-
January 21st, 2013, 20:27
پاسخ : مشکل با شرکت هاستی که بک آپ و دامین منو نمیده

نوشته اصلی توسط
alireza_ssp
عزیز من که به دستور شما عین تیکت رو بی کم و کاست کپی کردم. دیدید که ایشون همین حرفو زده
واقعا اگه مراحل کار شکایت مشخص باشه. خب من نوعی سبک سنگین میکنم که اگه ببینم بصرفه زمان بزارم و شکایت کنم.
اگه سایت 500 ایران بوده دیتا های شما پاک کردند دلیل نمیبینم که سبک سنگین کنین
-
تعداد تشکر ها از i-whost به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2013 20:27
# ADS
-
January 21st, 2013, 20:30

نوشته اصلی توسط
i-whost
اگه سایت 500 ایران بوده دیتا های شما پاک کردند دلیل نمیبینم که سبک سنگین کنین
عزیز من کلا مراحل کار شکایت رو نمیدونم. ضمنا یه بک آپ قدیمی تر داشتم و تونستم سایت رو راه بندازم. البته با باگ های فراوون. اگه مراحل کار رو میدونستم حتما این کارو میکردم
-
-
January 21st, 2013, 20:38

نوشته اصلی توسط
alireza_ssp
عزیز من کلا مراحل کار شکایت رو نمیدونم. ضمنا یه بک آپ قدیمی تر داشتم و تونستم سایت رو راه بندازم. البته با باگ های فراوون. اگه مراحل کار رو میدونستم حتما این کارو میکردم
مستندات ذخیره کنید - تیکت صورتحساب و ... برید دادسرا شهرتان شکایت! تو enamad.ir هم ثبت هستند میتونید پیگیر ماجرا باشید
-
-
January 21st, 2013, 20:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
i-whost
اینکه کسی در ایران هنوز قوانین شکایت نمیدونه دلیل بر بی قانونی نیست
شما میتونین برای فحش دادن هم شکایت کنین ولی تاحالا یکبار انجام دادید؟
نمیدونم چرا همه از شکایت کردن می ترسند یا فکر میکنن کارشون به جایی بند نمیشه؟!
حداقل همین vbiran ماه قبل دید دامنه غیرفعال کردن البته یک سری افراد از اسم vbiran سو استفاده کردند و کلاهبردا ری کردند
هنوز اینقدر بی فانون نشدیم که بگن برید هرجا که دوست داشتید شکایت کنید!
من قانون سرم نمیشه؟
شما مثل اینکه دادگاه و دادسرا نرفتی تا حالا !
اما بنده رفتم اونم نه واسه بکاپ یک سایت بلکه واسه چیزای خیلی مهم تر .
واسه تمام چیزهایی که شما میفرمایید میشه شکایت کرد بله ، چرا که نه اما آخرش خودت خسته میشی میگی بی خیال نخواستیم .
الانم کاری نداره دوست عزیزمون برن شکایت کن بگن بکاپم رو نمیدن بعد بیان نتیجه رو اینجا بگن دور هم میخندیم .
-
-
January 21st, 2013, 20:41

نوشته اصلی توسط
SV24.CO
من قانون سرم نمیشه؟
شما مثل اینکه دادگاه و دادسرا نرفتی تا حالا !
اما بنده رفتم اونم نه واسه بکاپ یک سایت بلکه واسه چیزای خیلی مهم تر .
واسه تمام چیزهایی که شما میفرمایید میشه شکایت کرد بله ، چرا که نه اما آخرش خودت خسته میشی میگی بی خیال نخواستیم .
الانم کاری نداره دوست عزیزمون برن شکایت کن بگن بکاپم رو نمیدن بعد بیان نتیجه رو اینجا بگن دور هم میخندیم .
برای ما که مشکلی نبوده شما از چه بخشی خسته شدید؟
-
-
January 21st, 2013, 20:44
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alireza_ssp
ما الان پرونده شکایت داریم (از کسی که آخرین بار روبینا را بر روی سرویس خارجی ...) بماند و از برج 7 تا امروز که طرف رو پیدا کردند و پرونده توی یه شهر دیگه باز شده. 
یوزر این عزیز در این انجمن m_dg_farari هست و دوستانی که قدیمی هستند میشناسنشون. (الان بن هستند ولی دوران اولیه بنده در انجمن بن نبودند و میشناختمشون)
امیدوارم اگر حق با ایشونه بیان اینجا و بگن.
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
January 21st, 2013, 20:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
i-whost

برای ما که مشکلی نبوده شما از چه بخشی خسته شدید؟
اگر ادامه بدیم مدیر قطعا پاک خواهد کرد پست ها رو .
از دوستمون خواهش میکنم برن شکایت کنن بیان نتیجه رو اینجا بگن تا درس عبرتی بشه برای دیگران که از شرکت معتبر هاست تهیه کنند .
-
-
January 21st, 2013, 20:46

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
ما الان پرونده شکایت داریم (از کسی که آخرین بار روبینا را بر روی سرویس خارجی ...) بماند و از برج 7 تا امروز که طرف رو پیدا کردند و پرونده توی یه شهر دیگه باز شده.
یوزر این عزیز در این انجمن m_dg_farari هست و دوستانی که قدیمی هستند میشناسنشون. (الان بن هستند ولی دوران اولیه بنده در انجمن بن نبودند و میشناختمشون)
امیدوارم اگر حق با ایشونه بیان اینجا و بگن.
یا حق
خدا خیرت بده. امیدوارم بیاد. من حتی بهش تیکت زدم و گفتم که اینجا بیاد و نظر بده. امیدوارم بیاد که مشکل حل شه. خدایی اصلا حوصله دادگاه ندارم. وقتش هم ندارم.ممنون که یوزر بن شده ایشون رو گفتی. ولی مثل اینکه ایشون اینجا هم سابقه درخشانی نداره که بن شده
-
-
January 21st, 2013, 20:57
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alireza_ssp
خدا خیرت بده. امیدوارم بیاد. من حتی بهش تیکت زدم و گفتم که اینجا بیاد و نظر بده. امیدوارم بیاد که مشکل حل شه. خدایی اصلا حوصله دادگاه ندارم. وقتش هم ندارم.ممنون که یوزر بن شده ایشون رو گفتی. ولی مثل اینکه ایشون اینجا هم سابقه درخشانی نداره که بن شده
نه اتفاقا آدم خوبی بودند برای همین میگم انتظار نداشتم
بن شدن ایشون توسط مدیران اینجا بوده حالا دلیلش چی بوده در بخش اخراجی ها گشتم چیزی ندیدم یا پیدا نکردم احتمالا حرف بی موردی یا چیزی بوده اینجا سخت گیر هستند عزیز و چون بن شدند دلیل نمیشه ادم ... باشن :ی
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2013, 20:59

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
نه اتفاقا آدم خوبی بودند برای همین میگم انتظار نداشتم
بن شدن ایشون توسط مدیران اینجا بوده حالا دلیلش چی بوده در بخش اخراجی ها گشتم چیزی ندیدم یا پیدا نکردم احتمالا حرف بی موردی یا چیزی بوده اینجا سخت گیر هستند عزیز و چون بن شدند دلیل نمیشه ادم ... باشن :ی
انشاالله که طبق گفته شما آدم خوبی باشن وبیان که مشکل رو حل کنیم. به هر حال ممنون از لطف شما
-