نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 49

موضوع: 30 درصد تخفیف سرور مجازی ایران رم 3 و 4 گیگ (کلوکیشن روبینا سرور)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : 30 درصد تخفیف سرور مجازی ایران رم 3 و 4 گیگ (کلوکیشن روبینا سرور)

نقل قول نوشته اصلی توسط SASHAELIT نمایش پست ها
    اتفاقا جایه خوبیه....حالا که فروش شماست...یه سوال دارم.
    فرض من از شما یه سروس میخرم. تضمین برگشت پول 24 ساعته........ خوب نصب سیستم عامل دقیقا 12 ساعت طول بکشه..بعد سیستم رو تحویلتون بدن...بعد تازه بعد از 2 روز بدبختی این در اوندر زدن خبره ترین کارشناسا تازه بتونن دامنه رو به سرور بشناسونن.....(یعنی نقص آیپی در تنظیمات whm) تازه بعد از یک روز دامنه شناسایی بشه (یعنی سر جم 3 روز)
    حالا هم هیچ فایل php نمایش داده نشه....پول خرید لیسانس هم که ندارم.......آقا من از شما درخواست لغو رو بدم و بگم پول ندارم حد اقل 50 % رو برگردونین....شما چی کار میکردین؟؟؟؟ بر نمیگردوندین؟
    آقا سرورش میگه مشکل نداره...خوب قبول نداره! اما یه کاری کن یه صفحه باز کنه....اگه نمیتونن حد اقل 50% برگردونن خدا راضی باشه.....
    حالا شما هم که دارین میفروشین.....خداییش راستشو بگین تا کاربرا بی پولی که مثل من با بدبختبی پول در میارن و میدن به بعضی شرکت ها تکلیفشون رو بدونن....خدایی هست... اگر حق با من نیست خدا ازم نگزره
    عزیز خب من چی بگم آخه

نمیدونم قوانین جایی که ازش خریدید چیه و هیچ نظری نمیتونم بدم ناراحت نشید واقعا نمیتونم نظری بدم اونم در تاپیک فروشمون. فقط یک نکته جای جواب دادن داره :

فرض من از شما یه سروس میخرم. تضمین برگشت پول 24 ساعته........ خوب نصب سیستم عامل دقیقا 12 ساعت طول بکشه..بعد سیستم رو تحویلتون بدن...بعد تازه بعد از 2 روز بدبختی این در اوندر زدن خبره ترین کارشناسا تازه بتونن دامنه رو به سرور بشناسونن.....(یعنی نقص آیپی در تنظیمات whm) تازه بعد از یک روز دامنه شناسایی بشه (یعنی سر جم 3 روز)

تضمین بازگشت وجه ما طبق قوانین وزارت صنعت و معدن و تجارت 7 روز برگشت بدون هیچ گونه عیبی میباشد.

یعنی شما اختیار دارید تا 7 روز که سرویس را گرفتید بگید خوشم نمیاد از اسم برند روبینا میخوام پس بگیرید(در این حد) و طبق قوانین وزارت صنعت و معدن هزینه آیپی و کانفیگ و سیستم عامل و ... کسر میشه (چیزی در حدود 15 تومان) حالا فرق نداره سرور شما 25 تومانی هست یا 150 هزار تومان. و بقیه هزینتون برگشت میخوره. و تا آخرین روز قرار داد هم امکان برگشت پول در صورت مشکل از ما وجود داره و هزینه به صورت تعداد روزهای باقیمانده محاسبه و برگشت میخوره.

در مورد هاستینگ فعلیتون هیچ نظری نمیتونم بدم هرچی بگم برای خودمون بد تمام میشه و چون تاپیک فروشمونه مثل این میمونه همکاری را خراب کنیم که از ما خرید کنید (هر چند ما سیپنل نمیدیم روی ایران)

ارادتمند سجادیه
    یا حق
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

2. تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)