-
January 17th, 2013, 00:01
پاسخ : هر هاستی بتونه سایت مارو پشتیبانی کنه و سوسپند نشیم واقعا مرده!!

نوشته اصلی توسط
persianwebserver
با سلام
شما اشتباه میکنید شما برای هاست معمولی هزینه دادید که تا یه حد معیینی میتونید استفاده کنید در صورت بازدید بالا باید مبلغ بیشتری رو بدید چون داره روی سی پیو سرور فشار زیادی وارد میشه و قانون هر هاستینگی هست! و ادمین سرور ورک درست میگن!
من هم که حرفی نزدم این بابا بیخود و بی جهت اومده می گه اینجا بمون روز اول گفت سرور من از امریکاست خودم هم امریکا هست همچین می گفت انگار الان تو کاخ سفید نشسته سرور سازمان ملل دستشه
خوب من هم گفتم باشه بک آپ بهش دادم از اون موقع تا بحال روزی ده بار بامبول سر سایت در آورده من هم گفتم برام مقدور نیست بیشتر هزینه کنم روز اول میگفتی من واریز نکنم
بعد هم تیکت زدم هیچ جوابی نداده شما تصویری که من از تیکتی که برای این از خدا بی خبر گذاشتم ملاحظه کن بعد حق و ناحق کن
-
تعداد تشکر ها از internet به دلیل پست مفید
-
January 17th, 2013 00:01
# ADS
-
January 17th, 2013, 00:14
a.jpg
این جا هم در مورد لود سرور گفته که من هم گفتم نمی تونم ادامه بدهم
سایت بنده روزی 20 هزار بازدید داشته ولی واقعی 3000 یوزر
چه طور سایت بنده دوون بشه هیچی نیست و هیچ ضررری نیست ولی ایشون دو روز سایت من رو ساسپند کنه هیچی نیست ؟>
یعنی ضرر رو فقط ایشون می کنه بنده ضرر نمی کنم
من حرفم سر این چهار پنج تومن نیست ایشون صد هزار تومن به بنده این چند روزه ضرر زده
از روز اول هی تیکت زده که ساسپند ساسپند
خوب این چه طور هاست فروختنه؟
-
-
January 17th, 2013, 00:16

نوشته اصلی توسط
internet
تیکت های دیشب بنده که هیچ کدوم رو این از خدا بی خبر جواب نداده:
پرچمی که تو اینجا گذاشتی رو پلیس فتا ببینه که ...
خودتون قضاوت کنید تصویر تیکت کامل و واضح گذشتم دیگه هر کسی یه ظرفیتی داره
از روز جمعه تا بحال ایشون من رو مسخره خودش کرده مگه مسخره بازی شاخ و دم داره روزی ده بار بامبول سر سایت من در آورده و اخرش هم نه جواب می ده نه هیچی یه تلفن هم توی سایتش بوده از اصفهان که اون هم برداشته
من هم فردا پیگیری می شم تا آدرس خونه و هفت جد آبادش رو می کشم بیرون اگه کسی شکایتی ازش داره بگه با هم هماهنگ باشیم
من هم از بس که 4 - 5 تومن به حساب اشخاصی چون این بابا ریختم دیگه واقعا خسته شدم هر هفته یه هاست و دردسر تازه
دوستان مدیران محترم این فروم تصویر زیر رو کامل مشاهده کنید بنده فقط درخواست وجه و بک آپ کردم و سایت من امروز براش چند نفر پیدا شدند که هاست بدهند ولی ایشون نه تنها پول رو پس نمی ده بک آپی هم نداده جواب هم نمی ده و الان که چوب رو برداشتم گربه ***ه حساب کار اومده دستش
فوآد تجلی این پول ها حرومه پولی که نیست ولی همین چندرغاز ها که صد برابرش رو باید پس بدی
دوستان حجم عکس یک مگابایت هست چون کامل هست و خودتون ببینید من چی به این بابا گفتم که الان اومده داره ادعای حیثیت می کنه
جالبه شما خیلی روتون زیاد هست ... ما باید تاوان 5-4 که شما می فرمایید هی دادید رو پس بدیم //// این همه ما به شما کمک کردیم و پشتیبانی آنلاین فول به شما دادیم .. دوستان دیگه خودشون رو لو دادن ... خسته شدن به ما ربطی نداره اول برن خستگی در بکنن بعد بیان توی کار وب و هاست خریدن ... جالبه هی دارید خودتون رو لو میدید .... اولا زمان پاسخ گویی به تیکت ها تا 24 ساعت جا دارد ... شما زمان های تیکت رو نگاه کنید متوجه میشید که چقدر حول هستید!!!!!!!!!!!!!!!! در ضمن بعد از زدن تیکت سوم ما منتظر شکایت شما هستیم ... شکایت کنید بعد هم پولتون رو میگیرید هم بک آپتون رو ....اگر تیکت سوم رو نزده بودید به شما اعلام میشد و با اینکه نباید پول شما پس داده شود زیرا از زمان تست گذشته بوده و پشتیبانی ما هم خیلی برای شما کارهایی کردند که نزدیک به 100 هزار تومان ارزش داشته مثل بهینه سازی کامل سایت شما و اس کیو التون با این حال پول برگشت می خورد اما تهدید بی مورد معنایی ندارد...
-
-
January 17th, 2013, 00:19
تاپیک قبلی رو برای تو زدم بخون تیکت هم که گذاشتم که نمی تونم ادامه بدهم
بابا اصلا من گفتم هاست ازت نم یخواهم پولم رو که باید پس بدی بک آپ هم که همه جزء عرف کاریشون هست
بعد هم شما سایت من رو بستی من نه خطایی کردم نه چیزی
شما سایت من رو بستی می خوای پولم رو هم پس ندی
از دیشب هم که دیگه جواب نمی دی
تو به من چقدر ضرر زدی؟> چند روزه سایت من پا در هوا گذاشتی؟
-
-
January 17th, 2013, 00:23
ملاحظه کنید امروز چند نفر درخواست دادند که ازشون یک هفته یا بیشتر هاست بگیرم ولی به خاطر ایشون نتونستم هیچ کاری بکنم تصویر زیر گویاست:
اینم لینک تاپیکی که درخواست دادم چند نفر هم اونجا پیام دادند:
بنده تا کی باید منتظر ایشون بمونم
http://www.webhostingtalk.ir/f161/68715/index3.html
Untitled.jpg
-
-
January 17th, 2013, 00:30

