با سلام
من نمی خواستم موضوع به اینجا کشیده بشه .ولی دوستمون این موضوع رو به فروم کشیدن . هزینه مربوطه ارزش چندانی ندارد .
جالب است که ایشان این پست را http://www.webhostingtalk.ir/f55/677...tml#post635430 ادیت کرده اند.
در این پست این جمله نشان دهنده رضایت ایشان بوده است . و این که تا دیروز که بنده به ایشان این لینک را نداده بودم ایشان ادیت نکردن ولی وقتی دیروز به ایشون این لینک را دادم الان می بینم که Edit شده. به نظر شما این Edit چرا انجام شده ؟
تمامی PM ها بین بنده و ایشان کاملا Archieve شده اند.و اقای secure_host هم زحمت کانفیگش رو کشید تشکر میکنم از این عزیزان
کانفیگ بسیار خوبی انجام داده
قرار بنده با ایشان 300 هزار تومان بوده است . همان طوری که همه همکارانی که در این فروم با بنده کار کرده اند. می دانند این هزینه را بنده فقط و فقط برای ایمن سازی میگیرم. ولی ایشان اظهار ناتوانی در پراخت نمودن و بعد قیمت به 250 و سپس به 200 تقلیل پیدا کرد.خوب بنده فقط می خواستم مشکل ایشان بزودی برطرف گردد. (قیمت ایمن سازی به همراه optimization)
بعد از بررسی سرور در مورد پورت 80 که چیزی بالغ بر 5 ساعت از وقت بنده را گرفتن . بعد از troubleshooting بر روی سرور مشکل را به ایشان اعلام نمودم که مشکل از شبکه دیتا سنتر می باشد. که جواب را در اینجا مشاهده می کنید.
http://www.webhostingtalk.ir/f55/677...tml#post635238
همه میدانند که حل مشکل شامل 2 قسمت است . 1- شناسایی مشکل 2- پیگیری و حل مشکل .
خوب بنده بعد از 5 ساعت بررسی مشکل را به ایشان گزارش دادم که با دیتا سنتر تماس بگیرند و ادله فنی به ایشان اظهار نمایند تا ایشان مشکل شبکه دیتا سنتر را برطرف نمایند که در این قسمت حرفی که از ناحیه جناب bl4ck به من گفته شد این بوده است . "پشتیبان مربوطه سواد زیادی ندارد و بنابراین من از جای دیگری سرور را تهیه می کنم."
خوب در این حالت قضاوت با شما !!! آیا رواست که 20 تومن عودت داده شود؟ بنده برای هر جا کار میکنم قبل از ورود به سرور هزینه را دریافت می کنم که فقط به سرور login کنم . حالا بنده برای اینشان 5 ساعت نیز زمان گذاشته ام و مشکل را گزارش داده ام و پیگیری بعد از آن در اختیار بنده نبوده است و الا موضوع را نیز پیگیری می کردم.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما بریم سر موضوع Apache !!!
از همان ابتدا تعداد بازدید کننده گان اعلام نشده بود. و بنده نیز مجبور شدم سعی و خطا سرور را بهینه کنم . در 2 مرحله اول بنده سرور را کمی optimize کردم و به ایشان اظهار داشتم که feedback بررسی خودشون را به بنده اعلام کنند. ولی متاسفانه ایشان اگر مشکلی را میدیدند به بنده گزارش نمی دادند. (البته اگر مشکلی بوده باشد). در مرحله آخر به ابشان گفتم با توجه به اسگریپت شما با راه اندازی قابلیت cache خیلی سرعت بهینه تر میشود و منتظر جواب ایشان بودم . که ایشان اجازه اعمال تغییرات را به بنده بدهند. که دیگر جواب ندادن. و رمز سرور را نیز تغییر دادند.
ناگفته نماند همزمان با بنده که بر روی سرور ایشان کار می کردم . فرد دیگری نیز بر روی سرور کار می کرد که این باعث تداخل می شد .
بنده بر روی سرور ایشان 3 بار config انجام دادم و هر config نیز بالغ بر 2 ساعت زمان بنده را گرفته است .
به خاطر تداخل اسکریپت ایشان با rule های اعمالی برای جلوگیری از اجرای webshell ها بنده مجبور به تغییر rule ها شدم و رول ها را دوباره نوشتم و برای سرور ایشان customize کردم . که این کار رو 3 بار انجام دادم.
که هم وب سایت بدرستی رویت شود و هم وب شل اجرا نشود.
خوب هنگام پرداخت نیز ایشان فرمودند که الان دستشون خالی است . همان موقع 100 تومن به بنده دادن و گفتن 100 باقیمانده را 10 روز دیگر می دهند که بعد از گذشت زمان ، و پیگیری بنده از ناحیه ایشان ، ایشان نه تنها 100 باقی مانده را ندادن. بلکه درخواست عودت وجه را داشتن
خوب دیگه شما خودتون قضاوت کنید.
اکر هر قسمت از صحبت هایم نیاز به سند دارد بفرمایید تا سند مربوطه را همین جا بذارم.