سلام
لینک داخل امضا رو چک کنید
سلام
لینک داخل امضا رو چک کنید
عزیزم شما که روی یه سرور فقط به یک نفر نمایندگی نمیدید میدید؟
سروری که سه ترا هارد روش هست و به 40 نفر (تازه کمش) نمایندگی میدین نفری 20 میشه چقدر؟ 800 تومن
روی همون سرور چقدر هاست ارائه میدید؟ شاید ماهانه 100 تومن یا بیشتر
مجموعش میشه 900 تومن تازه اونم در شرایطی که شیطونی نکرده باشید روش vps ندید... که اونم خدا عالمه
بنظر شما نمیصرفه؟؟
پس نه انتظار دارید که یه سرور بگیرین 500 تومن ماهانه ، 10 میلیون ازش در ماه در بیارین؟ اونم بدون دردسر...
نظر شخصی بنده در کسب و کار اینه عزیز واسه مشتری که قراره هر ماه حتی یک دوزاری بده باید دل سوزوند نه صرفاً به خاطر پولش کار کرد...
بنده از 5 ابتدایی توی بازار بودم... و از 16-17 سالگی توی نت و از 21 سالگی کسب و کار در نت رو شروع کردم الان 32 سالمه
پس به بنده نگین نرخ کم یا زیاد کیفیت میاره... خیلی چیزا رو تجربه کردم...براتون آرزوی موفقیت دارم
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
اووووووه ه ه ه ه رفیق تا دلت بخواد چیزی که زیاده سرور آشغال و همینطور آشغال خر و آشغال فروش.... شما زیاد خودشو ناراحت نکن
بعدشم کی گفته که پیدا نمیشه؟؟؟؟؟
بله وقتی یکی نیتش اینه که یه سرور بگیره و 100 تا کار رو روش پیاده کنه نباید هم پیدا کنه....
ولی وقتی تو کارها تفکیک ایجاد کنه هم مشتری راضی تره هم خیال خود فروشنده راحته که امور مشتریا با هم قاطی نمیشه
سرور هاست جدا، وی پی اس جدا... سرور نمایندگی هم جدا... بجای اینکه بیاد یه سرور دومیلیونی بگیره سه تا سرور 800 تومنی بگیره...
یکم سختیش زیادتر میشه که اونم حل میشه به مرور
و اگر تا الان بنده نرفتم سراغ اختصاصی فقط به همین خاطر بوده که فکر میکنم هنوز امادگی چرخوندن سرور و اونم سه تا رو ندارم
ولی بعضی دوستان ماشالله شب میخوابن و صبح پا میشن حس میکنن شدن مهندس پایه یک مایکروسافت
ویرایش توسط Azad Web : January 21st, 2013 در ساعت 21:26
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)