-
January 16th, 2013, 17:45
پاسخ : دوستانی که سایت وردپرس پر بازدید داشتند و مرتب ساسپند می شدند راهنمایی کنند

نوشته اصلی توسط
dertgtr
دوست عزیز من قیمت ماهیانه 4 - 5 تومن برام امکان پذیر هست یکی دو هفته اول هم رایگان
براتون مقدر هست؟
-
-
January 16th, 2013 17:45
# ADS
-
January 16th, 2013, 18:13
عضو انجمن
پاسخ : دوستانی که سایت وردپرس پر بازدید داشتند و مرتب ساسپند می شدند راهنمایی کنند

نوشته اصلی توسط
internet
دوست عزیز من قیمت ماهیانه 4 - 5 تومن برام امکان پذیر هست یکی دو هفته اول هم رایگان
براتون مقدر هست؟
لطفا تیکت بزنید و مطرح کنید تشکر
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
January 16th, 2013, 18:33
با سلام
لطفا مقدار فضا مورد نیازتون رو اعلام کنید.
ما میتوینم در خدمتتون باشیم
با تشکر
-
-
January 16th, 2013, 23:36
والله روز جمعه از سرورورک هاست گرفتم و به اسم شخصی به نام فوآد تجلی پول واریز کردم که اصفهانی هم هست
ولی سایتم ساسپند شده هیچ جوابی نمی دهند پول بنده هم پس نمی دهند و معلوم نیست این کلاهبرداری ها تا کی می خواهد اینجا ادامه داشته باشه
هاستینگ - بخش کاربری سرورورک
کسی از دوستان این شخص رو می شناسه
سرورورک هست اسم سایتش
-
-
January 16th, 2013, 23:49
عضو انجمن
با سلام و درود بیکران
لطفاً وب سایت خود را برایم پیام خصوصی بفرمایید.
متشکرم.
-
-
January 17th, 2013, 00:25

نوشته اصلی توسط
pasargad
با سلام و درود بیکران
لطفاً وب سایت خود را برایم پیام خصوصی بفرمایید.
متشکرم.
سلام
اقای نظری شما که من رو باید خوب بشناسی دستت درد نکنه
-
-
January 17th, 2013, 00:44
-
تعداد تشکر ها از 3245 به دلیل پست مفید
-
January 17th, 2013, 00:47
تشکر فعلا بزارید من با از این سرورورک فردا شکایت دارم برم مراجع قضایی تا ببینم نتیجه چی میشه بعد مزاحمتون میشم
با تشکر
-
-
January 17th, 2013, 03:31
عضو جدید
ممکنه پلاگین های ناسازگار نصب کرده باشی، از چه پلاگین هایی استفاده میکنی؟
میتونی از مدیر سرور خواهش کنی تا بهت بگه فشار دقیقا از چه فایلی هست.
برنامه نویسی حرفه ای تحت وب - ارائه نمایندگی سایت ساز حرفه ای پردیس - 09137984814 ابوالفضل
CCNA,CCNP Route and Switch
-
-
January 17th, 2013, 10:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
internet
سلام
اقای نظری شما که من رو باید خوب بشناسی دستت درد نکنه
متأسفانه به جا نمیارم.
-