نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: نیازمند بش از 20 سرور میکروتیک و لینوکس

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    11 پست

پیش فرض نیازمند بش از 20 سرور میکروتیک و لینوکس

با عرض سلام
    دوستان لطفا ابتدا شرایط بنده رو بخونید و بعد آفر بدید تا هم وقت بنده هم وقت شما گرفته نشه
    من در حال حاضر با دو سرویس دهنده در حال کار کردن هستم که از نظر کیفیت از هر دو راضی هستم
    از اولی برای یک موضوع قصد ترک دارم که نمیتنم بگم و از دومی به خاطر پشتیبانی بسیار ضعیف!

من حدود 20 سرور میکروتیک البته ا تجه به قیمت و بر اساس ان بالا و پایین میره اما زیر 10 تا نمیخوام بگیرم
    و حدود 5 سرور لینوکس برای اسکوئید
    سرور ها هم حداقل باید از 4 لوکیشن باشه و از اروپا و جای دیگه مهم نیستاما تنوع برام مهم هستش
    اینکه شرکتی باشه یا شخصی هم مهم نیست چه بسا بعی اوقات افراد شخصی خیلی مسئولیت پذیر تر ازشرکتی ها هستند
    اینکه دیر یا زود به تیکت ها پاسخ بدند مهم نیست اینکه وقتی پاسخی ارسال میکنند تمامی سوالات رو با دقت و حوصله جواب بدند
    بنده از سرویس دهنده کنونی یک تیکت با 6 سوال ارسال کردم اما دریغ از یک جواب از یک سوالهای من!!!

دوستان خواهشا اگر فکر میکنید توان مدیریت رو ندارید افر ندید چون آنلاین های بنده روی اکانتینگ همیشه روی رنج 200 به بالا هستش و سرورها هم برای 10 سایت
    پس وضعیت ما رو هم درک کنید

نکته : بعد از بررسی هر شخصی رو انتخاب کردم سوالات مابقی رو از طریق سایتشون میپرسم

مورد مهم : ببینید بنده از اون اشخاصی نیستم که بگم باید 24 ساعته شخص پاسخگو باشه و یا اینکه بگم سرور مفت میخوام
    سرور خوب باشه قیمتش هم مناسب مشکلی ندارم و پشتیبانی هم راضی کننده باشه خوبه برام

ممنون
    با تشکر از دوستان

2. تعداد تشکر ها ازnoreplayshop به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)