-
January 19th, 2013, 00:59
عضو انجمن
پاسخ : خرابی های مکرر شبکه ovh

نوشته اصلی توسط
habiballahafg
اﺻﻼ ﺑﻪ ﺩﻳﺘﺎﺳﻨﺘﺮ ﻫﺎﻱ ﻓﺮاﻧﺴﻪ اﻋﺘﻘﺎﺩ ﻧﺪاﺭﻡ و ﻛﻼ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪاﺭﻡ ﺑﺎﻫﺎﺷﻮﻥ ﻛﺎﺭ ﻛﻨﻢ.ﺩﻳﺘﺎﺳﻨﺘﺮ ﻓﻘﻄ 3ﺗﺎ

lhost, hetzner, yesup
نمی دونم چرا هر کسی میگه هتزنر اصلا نمی تونم به عنوان یک دیتاسنتر قبول کنم!
به دلیل بی قانونی محبوب هست همین.
با اینکه دان تایم داره.
پورتش هم که همچین پورتی نیست.
سخت افزارش هم تازه چند ماه شده سرور قبلا که دسکتاپ!
برای واسته های خرید تا همین لحظه چندین مشکل ایجاد شده چه دیتا از دست رفته و چه در خطر بوده.حالا یا از پرداخت کننده و چه دیتاسنتری که فاکتور ها همه به هم ربط داده یا فرمت سرور ها یا هر چیزی گر چه تعجب من از این هست که مردم از واسطه خرید می کنند با هویت ایران از دیتاسنتر خرید کنید!...به هر دلیل خراب شدن هارد از بین رفتن دیتاهایی که بعضی هاش صداش در نیومد!!
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
-
-
January 19th, 2013 00:59
# ADS
-
January 19th, 2013, 01:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
اما به تازگی من از پشتیبانی ناراضی هستم شدید
از 10 بهش 1 میدهم
پشتیبانی ؟!
میشه بپرسم شما چه مشکلاتی رو با پشتیبانی مطرح کردین؟
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
-
-
January 19th, 2013, 01:23

نوشته اصلی توسط
websazha
نمی دونم چرا هر کسی میگه هتزنر اصلا نمی تونم به عنوان یک دیتاسنتر قبول کنم!
به دلیل بی قانونی محبوب هست همین.
با اینکه دان تایم داره.
پورتش هم که همچین پورتی نیست.
سخت افزارش هم تازه چند ماه شده سرور قبلا که دسکتاپ!
برای واسته های خرید تا همین لحظه چندین مشکل ایجاد شده چه دیتا از دست رفته و چه در خطر بوده.حالا یا از پرداخت کننده و چه دیتاسنتری که فاکتور ها همه به هم ربط داده یا فرمت سرور ها یا هر چیزی گر چه تعجب من از این هست که مردم از واسطه خرید می کنند با هویت ایران از دیتاسنتر خرید کنید!...به هر دلیل خراب شدن هارد از بین رفتن دیتاهایی که بعضی هاش صداش در نیومد!!
من که خودم فقط با xlhost کار میکنم و هتزنر را فقط به خاطر محبوبیتی که در انجمن داره گفتم yesup را هم به خاطر کولو دوستدارم چون میخاهم که انجا کولو کنم در اینجا من فقط xlhost را قبول دارم
-
-
January 19th, 2013, 03:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
habiballahafg
من که خودم فقط با xlhost کار میکنم و هتزنر را فقط به خاطر محبوبیتی که در انجمن داره گفتم yesup را هم به خاطر کولو دوستدارم چون میخاهم که انجا کولو کنم در اینجا من فقط xlhost را قبول دارم
بله اصولا قانون فراری و بی قانونی برای ما ایرانی ها خیلی خوب هست و جای که نیازی نباشه به قانون رعایت کنیم محبوب میشه دوست داشتنی با 9000 لایک می خوره.
نمیشه گفت فقط xl چرا دوست دارین چون کم گیر میده با اینکه usa هست!
یا شبکه خوبی داره ؟
کیفیت سخت افزار؟!
زمانی که با تک دیتاسنتر مشغول باشید تا زمانی که مشکلی پیش نیاد قبولش داریم بعد با اولین ناملایمت و مشکل فلان فلان دیتاسنتر بی خود بی کیفیت با اون شبکه مسخره با اون وضع پشتیبانیش تمام رک ها دیتاسنتر از روز اول مشکل داشته اصلا ما که دیگه با اینا کار نمی کنیم!!!((فردا صبح نشده آفر فروش از همون دیتاسنتر))
-
-
January 19th, 2013, 10:05
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
websazha
پشتیبانی ؟!
میشه بپرسم شما چه مشکلاتی رو با پشتیبانی مطرح کردین؟
من با یک دیتااین دیتا سنتر نیست که فقط کار کنم من از چندین دیتا سنتر به صورت کولو و اجاره چندین سرور دارم
وقتی شما میای پوشتیبانی سایر دیتا سنتر ها که تیکت میزنی سریع جواب میدهند رو با اینجا مقایسه میکنی که تیکت ها 24 ساعت زمان میبره که جواب بدهند به این دیتا سنتر این رتبه رو میدهی
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
January 19th, 2013, 10:14
عضو انجمن
ovh ، کیمسوفی کلا شنبه و یکشنبه پاسخ نمیدهند این بزرگترین ایراد هست و وقتی هم براشون مشکل را توضیح میدی بار اول از مسئولیت شانه خالی می کنن و باچندبار تکرار تیکت یک بررسی می کنند اگه اون دوست عزیز از ده به پشتیبانی این دیتاسنتر نمره یک داده بنده از صد به این پشتیبانی صفر میدم
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام:
@ertebat7host
-
تعداد تشکر ها ازertebat7 به دلیل پست مفید
-
January 19th, 2013, 10:38

