نوشته اصلی توسط taro با سلام ، شما ميتوانيد با استفاده از اين سايت 5 گيگ هاست + 100 گيگ پهناي باند رايگان دريافت كنيد . كنترل پنل اين سرويس cpanel11 ميباشد . اميدوارم لذت ببريد . ورود به سايت منبع : انجمن های نرم افزار,بازی ،سخت افزار,موبایل,فیلم,دانلود,ور زشی,علمی میشه از این پست ها نزنید خیلی الان وضع هاستینگ ایران خوبه شما هم با این کارتون ... ! این کارتون هم فقط ضرر زدن هست . فردا یه چیزی میشه میاین اینجا میگین این شرکت بک آپ نمیده و ... ! اعصاب بچه ها رو خورد میکنید.
خداحافظ !
glxx, WebRang
نوشته اصلی توسط iranhyperhost میشه از این پست ها نزنید خیلی الان وضع هاستینگ ایران خوبه شما هم با این کارتون ... ! این کارتون هم فقط ضرر زدن هست . فردا یه چیزی میشه میاین اینجا میگین این شرکت بک آپ نمیده و ... ! اعصاب بچه ها رو خورد میکنید. دقیقا" بازار رو له کرد نزیر پاشون! به نظرم چند وقت دآینده، باید با یه کاسه مسی، جلوی امام زاده ها باشیم! لطفا از این تاپیک ها نزنین! نه کیفیت هاست های پولی رو دارن نه امکانات! فقط هم خراب کرد نبازار و نون بری در بر داره
glxx, HugeServer, Sepahrad
یک رپید لچ روش نصب کنید تا دیگه هاست رایگان نده.
djsiamak, glxx
نوشته اصلی توسط m.s.r یک رپید لچ روش نصب کنید تا دیگه هاست رایگان نده. ایول فکره باحالیه!
Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.
glxx
سلام اگر خواستی من یک دومین دارم که قبلا روش رپید لچ بوده. شما اکانت را بساز من دی ان اس را عوض می کنم. قبوله؟؟
نوشته اصلی توسط M.S.R یک رپید لچ روش نصب کنید تا دیگه هاست رایگان نده. آقا دمت گرم کلی خندیدیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن