خوب بریم سراغ استارتر عزیز
سلام به همه
مخصوصا جناب فرهاد ارشدی
----------------------------------------
پاسخ ما به شما
1- ساسپند :
می ریم سراغ ساپند شدنشون
بر خلاف تصور غلط خیلی ها (( که میگن بازدید پاینه ربطی به مصرف نداره)) باید عرض کنم خدمتتون (((((( سایت آفتاب 98 با بازدید گفته شده توسط خودشون و با آنالیز ما حتی یک سوم بازدید هم نداشتند )))))) هنگامی که ساسپند نشده بود 43 درصد پردازنده + 8.4 درصد رم مصرف میکرد.
کارشناسی شده توسط : محسن خوانساری ( هاستینه) و یکی از همکاران فعال که در همین انجمن فعالیت میکنند
یه سایت فیلم هستش که ما داریم میزبانیشون میکنیم با بازدید بالای 20 هزار در روز (( اسکریپت نیوک 8.3 + انجمن وی بولتین )) مصرفشون = پردازنده : 1.2 درصد + رم : 0.3 درصد
سایت فیلمه دیگه ای هست با بازدید بالای 56 هزار در روز (( اسکریپت وردپرس + انجمن وی بولتین )) مصرفشون = پردازنده : 2درصد + رم : 0.7 درصد
بگذریم میریم سراغ سایت ایشون
اسکریپتشون یه چیزی روش ران میشه فکر کنم خیلی مصرف رو میبره بالا و اصلا ربطی به بازدید نداره به قول خودشون اصلا بازدید نداره
بریم سراغ یه مبحثه دیگه در مورد ساسپند
میگن انجمن مونو حذف کردن درسته !
خوب شما باید یه /forum بعد از ادرس سایتتون بزنید می بینید انجمنتون وجود داره یا نه!!
2- بازگشت وجه ::
خیلی از مشتریانمون یادشونه که بازگشت وجه فقط تا 4 روز تا 2 ماهه پیش بود
اما تصمیم جدی گرفتیم که 7 روزش کنیم و متاسفانه قوانینی براش صادر نکردیم
سایت ایشون یه بار به دلیل مصرفه بالا اس کیو ال هارو آفلاین کرده بود
در تاپیک زیر اعلام کردیم و یکی از اساتید راهنمایی کردن
http://www.webhostingtalk.ir/f55/68716/
با ساسپند کردن ایشون مشکل حل شد
خوب ببینید ایشون حتی توی این مدت 7 روز یا 4 روز اعلام بازگشت وجه نکردند
یه مورد دیگه هم اینه که همیشه ما با ایشون تماس میگرفتیم از شرکت و اخبار رو بهشون میگفتیم
در ضمن ایشون گفتن که آدرس ریدایرکت میشده روی یه سایت دیگه درسته ؟؟!!!
خوب باید بگم ایشون عرض کردن مشکل از هاست ماست درسته ؟؟؟!!!
اگه از هاست ماست پس چطور خودتون درستش کردید بدون دخالت ما!!!؟؟؟؟؟!!!
خوب بنده مدیر شرکت فناوری اطلاعات پارس نت هستم ( خسروی )یوزر مونم که 90 درصد میدونن بن شده و سایت آفتاب 98 روی سرور های ماست
مشکلی از نامبردن اسممون نداشتیم که هی ایشون میگن میخوام نام ببرم از ما ! نه عزیز کاره اشتباهی مرتکب نشدیم که بخوایم بابت سرزنش بشیم
شما الان خودتو بزار جای مدیر چند سایت دیگه اگه سرعت لودت پایین باشه چه میکنی؟
صد بار تیکت میزنی درسته؟؟!!!
امام علی (ع ) : چیزی را که برای خود می پسندی برای دیگران نیز بپسند
منتظر قضاوت اساتید
موفق باشید