نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: نیاز به نویسنده برای سایت دانلود

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    314
    تشکر شده در
    230 پست

پیش فرض پاسخ : نیاز به نویسنده برای سایت دانلود

با سلام
    عزیز نمیدونستم آسان دانلود این چند تا آموزشو خودش اختصاصی از سایتای خارجی
    ترجمه کرده و تو سایتش گذاشته وگرنه کپی نمیزدم ! این یک.
    در آخر هم باید ذکر بشه که نویسنده هرچی بهش بگیم باید انجام بده ! اینکه من کپی کردم یا نکردم و یا نویسندگان قبلی کپی کردند یا خیر ، این به بنده مربوطه ؟ نه ؟ :| و یا اصلا به شمایی که معلوم نیست سایت داری یا نه(؟) و اینکه سایتت چیه(؟) و اصا کی هستی و چکاره ای(؟) و مهمتر اینکه اصلا پستای مفیدتم 3 تا بیشتر نبوده چه مربوط ؟ آخه یکی نیست بیاد بگه شما کی هستی اینجا ؛ که اومدی واسه ما و یا نویسنده ما تعیین تکلیف میکنی ؟ !!!! بی انصاف حداقل 100 تا پست بزن عضو انجمن بشی بعد بیا با سطح خودت صحبت کن ! شما هنوز عضو جدید انجمنی و 3 تا پست مفید هم نداشتی... پس تا اینجا اصا نمیشه شمارو با بنده مقایسه کرد و شما هم نمیدونم چقدر رو داشتید که اومدید با سطح بالاتر از خودتون صحبت میکنید ! خیلی عجیبه ! البته یادمه یه بار اقای یکی از سرور فروشان عزیزمون بهم تلفنی یه چیز قشنگی عرض کرد... گفتش که این بچه مگه هایی که میان تو سایت عضو میشن و تبادل نظر میکنند حرف زیاد میزنن ! تو خودتو با اونا یکی نکن ! انسان شعور داره... اینا یا تازه به بلوغ جسمی رسیدند و عقده ای هستند هنوز و یا اینکه کلا هنوز نرسیدند و خام هستند و حدی نیستن که بشه باهاشون منطقی صحبت کرد. یکمی بزرگ که شدی تو انجمن بعدا بیا حرفاتو بزن ببینیم با کی کار داری ، چی میگی و... ! البته من ادعا نمیکم. من کوچیک تمام بزرگای این انجمن هم هستم چون هرچی میدونم و یادگرفتم 80 درصدش اینجا بوده و بازم میگم انسانای بزرگی هستن تو اینجا که ما کلی مخلصشون هستیم و شاید در برابرشون چیزی نباشیم. اما اخه شخصیت من بِه از این حرفاست تا بیام با سطح مبتدی مثل شما کل کل کنم و در مورد موضوعی حرف بزنم باهاتون!
    هنوز اگر حرفی واسه گفتن داری عزیز بگو من درخدمتم
    راستی یه چیزی : هیچ کدوم از عکس ها کپی نیست :| مدرکی دارید درمورد عکس اثبات بفرمایید. ! هرچند ندارید ! فقط خواهش میکنم ازتون مدرک بیارید در مورد عکس ها ...

و نکته ای که میمونه اینکه نتونستید یه نرم افزاری کتابی مستندی انیمیشنی بازی چیزی گیر بیارید که کپی شده باشه ؟ فقط همین 4 تا آموزش رو تونستی پیدا کنید ؟
    خیلی جالبه واقعا... مارو باش با کی اومدیم سیزده به در

بنده با مدیر وب سایت آسان دانلود جناب آقای مهدی قضاوی صحبت کردم ، ایشون گفتند اصا این اقا ربطی به ما نداره و نمیشناسیمش... نمیدونم شما الان نقش هویچ رو اینجا دارید ایفا میکنید و یا چیز دیگه ای رو ؟؟؟؟ خودتون بفرمایید. پدر عروسی یا مادر عروس ؟ کاسه داغ تر از آش هستید فکر کنم...
    البته من از ادبیات شما مطمئن شدم که مدیر و یا یکی از کارمندان اسان دانلود نیستید.

تاپیک رو هم دارم میدم مدیران عزیز بررسی کنند...
    درضمن شما که کاری به این کارها نداشتید تو (پست قبلوتون زدید پس آخه چرا حرف میزنید ؟ عجیبه طرف میاد کلی چیز میگه بعد کم که میاره و مفتضح میشه بر میگرده میگه به هرحال من کاری به این کارا ندارم ! خوب دیگه من چی بهتون بگم ؟ شما نتونستید جواب بنده رو بدید رفتید سراغ چیزای دیگه ! واسه همین که میگم شما هنوز مبتدی هستی و کوچولویی و نباید باهاتون بحث کرد ! چون هرچی هم واستون دلیل آورد ، بازم چون توان درکشو ندارید شروع میکنید آسمون ریسمون می بافید ! خوب پس عقل اینجا حکم میکنه که با کوچولو ها نباید صحبت های بزرگ کرد چون خیلی درک واسشون سخته و هنگ میکنن !
    اما در مورد 4 پست کپی که معرفی کردید من با اقای قضاوی که صحبت کردم دلیل کپی کردنو بهشون گفتم ! انشاالله که از ما راضی باشند اما خوب به شما ربطی نداره ! اخه شما سر پیازی یا ته پیاز ؟

2. تعداد تشکر ها از sepiddownload.com به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)