من یک ویندوز سرور 2008 دارم روش iis نصبه بعد الان خیلی ها با وی پی اس دانلود میکنن و سرعت ما کم میشه حالا چیکار کنم هر کاربر نتونه بیشتر 100 کیلوبایت دانلود کنه؟
من یک ویندوز سرور 2008 دارم روش iis نصبه بعد الان خیلی ها با وی پی اس دانلود میکنن و سرعت ما کم میشه حالا چیکار کنم هر کاربر نتونه بیشتر 100 کیلوبایت دانلود کنه؟
up
سلام
یکم دنبال می گشتید پیدا می کردید ولی در کل
3 تا روش می گم
استفاده از تنظیمات خود IIS (بهتر از مورد 2 وم من جواب گرفتم )
استفاده از برنامه های کنترلی ( من زیاد باهاش کار نکردم چون خیلی دردسر داشت ممکنه ورژن جدیدش بهتر شده باشه )
استفاده از اسکریپت ( از 2 مورد بالا بیشتر کارای داره)
روش اول: برای ویندوز 2003 مثال زدن ولی فرق خیلی زیادی با 2008 نداره و می تونید راحت کار کنید اگه نتونستید بگید یه فیلم درست کنم اپلود کنم براتون
روش دوم :
روش سوم هم که دنبال اسکریپت اپلود دانلود باشید خیلی زیاد هستن و می تونید اکانت پرمییوم هم توش بسازید و برای چند گروه مختلف سرعت های مختلف تعریف کنید حتی لینک غیر مستقیم هم بدید و میزان دانلود هر کاربر هم ببینید و ........
در اخر به نظر من به جای این که سرعت محدود کنید ای پی های غیر ایران رو بلاک کنید ( یعنی رنج ای پی ایران رو بزارید تو htaccess. )
htaccess و وب مستر ها!
رنج IP ایران رو هم 1 بار دیدم یکی از دوستان گزاشته بود بگردید پیدا می کنید فکر کنم تو همین انجمن بود
موفق باشید
فیلمش کار نمیکنه روش اول ! قبلا دیده بودم لینکش 404 میده
بازم میگم باخود IIS خیلی خوب جواب نمیده و یکم بد کار میکنه روش اخر از همه بهتر باز خود دانید
وارد IIS بشید و روی سایتی که میخواید کلید کنید بعد در Sidebar ( Manage Web Site ) در زیرمجموعه Configure روی گزینه Limits... کلید کنید
Limit bandwith usage (in bytes) : تایین حداکثر سرعت دانلود که شما می زارید 100000
یا
Limit number of Connection : تعداد کانکشنی های هست که می تونن با دانلود منیجر بزنن شما این مورد رو هم محدود کنید مثلا 4 کانکشن
رنج ایپی نمی خواد.htaccess رو کانفیگ کنید تا بالاتر ار 80 کیلوبایت اجازه دانلود نده
Bit Rate Throttling : The Official Microsoft IIS Site
بعد از نصب rar. رو اضافه کنید و سرعت دلخواه رو تنظیم کنید
ویرایش توسط Dr.SalaR : January 19th, 2013 در ساعت 15:31
Soft98.iR
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)