-
January 20th, 2013, 16:00
عضو انجمن
پاسخ : مجازی سازها Vmware , Xen , KVM , OpenVZ

نوشته اصلی توسط
Drhost
دوسته خوبم
astro.alireza ممنون از توضیحات مفیدت
شما حالا واسه کار فروش vps کدومو پیشنهاد میکنی؟
xen یا OpenVZ
چون من خودم یه مدتی با ۲تاش کار کردم xen با اینکه میگن منابعش اختصاصیه ولی یه سره الکی لودش بالا میرفت
اگر در حد فروش سرور مجازی می خواید کار کنید vmware بهتره. درسته از نظر کیفیت کار به xen نمیرسه اما همین سادگی کار با اون باعث می شه که انتخاب اولتون این باشه

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
سلام
توضیحات خوبی بود ولی یک سوال شما که امتیاز 5 به 1 را دادن به مجازی ساز زن دلیل اینکه تا اخرین روز فعالیتتون که تو ی کار فورش سرورمجازی بودین و از مجازی ساز وی ام ور استقاده میکردین چی بوده (چند ماهی هستکه دیگه توی سایتتون فروش ندارید و با هاست پولیس همکارای میکنید )
توضیحات خوبی باید داشته باشید جهت استفاده از مجازی ساز وی ام ور
سلام
توضیحات رو بالا عرض کردم خدمتتون. برای استفاده های کوچیک توی کشوری مثل ایران که کپی رایت رعایت نمی شه وی ام ویر مناسب هست. برای کارهای بزرگتر و اقتصادی توصیه نمی شه

نوشته اصلی توسط
---
سلام
توضیحات خوبی بود
منتها نسبت به کی وی ام کمی کم لطفی کردید
استارتر گرامی شما چون دانش کمی دارید نسبت به ویرچوآلیزیشن ترجیحا از وی ام ویر استفاده کنید چون در صورت بروز مشکل برای Trouble shooting به مشکل بر خواهید خورد .
لطفا در مورد kvm توضیح بدید تا استفاده کنیم
-
January 20th, 2013 16:00
# ADS
-
January 20th, 2013, 16:09
بله همینطوره یکی دیگه از خاصیتهای vmware علاوه بر سادگیش اینه که منابع اموزشی فارسی خیلی زیاد براش هستش
-
-
January 20th, 2013, 16:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
astro.alireza
اگر در حد فروش سرور مجازی می خواید کار کنید vmware بهتره. درسته از نظر کیفیت کار به xen نمیرسه اما همین سادگی کار با اون باعث می شه که انتخاب اولتون این باشه
سلام
توضیحات رو بالا عرض کردم خدمتتون. برای استفاده های کوچیک توی کشوری مثل ایران که کپی رایت رعایت نمی شه وی ام ویر مناسب هست. برای کارهای بزرگتر و اقتصادی توصیه نمی شه
پس عملا اون امتیاز 5 که دادین کاربردی دیگه نداره چون 99% برای استفادهای کوچک (فروش وی پی اس )بقولتون استفاده میکنند پس انتخاب اول شما هم وی ام ور خوهد بود همانطوریکه تا الان بوده
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
January 20th, 2013, 16:20
خوب اینچا همه کارشنون تو ایرانه کسی هم برای کارهای اقتصادی و بزرگ نمی خواد.هیچکس منکر این نیست که xen پیشرفته تر و استیبل تره اما این همه چیز نیست ایشون تازه می خوان مجازی سازی رو شروع کنن بهترین ایتخاب براشون vmware هستش تا وقتی هم تو این کار حرفه ای نشدن و مشکلی با vmware نداشتن دلیلی نداره بخوان مجازی سازشونو عوض کنند
-
تعداد تشکر ها از shingo به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2013, 16:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
پس عملا اون امتیاز 5 که دادین کاربردی دیگه نداره چون 99% برای استفادهای کوچک (فروش وی پی اس )بقولتون استفاده میکنند پس انتخاب اول شما هم وی ام ور خوهد بود همانطوریکه تا الان بوده
درسته. بحث هم این نیست که کدوم کاربر بیشتری تو ایران داره و چرا! بحث مقایسه این دوتاست و ۵ امتیاز محفوظه. در ضمن انتخاب اول من بود! در آینده سیستم های جدید ما بر منبای xen بالا میاد

نوشته اصلی توسط
shingo
خوب اینچا همه کارشنون تو ایرانه کسی هم برای کارهای اقتصادی و بزرگ نمی خواد.هیچکس منکر این نیست که xen پیشرفته تر و استیبل تره اما این همه چیز نیست ایشون تازه می خوان مجازی سازی رو شروع کنن بهترین ایتخاب براشون vmware هستش تا وقتی هم تو این کار حرفه ای نشدن و مشکلی با vmware نداشتن دلیلی نداره بخوان مجازی سازشونو عوض کنند