نوشته اصلی توسط
internet
ملاحظه کنید امروز چند نفر درخواست دادند که ازشون یک هفته یا بیشتر هاست بگیرم ولی به خاطر ایشون نتونستم هیچ کاری بکنم تصویر زیر گویاست:
اینم لینک تاپیکی که درخواست دادم چند نفر هم اونجا پیام دادند:
بنده تا کی باید منتظر ایشون بمونم
http://www.webhostingtalk.ir/f161/68715/index3.html

شما اول برید سایتتون رو درست کنید ( اگر هم بلد نیستید اصالا در سایتتون رو ببندید.) بعد برید روی جاهای دیگه چون اوناهم(ببخشید اینو نمی خواستم بگم اما با لحن و کارهای شما میاد بهتون) میندازنتون بیرون و نه مبلغی به شما پس میدن و نه بک آپتون رو میدن ....
-
تعداد تشکر ها از سرورورک آمریکا به دلیل پست مفید
-
January 17th, 2013, 00:31

نوشته اصلی توسط
سرورورک آمریکا
جالبه شما خیلی روتون زیاد هست ... ما باید تاوان 5-4 که شما می فرمایید هی دادید رو پس بدیم //// این همه ما به شما کمک کردیم و پشتیبانی آنلاین فول به شما دادیم .. دوستان دیگه خودشون رو لو دادن ... خسته شدن به ما ربطی نداره اول برن خستگی در بکنن بعد بیان توی کار وب و هاست خریدن ... جالبه هی دارید خودتون رو لو میدید .... اولا زمان پاسخ گویی به تیکت ها تا 24 ساعت جا دارد ... شما زمان های تیکت رو نگاه کنید متوجه میشید که چقدر حول هستید!!!!!!!!!!!!!!!! در ضمن بعد از زدن تیکت سوم ما منتظر شکایت شما هستیم ... شکایت کنید بعد هم پولتون رو میگیرید هم بک آپتون رو ....اگر تیکت سوم رو نزده بودید به شما اعلام میشد و با اینکه نباید پول شما پس داده شود زیرا از زمان تست گذشته بوده و پشتیبانی ما هم خیلی برای شما کارهایی کردند که نزدیک به 100 هزار تومان ارزش داشته مثل بهینه سازی کامل سایت شما و اس کیو التون با این حال پول برگشت می خورد اما تهدید بی مورد معنایی ندارد...
میگم مگه من از تو پشتیبانی آنلاین خواستم ؟ من تاپیک هاست باز کردم از تو هم هاست خواستم پشتیبانیت هم در صورتی خوبه که بتونی سایت من رو سر پا نگه داری اینکه پشتیبانی کنی سایت با بازدید بیست هزار نفری رو به خاطر ساسپند شما روزی هزار تا یوزر هم توی نیاد خوب این پشتیبانی که به درد در کوزه هم نمی خوره
حداقل یه استدلالی بیار که به عقل جن برسه
من بک آپ و بهینه سازی از تو نمی خواهم حالا چی می گی حرف حسابت چیه؟
شما رفتی برای اینکه به سرورت فشار نیاد سایت منو دستکاری کردی این هزینه اش با منه؟
چه ربطی به من داره
اصلا بک آپ اون سایت به درد من نمی خوره من بک آپی که روز اول به تو دادم می خواهم
-
-
January 17th, 2013, 00:33