نوشته اصلی توسط
ertebat7
ovh ، کیمسوفی کلا شنبه و یکشنبه پاسخ نمیدهند این بزرگترین ایراد هست و وقتی هم براشون مشکل را توضیح میدی بار اول از مسئولیت شانه خالی می کنن و باچندبار تکرار تیکت یک بررسی می کنند اگه اون دوست عزیز از ده به پشتیبانی این دیتاسنتر نمره یک داده بنده از صد به این پشتیبانی صفر میدم
دوست عزیز شنبه و یکشنبه اروپا تعطیل هست و بیشتر دیتاسنتر ها در این روز ساپورت ندارن یا اگه داشتن باشن فقط موارد Emergency رو پاسخ میدن...oVH هم کاری که داره میکنه اینه که داره قابلیت انتقال آی پی از سرورهای OVH به کیم سوفی رو میبنده تا دوستان کمتر سوء استفاده کنند..و اینکه کلا OVH ساپورت نداره..تعطیله...
-
-
January 19th, 2013, 11:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
seflow
دوست عزیز شنبه و یکشنبه اروپا تعطیل هست و بیشتر دیتاسنتر ها در این روز ساپورت ندارن یا اگه داشتن باشن فقط موارد Emergency رو پاسخ میدن...oVH هم کاری که داره میکنه اینه که داره قابلیت انتقال آی پی از سرورهای OVH به کیم سوفی رو میبنده تا دوستان کمتر سوء استفاده کنند..و اینکه کلا OVH ساپورت نداره..تعطیله...
دقیقا همینطور هست در حالیکه یک دیتاسنتر پشتیبانی باید در هرساعت و در هر روز هفته به صورت 24 ساعته داشته باشه اینکه بنده مشکل ای پی برای سرورمون جمعه پیش اومد و تیکت زدیم روز دوشنبه پاسخ دادند این را چطور باید به مشتری ها توضیح میدادیم؟ مشکلی که دلیلش هم خود دیتاسنتر بود و تیکت ما را بعد این همه وقت جواب دادند و رسیدگی کردند شما وقتی با دیتاسنترهایی مثل yesup ، xlhost و کلادیتاسنترهای غیر اروپایی و کانادایی کار کرده باشید معنی پشتیبانی را متوجه میشید پشتیبانی وقتی همیشه انلاین باشه یک دلگرمی برای مدیر سرور هست و خیالش همیشه راحت هست اگه مشکلی پیش بیاد یه نفر هست که پاسخ بده
ویرایش توسط ertebat7 : January 19th, 2013 در ساعت 14:07
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام:
@ertebat7host
-
-
January 19th, 2013, 12:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
من با یک دیتااین دیتا سنتر نیست که فقط کار کنم من از چندین دیتا سنتر به صورت کولو و اجاره چندین سرور دارم
وقتی شما میای پوشتیبانی سایر دیتا سنتر ها که تیکت میزنی سریع جواب میدهند رو با اینجا مقایسه میکنی که تیکت ها 24 ساعت زمان میبره که جواب بدهند به این دیتا سنتر این رتبه رو میدهی
خیلی فرق داره برای کدام بخش تیکت بزنید با چه عنوانی در چه روزی باشد.
شاید بله دیر جواب ارسال کنند بهتر از اینکه که مادام شبکه دان تایم داشته باشه real time جواب تکت بدن! ما راضی هستین کیفیت و پایداری همین طوری باشه دیر جواب بدن.
-
-
January 19th, 2013, 13:42

نوشته اصلی توسط
websazha
بله اصولا قانون فراری و بی قانونی برای ما ایرانی ها خیلی خوب هست و جای که نیازی نباشه به قانون رعایت کنیم محبوب میشه دوست داشتنی با 9000 لایک می خوره.
نمیشه گفت فقط xl چرا دوست دارین چون کم گیر میده با اینکه usa هست!
یا شبکه خوبی داره ؟
کیفیت سخت افزار؟!
زمانی که با تک دیتاسنتر مشغول باشید تا زمانی که مشکلی پیش نیاد قبولش داریم بعد با اولین ناملایمت و مشکل فلان فلان دیتاسنتر بی خود بی کیفیت با اون شبکه مسخره با اون وضع پشتیبانیش تمام رک ها دیتاسنتر از روز اول مشکل داشته اصلا ما که دیگه با اینا کار نمی کنیم!!!((فردا صبح نشده آفر فروش از همون دیتاسنتر))
\
شما خودتون کدام DC را قبول دارید؟
حالا هر کسی به یه چیز dc ها دلش خوش هست و میگه که بهترین dc همین دیتاسنتر x هست من هم همین طور هستم
-