درسته. هدف فقط مقایسه بود
-
تعداد تشکر ها ازastro.alireza به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2013, 17:12
عضو انجمن
از VMware ESXi 5.1 استفاده کنید. مجانی واستون نصب میکنن.
معرکه ارائه دهنده سرور مجازی، پنل پیامک، فالوور اینستاگرام، شماره مجازی و ...
Ticket | Telegram : @MarekeOnline| | 07158017111 mareke.ir
-
-
January 20th, 2013, 18:03
عضو انجمن
اول جواب استارتر (تا جایی که علم کم من یاری کنه جواب میدم دیگه :دی)
ببینید تو ایران در حال حاضر vmware شناخته شده تر و محبوب تره (نمیگم بهتره) دلیل خیلی ساده ای هم داره
دوستان خیلی راحت چند قسمت رو یاد گرفتن و شروع به ساخت و فروش کردن (جسارت به همکارا نباشه بعضیا رو میگم) و میشه گفت در عمل خیلی از این دوستان کامل تا حالا نشستن پای vmware برای اینکه ببینید اصلا این همه قسمت برای چیه
مثلا تو ایران فکر کنم کلا قسمت های virtual machine و configuration تا یه حدی برای دوستان فروشنده شناخته شده بقیه قسمت ها احتمالا دکوریه (کمپانی vmware کارمند بیکار داشته + وقت اضافه اومده فضا رو زیبا سازی کنه)
به همین دلیل الان تو ایران بین دوستان vsphere خیلی محبوب تره
اما به هیچ وجه نمیشه گفت مجازی ساز پرقدرت یا انعطاف پذیری نیست ( یکم کورس های vcp رو مطالعه کنید + سایت کمپانی vmware رو میبینید که چه مانوری دادن روش و اگه تخصصی باهاش کار کنید شاید برای شما بهترین مجازی ساز باشه)
در مورد xen زیاد صحبت نمیکنم جناب اسکندری توضیحات خیلی خوبی رو دادن و ارجاع میدم رو پست ایشون
فقط به صورت خلاصه وار میگم خدمتتون xen از نظر قدرت مجازی سازی و خدماتی که ارائه میده در حالت عادی و برای فروشنده نااشنا مجازی ساز بهینه تری هست
و یک خوبیه دیگه که داره (تا اونجا که من میدونم)خودش و اضافات جانبیش رایگانه مثل xen cloud در صورتی که برای مثلا راه اندازی یک Cloud تو vmware شما هزینه لایسنس سنگینی برای vcloud باید بدید(البته به شخصا برای cloud computing من vmware رو بیشتر قبول دارم)
بازم میگم برای درک بهتر و مطالب بیشتر ارجاع میدم رو پست جناب اسکندری
در مورد kvm مجازی ساز جدیدیه و تو ایران میشه گفت ناشناخته س
هم برای کاربر هم برای فروشنده
این یه ضعف تو ایران براش حساب میشه چون وقتی به مشکل بخورید برای T-shoot و نگهداری و maintance به مشکل میخورید یکم
ولی خب مجازی ساز خوبیه و در ترکیب با یه محیط تحت وب مثل solusvm که رابط کاربری جذابی هم داره برای یوزر خیلی خوبه ( البته xen هم این ویژگی رو داره و میشه گفت user friendly تر بودن پنل نسبت به وی ام ویر یک مزیت و برتری هستش)
در مورد openvz به شخصه نه کار کردم نه اطلاعاتم در اون حده که جواب بدم (و جواب اشتاه هم ممکنه تو تصمیم گیریتون اثر گذار باشه)
در هر حال خوبیه vmware برای شروع شناخته تر بودن ، منابع بیشتر به زبان فارسی ( اگه انگلیسی خوب بلد نیستید) و افراد کاربلد تر هست
اما xen نسبتا پرقدرت تر و انعطاف پذیر تر در حالت عادی داره اما مدیریتش یکم سخت تره
فروش اسکریپت k-panel (مدیریت کریو ) به صورت متن باز
با قیمت 80 هزار تومان به صورت یک بار
برای خرید در پیغام خصوصی در ارتباط باشید
-
-
January 21st, 2013, 11:28
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ehsaan
از VMware ESXi 5.1 استفاده کنید. مجانی واستون نصب میکنن.
بیشتر توضیح میدین؟
اگه بخوایم کرک کنیم مشکلی پیش میاد یا نه؟
-
-
January 21st, 2013, 11:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Drhost
بیشتر توضیح میدین؟
اگه بخوایم کرک کنیم مشکلی پیش میاد یا نه؟
تقریبا میشه گفت تقریبا همه کسانیکه از وی ام ور استفاده میکنند بصورت کرک شده با سریال استفاده میکنند
وقتیکه این مجازی سازنصب بشه تا 60 روز بدون نیاز به ریجستر کار میکنه بعداز 60 روزهم باید سریال بزنی که سریال توی نت گیرت میاد فراوان
ویرایش توسط MagicVps.Com : January 21st, 2013 در ساعت 12:26
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2013, 23:01
عضو جدید
دوستان عذر می خوام !
مگه VMWare Esxi 5 رایگان نیست ؟!
رایگانش با غیر رایگانش چه فرقی میکنه ؟
تشکر //
-