-
January 7th, 2013, 12:17
عضو انجمن
اموزش ها و مقالات سایت 1pro در زمینه سئو
authority اتوریته چیست و چه تاثیری بر سئو دارد
در اغاز که گرفتن لینک برای گوگل اهمیت زیادی داشت اکثر سایت ها از هر سایتی که میتوانستند لینک میگرفتند مثلا سایت کامپیوتر از سایت کشاورزی بک لینک میگرفت سایت مامایی از سایت فروشگاه و …
اما بعد از اپدیت شدن قسمت پنگوئن گوگل بک لینک گرفتن نیز سرو سامان داده شد تا هر کسی نتواند از هر جایی بک لینک بگیرد
ادامه مقاله در
authority اتوریته چیست و چه تاثیری بر سئو دارد
-
تعداد تشکر ها از h4k3r به دلیل پست مفید
-
January 7th, 2013 12:17
# ADS
-
January 12th, 2013, 12:22
عضو انجمن
پاسخ : اموزش ها و مقالات سایت 1pro در زمینه سئو
۴ اشتباهی که میتواند سئوی سایت شما را از بین ببرد
سئو اصلی ترین جزو برای ارتقائ سایت شماست ، پس بسیار مهم است که شما دستورالعمل های اولیه سئو را استفاده کنید ، اما در اینجا چهار نکته اساسی که ممکن است سایت شما را از عرش به فرش بیاورد را بررسی خواهیم کرد
-
-
January 13th, 2013, 13:17
عضو انجمن
خودتان را برای AuthorRank آماده کنید
امروز که داتشم توی اینترنت ( گوگل ) میچرخیدم به نکته جدیدی برخوردم که فکر میکنم برای وبمسرتر ها مفید باشه و اون AuthorRank هستش
-
-
January 15th, 2013, 16:04
با سلام
بسته های پیشنهادی شما را در زمینه سئو تو سایتتون خوندم
برای یک سایت دانلود نرم افزار (تازه تاسیس) کدام بسته را پیشنهاد می کنید ؟
روزانه چند ورودی از گوگل را تضمین می کنید؟
-
-
January 15th, 2013, 22:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
omid7000
با سلام
بسته های پیشنهادی شما را در زمینه سئو تو سایتتون خوندم
برای یک سایت دانلود نرم افزار (تازه تاسیس) کدام بسته را پیشنهاد می کنید ؟
روزانه چند ورودی از گوگل را تضمین می کنید؟
بستگی به خودتون داره
بسته شماره یک برای سایت هایی هستش که بیشتر دنبال ارائه خدمات هستن مثل سایت های مرجه علمی و کسب درآمد در رده های بعدی الویت هاشون هستش
بسته های دوم و سوم برای سایت هایی هستش که میخوان کسب درامد هم بکنن
در مورد تضمین دوست عزیز ورودی گوگل به محتوی تولیدی شما برمیگرده من محتوی رو برای شما بهینه میکنم بقیش دست خودتونه نمیشه بشینید خونه و پاتون رو روی هم بندازید و ورودی گوگل جمع کنید
-
-
January 16th, 2013, 10:13
متشکر از جوابتون
در مورد برچسب ها ، آیا نرم افزاری هست که اتومات ایجادشون کنه یا باید برای هر پست تو سایت کاملا دستی و توسط خود شخص ایجاد بشه؟
شما لطف کنید یک چهارچوب از یک سایت بهینه به من بدید
مثلا این سایت ایرانیان دانلود بعد از سه سال تونسته به روزی 50 هزار تا 100 هزار بازدید در روز برسه که بنظر من خیلی کمه و باید در طی این زمان به حداقل 300 هزار بازدید در روز می رسیده (4 هزار مطلب هم داره)
سایت ذکر شده 3 ساله به کاره و سایت دانلودها دانلود ها | نرم افزار, بازی, کتاب, موبایل, عکس هم در عرض سه سال فعالیت با تقریبا 10 هزار مطلب به روزی بالای 800 هزار بازدید رسیده ، آیا تو کانتر دستکاری کرده اینقدر زیاد نشون می ده یا واقعیه؟
با سپاس
-
-
January 16th, 2013, 10:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
omid7000
متشکر از جوابتون
در مورد برچسب ها ، آیا نرم افزاری هست که اتومات ایجادشون کنه یا باید برای هر پست تو سایت کاملا دستی و توسط خود شخص ایجاد بشه؟
شما لطف کنید یک چهارچوب از یک سایت بهینه به من بدید
مثلا این سایت
ایرانیان دانلود بعد از سه سال تونسته به روزی 50 هزار تا 100 هزار بازدید در روز برسه که بنظر من خیلی کمه و باید در طی این زمان به حداقل 300 هزار بازدید در روز می رسیده (4 هزار مطلب هم داره)
سایت ذکر شده 3 ساله به کاره و سایت دانلودها
دانلود ها | نرم افزار, بازی, کتاب, موبایل, عکس هم در عرض سه سال فعالیت با تقریبا 10 هزار مطلب به روزی بالای 800 هزار بازدید رسیده ، آیا تو کانتر دستکاری کرده اینقدر زیاد نشون می ده یا واقعیه؟
با سپاس
در مورد تگ من نمیدونم چرا ایرانیا به تگ خیلی علاقه من شدن
ببینید برچسب ها حداکثر 5 تا باید باشه اونم وابسته به متن اما اگر میخواین بعضی کلمات اتوماتیک تگ بشن به پست های مرتبط فکر کنم برای وردپرس و دیتالایف باشه ولی من ازش استفاده نکردم من هر کلمه ای رو دستی به پست ی اضافه میکنم تا لینک داخلی ایجاد بشه
در مورد این دو تا سایتی که گفتید سایت downloadha دیگه توی ایران یه برند حساب میشه و یه سال هم قدیمیتر هستش
در ضمن اون داره بر حسب کاربر حرکت میکنه و فعلا دانلود نرم افزار اندروید روی بورس هستش
-
-
January 16th, 2013, 20:29
عضو انجمن
چرا وبلاگ من بازدید ندارد ؟
چرا وبلاگ من بازدید ندارد ؟ این سوالی است که هر وبمستر از خودش میپرسد
چرا وبلاگ من بازدید ندارد ؟
-
-
January 17th, 2013, 11:53
اگر مثلا یک کامنت را از روی یه سایت عین خودش تو سایتم کپی کنم ؛ کامنتی که تو سایت منه تو گوگل ایندکس نمی شه؟
-
-
January 17th, 2013, 11:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
omid7000
اگر مثلا یک کامنت را از روی یه سایت عین خودش تو سایتم کپی کنم ؛ کامنتی که تو سایت منه تو گوگل ایندکس نمی شه؟
چرا ایندکس میشه ولی توی نتایج جستجو سایت اصلی بالاتر از سایت شما میادش
-