با سلام
دوستان عزیز یک مدتی هست دارم به قیمت های VPS ها توجه می کنم و با وضعیت نرخ ارز به این نتیجه می رسم که بعضی از سرویس ها واقعا قیمتشون زیادی پایین هست و خواستم بگم که دوستان اگر قیمت ها را واقعی کنند و از آب کردن در سرویس پرهیز کنند خیلی ممنون خواهیم شد بخصوص که مواردی اخیرا پیش آمده است که شاید این ها نیز دلایل این قیمت پایین باشه:
1- عدم توانایی در مدیریت سرور (بسیاری از سرویس دهنده گان اصلا نمی توانند مدیریت سرویس کنند حتی نمی توانند یک سیستم عامل نصب کنند یعنی روز اولی که شما سرویس تحویل می گیرید VPS مشکل دارد و توقع دارند که برای هربار نصب بهشون پول بدهی در حالی اصلا سرویس روز اول مشکل داشته)
2- آب کردن در سرویس (سرویس های گرفتم با رم یک گیگ وقتی Apache نصب می کنم و یک صفحه ساده HTML یا نهایت با یک Query باز می کنیم CPU به صد در صد میرسه و سرور 10 بار صفحه را ریست کنید دان میشه هرچند شاید روی این سرور برخی نرم افزار ها جواب می دهد)
3- پشتیبانی ضعیف (این مورد هم مربوط به مورد یک هست هم اینکه بسیاری از دوستان اصلا حتی تیکت ها را هم در کمتر 24 ساعت جواب نمی دهند)
4- برخورد نا شایسته (بسیاری از دوستان اصلا برخورد خوبی ندارند و اصلا نمی دونم چطوری توی جامع دارند زندگی می کنند)
5- بازخورد ها ( متاسفانه چندی از سرویس ها هستند که می خواهند فقط تعریف بشنون در حالی که افتضاح ترین سرویس ها را دارند و تا اینکه ازشون بد می گیرید سرویستون را ساسپند یا حتی ترمینیت می کنند متاسفانه این افراد کم هم نیستند اسمشون را نمی آورم اما معمولا افتضاح ترین سرویس ها مربوط به این دوستان است لطفا یکمی انتقاد پذیر باشید و قبول کنید که ایراد از شماست)
بسیاری از دوستان با ارائه سرویس و دان شدن آن ضرر های بزرگی به مشتری ها می زنند و این را در نظر بگید که با پیگیری که کردم پلیس فتا در صورت اثبات این مورد می توانند تمام هزینه را از فرد بگیرند و حتی بیشتر صرفا باید بتوانید اثبات کنید که من این مشتری را داشتم و به دلیل فلان سرویس آقای X به من ضرر رسیده است.(برای مثال یکی از دوستانم هم اکنون چند روز پیش توانست تمام ضرر هایش را از یکی از شرکت میزبانی بگیرد- داشتن قرار داد کتبی یکی از مواردی بود که به او کمک کرد)