سلام و درورد
دوستان استفاده ای این لینک برای سایت من و سئوش مشکلی پیش میاره؟ کار این لینک این هست که میره توی گوگل و از گوگل وارد سایت من میشه
tinylink.ir/onlineserver
نظرتون رو بگین لطفا
سلام و درورد
دوستان استفاده ای این لینک برای سایت من و سئوش مشکلی پیش میاره؟ کار این لینک این هست که میره توی گوگل و از گوگل وارد سایت من میشه
tinylink.ir/onlineserver
نظرتون رو بگین لطفا
ویرایش توسط majidisaloo1 : January 18th, 2013 در ساعت 09:56
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
ممنون که اینقدر مشتاقانه دارین جواب میدهید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
قبلا شنیدم با اینکار بعد از مدتی گوگل سایت رو بلاک میگنه . منم استفاده نکردم
در گوگل با هر روشی که بصورت مصنوعی ترافیک روی یک وب سایت قرار بده مشکل داره شاید تا مدتی مشکلب نداشته باشید، اما مطمئن باشید استفاده طولانی مدت مناسب نخواهد بود
وب ایده، میزبانی حرفه ای وب
سرور اختصاصی،سرور مجازی ابری،هاست وردپرس
Tel:02166555391،Cellphone:09192001157
ترافیک مصنوعی نست به صورت حقیقی خواهد بود یعنی افراد حقیقی قرار است کلیک کنند
کسان دیگه نستند که نظر بدهند؟
چنین چیزی فکر نمی کنم شدنی باشه !
سر گوگل رو با اینکار نمیتونید کلاه بذارید شما دوتا لینک ورودی به صفحه اصلی سایتتون رو تو گوگل بذارید کنار هم ببینید تفاوتش رو ! وقتی شما همیشه با یه لینک میخواهید ورودی بگیرید قائدتا خلاف به حساب میاد و ممکنه بن بشید .
بهتره به جای فکر کردن راجب این چیزا کاری کنید که به صورت طبیعی تو گوگل رنک بگیرید
این کار الانم جواب بده بعدا صداش در میاد و کلا اعتبار سایتتون میره زیر سوال
ما همین جوری بازدید سایتمون بالاست چیزی حدود 2000 تا در روز واسه سایت هاستینگ چیز خیلی خوبی هست
میخواستم بازدید گوگل رو ببینم میشه کرد یا نه
سئو هم تا 2 هفته دیگه تمام میشه فکر کنم رنک 2-3 روز بگیریم توی آپدیت جدید گوگل
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)