سلام
سرویس الماس نت افراز هم خوب هست
به پشتیبانیشون تیکت بزن ببین نمیتونن میزبان باشن!!!
قبلا سایت خومم هم روی همین سرویس بوده
روزانه تا 90000 بازدید در روز هم مشکلی نداشتم
همزمان سایت وردپرس و چت روم و انجمن که مصرفشون خیلی زیاده با هم
هیچ مشکلی نداشته
پشتیبانی هم تیکت که میزدم 15 دقیقهه نهایتا 2ساعته جواب میدادن و مشکل رو حل میکردن
ساعت 3 شب هم بهشون تیکت زدم جواب میدن
انصافا دیگه مثل اون ندیدم
اما قیمتاش یکم برا من زیاده!!!
من پیشنهاد میکنم حتما از دیتالایف استفاده کنید چون خودم تاثیرش رو دیدم
سایت موزیک داشتم با کلی بازدید کسی پشتیبانی نمیکرد رفتم رو دیتالایف کلی از فشار سرور کاسته شد
سلام دوست عزيز براي اين هاست دارم در صورت خواستن اين كار به مديريت فني يا مشاور تماس حاصل فرماييد .
پشتيباني :09135472692
مشاوره : 09308760298
سايت :alborzhost.org
به نظر من بخشی از هزینه در نظر گرفته شده برای پایداری سایت و خرج پرتال کنید
سرور مجازی هم توصیه نمیشه
یک هاست میزبانی - اگر دوستان با منابع اختصاصی بتونن بهتون بدن, و حتی آی پی هم اختصاصی باشه
از هرجا هم سرویس بگیرید تا 2 ماه اول باید تعامل خیلی نزدیکی با مورد سرور داشته باشید و حتی شاید لازم باشه هزینه پشتیبانی بدید
بخاطر اینکه بهتون ثابت بشه فقط می خوام کمک کم هیچ گونه آفری بهتون نمی دم
هر سوالی باشه همینجا در خدمتم
موفف باشید
من از ایشون هاست گرفتم
iran-datacenter.org
و از روز جمعه دو روز هم نشد سایت من رو ساسپند کردند بعد یکی دیگه اومد که فکر کنم خودشون باشند میگه من مسئول سرور هستم که میشه همین سرورورک که می گه ساکن آمریکا هستم سایتم از دیشب تا الان ساسپند شده هیچ پاسخی هم نمی دهند و مبلغ و هزینه رو هم هنوز برگشت نکردند
هاستینگ - بخش کاربری سرورورک
ویرایش توسط internet : January 16th, 2013 در ساعت 17:45
سلام
جالبه شما مبلغ 4500 تومان پرداخت کردید برای سرویس های معمولی ... سایت شما شدیدا به سرور ما فشار وارد می کنه ما هم به شما پلن های ویژه رو که پیشنهاد می کنیم شروع می کنید به توهین کردن .... این قانون هرهاستینگی هست که بیاد و درصورتی که کاربرش به سرور فشار وارد می کنه یا ساسبندشون کنه و بک آپ بده تشریف ببرن جای دیگه یا هم با پرداخت مبلغ بیشتر بمونن روی سرور ... ما از دو روز پیش به شما تیکت زدیم که همچین موردی هست شما خودتون هی اسرار کردید که من نمی دونم فلان هستم و ... نمی تونم بیشتر پرداخت کنم ما هم گفتیم شرمندتون هستیم باید تشریف ببیرید ولی اینکه میاید به پشتیبانی ما توهین می کنید خودش شخصیت شما رو بیان می کنه و تهدید دست شما رو نمیگیره ... با پرداخت مبلغ کم انتظار بهترین هارو دارید.... منتظر باشید جهت اعاده حیثیت و پیگیری مراجع زیر صلاح ... دیگه واقعا شما آخرش هستید....!!!!... ما کار خلافی نکردیم که بخوایم الان جواب پس بدیم شما متاسفانه فکر می کنید خیلی دیگه..... درضمن برگشت وجه یک هفته کاری طول خواهد کشید ... دلیلی نداره شما 24 ساعت پیش درخواست دادید همون موقع به شما داده شود ... این هم باز از قوانین هست و شما کاری نمی تونید بکنید ..مدارک توهین شما و مدارک فعالیت و عملکرد شما و هشدارهای ما به شما موجود هست ..... 24 ساعت آینده به مراجع زیر صلاح ارائه میشود تا اصلا مشخص شود شما کی هستید و از شما جهت چنین برخوردی اعاده حیثیت گردد. و درضمن تا مراجع زیر صلاح با شما برخورد نکردند و گناه کار مشخص نگردید بک اپی به شما داده نمیشود (به علت تهدیدات و توهین ها و اینکه کاملا حق با ماست)..
ویرایش توسط سرورورک آمریکا : January 16th, 2013 در ساعت 23:52
ویرایش توسط persianwebserver : January 16th, 2013 در ساعت 23:56
تیکت های دیشب بنده که هیچ کدوم رو این از خدا بی خبر جواب نداده:
پرچمی که تو اینجا گذاشتی رو پلیس فتا ببینه که ...
خودتون قضاوت کنید تصویر تیکت کامل و واضح گذشتم دیگه هر کسی یه ظرفیتی داره
از روز جمعه تا بحال ایشون من رو مسخره خودش کرده مگه مسخره بازی شاخ و دم داره روزی ده بار بامبول سر سایت من در آورده و اخرش هم نه جواب می ده نه هیچی یه تلفن هم توی سایتش بوده از اصفهان که اون هم برداشته
من هم فردا پیگیری می شم تا آدرس خونه و هفت جد آبادش رو می کشم بیرون اگه کسی شکایتی ازش داره بگه با هم هماهنگ باشیم
من هم از بس که 4 - 5 تومن به حساب اشخاصی چون این بابا ریختم دیگه واقعا خسته شدم هر هفته یه هاست و دردسر تازه
دوستان مدیران محترم این فروم تصویر زیر رو کامل مشاهده کنید بنده فقط درخواست وجه و بک آپ کردم و سایت من امروز براش چند نفر پیدا شدند که هاست بدهند ولی ایشون نه تنها پول رو پس نمی ده بک آپی هم نداده جواب هم نمی ده و الان که چوب رو برداشتم گربه ***ه حساب کار اومده دستش
فوآد تجلی این پول ها حرومه پولی که نیست ولی همین چندرغاز ها که صد برابرش رو باید پس بدی
دوستان حجم عکس یک مگابایت هست چون کامل هست و خودتون ببینید من چی به این بابا گفتم که الان اومده داره ادعای حیثیت می کنه
هاستینگ - مشاهده &.jpg
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)