با سلام ،
شما ميتوانيد با استفاده از اين سايت 5 گيگ هاست + 100 گيگ پهناي باند رايگان دريافت كنيد .
كنترل پنل اين سرويس Cpanel11 ميباشد .
اميدوارم لذت ببريد .
ورود به سايت
منبع : انجمن های نرم افزار,بازی ،سخت افزار,موبایل,فیلم,دانلود,ور زشی,علمی
با سلام ،
شما ميتوانيد با استفاده از اين سايت 5 گيگ هاست + 100 گيگ پهناي باند رايگان دريافت كنيد .
كنترل پنل اين سرويس Cpanel11 ميباشد .
اميدوارم لذت ببريد .
ورود به سايت
منبع : انجمن های نرم افزار,بازی ،سخت افزار,موبایل,فیلم,دانلود,ور زشی,علمی
دوستان من فقط معرفي كردم نگفتم كه استفاده كنيد .!
یک رپید لچ روش نصب کنید تا دیگه هاست رایگان نده.![]()
جان من ملت ایران رو ببنید به اصطلاح میگیم مسلمانیم....
همش می خوایم هم دیگه رو خراب کنیم تا بازار رو بگیریم دست ...
خدا رو شکر که تحریم شدیم و همه کس بلدنیست از خارج هاست بگرین وگرنه نمی دونم چطوری با سایت هایی مثل بلوهاست رقابت می کردید ....... به اونا هم می گفتید هارد نامحدود رو از کجا اوردید؟؟؟؟!!!!
روزی هر کسی دست خداست اگه خدا بخواد بلوهاست هم اگه بیاد هاستش رو مجانی بده شما فروشت رو میکنی و اگه نخواد با یههاست 1 مگ مجانی هم مشتری ها تون میپره........
دست بردارید از این کاراتون
سلام
این هاست های رایگان هم چه بدبختی برا ما شده ها !
الان هر کسی بلند میشه میره یه هاستینگ رایگان میزنه
یه لینکی هست میری ثبت نام میکنی بت یه پنل میده که میتونی هاست رایگان بدی (بدونه هیچ هزینه ای ) هرچی کاربر بره بالا بت بیشر اجازه میده هاست بدی !
در کل امکاناتش خیلی کمه . تبلیعات داره (اینا که بیکار نیستن هاست رایگان بدن ! هاست رایگان میدن اما تو همشون تبلیغات هست که فکر کنم بیشتر سود داره براشون) اما ملت فکر میکنن رایگانه!
برید باش ایمیل تبلیغاتی بفرستید هم تمام کاربرا و هم سایت اصلی بسته میشه!![]()
سلام
اگر خواستی من یک دومین دارم که قبلا روش رپید لچ بوده.
شما اکانت را بساز من دی ان اس را عوض می کنم.
قبوله؟؟
آره يكي راپيد ليج نصب كنه ببينيم چي ميشه![]()
سلام به همه .............
دوستان راست ميگن به رايگان بودن نيست كه ........
فقط يه لحظه فكر كن شما 5 گيگ هاست گرفتي كارت هم كردي و سايت ايجاد شد . مثلا يه سايت دانلود كوچولو ايجاد كردي با سرعت خونتون كه ميخاد حداكثر 15k/s باشه ميري 3 گيگ اطلاعات ميريزي فردا ميبيني سايت بست و رفت اين وسط فقط شما ضرر كردي و 55 ساعت اينترنت شما حروم شد رفت ....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------+
درخواست رسیلر ارزون بسیار با کیفیت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)