-
January 15th, 2013, 18:23
عضو انجمن
ست شدن dns ها ولی بالا نیومدن سایت
با سلام خدمت تمامی دوستان من یه دامین دیشب ساعت 11 ثبت کردم همون لحظه هم DNS هارو تغییر دادیم امروز صبح سایت 8 که بیدار شدم DNS ها ست شدن ولی متاسفانه از همون 8 صبح تا الان که ساعت 18:30 دقیقه هست یعنی 10 ساعت هنوز با صفحه ی Default Web Site Page روبه رو هستم تا الان همچین مشکلی پیش نیومده بود دوستان راه حلی براش دارن ؟
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
-
January 15th, 2013 18:23
# ADS
-
January 15th, 2013, 19:39
عضو انجمن
پاسخ : ست شدن dns ها ولی بالا نیومدن سایت
شما لطف کن یه دفعه مودمتو خاموش کن بعد 20 دقیقه روشنش کن انشاالله حل میشه واسه منم یه چنین مشکلی پیش اومده بود
-
-
January 15th, 2013, 19:46
عضو جدید
اگر از ویندوز و iis استفاده می کنید حتما a record های مربوط به dns دامین رو هم ست کنید .
-
-
January 15th, 2013, 19:46
دامنه ای ار باشه 48 ساعت هم میشه گاهی
-
-
January 15th, 2013, 20:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hadi_am
شما لطف کن یه دفعه مودمتو خاموش کن بعد 20 دقیقه روشنش کن انشاالله حل میشه واسه منم یه چنین مشکلی پیش اومده بود
با سلام دوست عزیز توی VPS هم تست شد همینجوری هستش

نوشته اصلی توسط
m-esm
اگر از ویندوز و iis استفاده می کنید حتما a record های مربوط به dns دامین رو هم ست کنید .
با سلام خیر از ویندو و IIS استفاده نمیکنم

نوشته اصلی توسط
Dark Knight
دامنه ای ار باشه 48 ساعت هم میشه گاهی
با سلام بله برای .ir میدونم ولی دامین .Com هستش
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
-
-
January 15th, 2013, 20:29
دمنه رو اگر امکانش هست بزارید ما هم ببیننیم
-
-
January 15th, 2013, 20:51
عضو انجمن
-
-
January 15th, 2013, 23:09
سلام
مشکل آی پی ان اس هاتون هست که اصلا ثبت نشده. رو چه ای پی هایی ست کردین؟
-