اول جواب استارتر (تا جایی که علم کم من یاری کنه جواب میدم دیگه :دی)

ببینید تو ایران در حال حاضر vmware شناخته شده تر و محبوب تره (نمیگم بهتره) دلیل خیلی ساده ای هم داره

دوستان خیلی راحت چند قسمت رو یاد گرفتن و شروع به ساخت و فروش کردن (جسارت به همکارا نباشه بعضیا رو میگم) و میشه گفت در عمل خیلی از این دوستان کامل تا حالا نشستن پای vmware برای اینکه ببینید اصلا این همه قسمت برای چیه

مثلا تو ایران فکر کنم کلا قسمت های virtual machine و configuration تا یه حدی برای دوستان فروشنده شناخته شده بقیه قسمت ها احتمالا دکوریه (کمپانی vmware کارمند بیکار داشته + وقت اضافه اومده فضا رو زیبا سازی کنه)

به همین دلیل الان تو ایران بین دوستان vsphere خیلی محبوب تره

اما به هیچ وجه نمیشه گفت مجازی ساز پرقدرت یا انعطاف پذیری نیست ( یکم کورس های vcp رو مطالعه کنید + سایت کمپانی vmware رو میبینید که چه مانوری دادن روش و اگه تخصصی باهاش کار کنید شاید برای شما بهترین مجازی ساز باشه)

در مورد xen زیاد صحبت نمیکنم جناب اسکندری توضیحات خیلی خوبی رو دادن و ارجاع میدم رو پست ایشون

فقط به صورت خلاصه وار میگم خدمتتون xen از نظر قدرت مجازی سازی و خدماتی که ارائه میده در حالت عادی و برای فروشنده نااشنا مجازی ساز بهینه تری هست

و یک خوبیه دیگه که داره (تا اونجا که من میدونم)خودش و اضافات جانبیش رایگانه مثل xen cloud در صورتی که برای مثلا راه اندازی یک Cloud تو vmware شما هزینه لایسنس سنگینی برای vcloud باید بدید(البته به شخصا برای cloud computing من vmware رو بیشتر قبول دارم)

بازم میگم برای درک بهتر و مطالب بیشتر ارجاع میدم رو پست جناب اسکندری

در مورد kvm مجازی ساز جدیدیه و تو ایران میشه گفت ناشناخته س

هم برای کاربر هم برای فروشنده

این یه ضعف تو ایران براش حساب میشه چون وقتی به مشکل بخورید برای T-shoot و نگهداری و maintance به مشکل میخورید یکم

ولی خب مجازی ساز خوبیه و در ترکیب با یه محیط تحت وب مثل solusvm که رابط کاربری جذابی هم داره برای یوزر خیلی خوبه ( البته xen هم این ویژگی رو داره و میشه گفت user friendly تر بودن پنل نسبت به وی ام ویر یک مزیت و برتری هستش)

در مورد openvz به شخصه نه کار کردم نه اطلاعاتم در اون حده که جواب بدم (و جواب اشتاه هم ممکنه تو تصمیم گیریتون اثر گذار باشه)

در هر حال خوبیه vmware برای شروع شناخته تر بودن ، منابع بیشتر به زبان فارسی ( اگه انگلیسی خوب بلد نیستید) و افراد کاربلد تر هست

اما xen نسبتا پرقدرت تر و انعطاف پذیر تر در حالت عادی داره اما مدیریتش یکم سخت تره