نوشته اصلی توسط
سرورورک آمریکا
شما اول برید سایتتون رو درست کنید ( اگر هم بلد نیستید اصالا در سایتتون رو ببندید.) بعد برید روی جاهای دیگه چون اوناهم(ببخشید اینو نمی خواستم بگم اما با لحن و کارهای شما میاد بهتون) میندازنتون بیرون و نه مبلغی به شما پس میدن و نه بک آپتون رو میدن ....
بابا چه ربطی به شما داره مگه من توی خرید و فروش و سرور شما دخالت می کنم که شما داری تو کار مردم دخالت می کنی
من به شما پول دادم برای یک ماه هاست گرفتم دو روز نشده بود که سایت من رو بستی
الان هم اومدی اینجا طلبکار هم هستی؟
این عکسی که گذاشتم بین یک تا دو هفته رایگان هاست می دهند
بک آپ نمی خواهم ازت چی می گی تو فکری کردی گیر من به اون بک آپ هست نه بک اپ بهینه تو به درد من نمی خوره
-
-
January 17th, 2013, 00:38

نوشته اصلی توسط
internet
تاپیک قبلی رو برای تو زدم بخون تیکت هم که گذاشتم که نمی تونم ادامه بدهم
بابا اصلا من گفتم هاست ازت نم یخواهم پولم رو که باید پس بدی بک آپ هم که همه جزء عرف کاریشون هست
بعد هم شما سایت من رو بستی من نه خطایی کردم نه چیزی
شما سایت من رو بستی می خوای پولم رو هم پس ندی
از دیشب هم که دیگه جواب نمی دی
تو به من چقدر ضرر زدی؟> چند روزه سایت من پا در هوا گذاشتی؟
جواب دادن یا ندادن ما توی پشتیبانی آنلاین ضروری نیست که شما بعدش بخواین بیاید توهین کنید..... پشتیبانی معمولا تیکت هست که طی بازه 24 ساعت به شما جواب داده میشه ... دلیلی نداره با این رفتار شما دیگه پشتیبانی آنلاین هم برای شما گذاشته بشه ...شما دیگه خیلی.... مبالغی مثل 4500 تومان ارزشش رو نداره و مارو نه فقیر میکنه نه ثروتمند ... این رو پس نمیدیم تا اقلا یکم شما ادب بشید درست صحبت کنید و درضمن بعد از شکایت به شما پس داده میشود...منتظر شکایت شما هستیم (ما ترسی از شکایت نداریم چون همه موارد طبق مدارک به نفع ما می باشد... )... جالبه عکس دومی رو هم که گذاشته بودید یکم به نظر طبیعی نمی اومد ... همه چیز مشخص خواهد شد )
-
-
January 17th, 2013, 00:38
شما وظیفت فروش هاست هست و پشتیبانی اون من هم تیکت زدم با کمال احترام به شما گفتم مبلغ رو واریز کنید
شما هم که بارها گفتی سایتت بازدید 20 هزار نفری داره خوب پس بدون من این مدت چقدر به خاطر سروری که بهم دادی ضرر کردم چون هر روز ساسپند بوده
پس توقع نداشته باش همچنان باهات با احترام صحبت کنند وقتی به تیکت ها جواب نمی دی و ارزشی برای وقت و کار و زندگی و سایت و پول مردم قائل نیستی توقع نداشته باشه که دیگرون برای شما اعتبار و ارزشی قائل باشند
بعد هم یه سوال مگه مسخره در آوردن سر مردم شاخ و دم داره ؟ نه جواب من رو بده خوب این که شما یکی رو یک هفته دست بندازی و امروز فردا کنی اخرش هم هیچ جوابی ندی می شه همین صورت مسأله
پس یه کم عاقلانه فکر کن ببین حق با کی هست
-