست و جالبه حالا فکر میکنه حق هم با اونه. من امروز مجبور شدم با وکیل مشورت کنم. والبته هزینه 50 تومانی مشاوره هم دادم. خوشبختانه خیالم راحت شد که 100 % در این جریان ایشون مقصر هستند و من برنده این دعاوی میشم. ولی باز هم اگه قضیه دوستانه حل بشه خوشحال میشم .اما....
-