-
January 14th, 2013, 15:36
عضو دائم
cachefly دروغ یا راست؟
سلام. آقا این کش فلی شده برای ما کابوس!! هر جای میری یک تست سرعت از این فایل میزارند و سرعت فضایی نشون میده.. اما بعد تحویل سرور 100 جای دنیا رو هم تست بزنی به نزدیکی سرعت اینم نمیرسی!! اصلا معلوم نیست جریان چیه... من با اینترنت خانگی الان تست زدم سرعتم رو 380 کیلوبایت زد!!! در حالی که من تو عمرم با این اینترنت خانگی بالاتر از 80 رو ندیدم!
کسی میدونه جریان چیه؟ اگر الکی هست حداقل تکلیف مشخص بشه دیگه رو اعتبار تست سرعت این نمونیم.. اگر واقعی هست پس چرا هیچ جوری نمیتونیم به سرعت تست این برسیم؟ اصلا دیتاسنترش کجاست که همیشه اینقدر سرعت داره میده؟ فایلش رو دانلود میکنی سرعت فضایی هست و ما هر چی طور میزنیم از هر دیتاسنتری بازم به سرعت این نمیرسیم!!
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
January 14th, 2013 15:36
# ADS
-
January 14th, 2013, 16:40
عضو دائم
پاسخ : cachefly دروغ یا راست؟
ویرایش توسط MagicVps.Com : January 14th, 2013 در ساعت 16:47
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
January 14th, 2013, 16:47
عضو انجمن
کش فلای امریکا قرار داره
خوب وقتی داری خودت تو خونه ازش دانلود میکنی دیگه کجاش الکیه؟ :دی
اینم لیست خوبیه
http://www.webhostingtalk.ir/f10/50358/
-
تعداد تشکر ها ازIran Web Host به دلیل پست مفید
-
January 14th, 2013, 16:48
دوست عزیز این مال کش اینترنت isp می باشد!
جالبه به طور مثال شاتل بعضی از سایتهای دانلود نرم افزارهایی که زیاد دانلود میشه را کش میکنه بعد هم به طور مثال سرعت دانلود شما 120 کیلوبایت هست ولی بعضی لینکها را باسرعت 1 مگابایت دانلود میکنی!
-
تعداد تشکر ها ازgigarayaneh به دلیل پست مفید
-
January 14th, 2013, 18:51
عضو انجمن
اولا سرعت دانلود معیار تست سرعت نیست. چرا که به مبدا، مقصد، مسیر و تعداد کانکشن بستگی داره.
ثانیا، سرعت سرور رو با ترافیک نمی سنجند بلکه با پهنای باند مفهوم سازی میشه.
ثالثا، کش فلای یک فایل دانلود هست که بصورت loadbalance شده از روی چند سرور به مقصد دانلود تست latency میده و از نزدیکترین دانلود میکنه. تعداد لینک های دانلود هم ماکزیمم هست. بنابر این کش فلای، سیستم خودش رو تبلیغ میکنه. همکاران ایرانی داستان رو می چرخونن که بتونن سرویس خودشون رو بفروشن. چرا که سرور قرار نیست مشترک کش فلای باشه و قراره در جایگاه کش فلای برای یوزر باشه.
رابعا، کش فلای روی سرورهایی سرعت بالا میده که network ی که درش هاست میشه با شبکه مقصد peering داشته بشه.
برای تست پورت سرور فقط و فقط یک ابزار در حال حاضر وجود داره و اون هم IPERF هست.
سرور شبکه symmetric داره. ابزار cachefly برای شبکه های asymmetric هست
-
تعداد تشکر ها ازHostpolis به دلیل پست مفید
.K.H.A., alireza.076, arazit, AriyaDownload, da6276, DATAFARM.IR, delta, fr0nk, mobin96, OnlineServer, reza*, rodfile.ir, servervds.com, thanker
-
January 14th, 2013, 22:45
عضو دائم
هر چی هست سواستفاده شده برای فروشندگان ایرانی..هر کی میگی تست سرعت کش فلی رو میزاره برای دانلود!!
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
January 15th, 2013, 00:25
عضو انجمن
چیزی که واسه یه سرور مهمه سرعت آپلود هست نه دانلود!
اصولا سرعت دانلود واسه مصرف کننده نهایی (خانه و ...) اهمیت داره و واسه دیتاسنتر سرعت آپلود از اهمیت بالایی برخورداره
تقریبا توی تمام دیتاسنترها ترافیک دانلود همیشه کمتر از ترافیک آپلود هست و واسه همین بعضی از دیتاسنتر ها ترافیک دانلود رو مجانی می دن. همین هم باعث می شه سرعت دانلود توی یه دیتاسنتر فضایی باشه! مثلا می بینید پورت ۱ گیگابیت رو روی یک رک سرور شیر کردند ولی شما سرعت دانلودتون تقریبا ۱۰۰ مگابایت هست چرا که اصلا کسی دانلود نمی کنه. حالا اگر بخواید آپلود کنید سرعت به ۱ مگابایت بر ثانیه می رسه.
واسه تست سرعت دانلود به نظر من کش فلای عالی هست! چون واقعا توانایی حداکثری شبکه شما رو واسه دانلود نشون می ده اما همونجوری که گفتم این نصف قضیه است!
از اونجایی که هاستینگ ایران یه بازار با مشتریان به شدت آماتور و کم تخصص هست می شه به راحتی با ارایه سرعت دانلود هزاران مشتری جذب کرد
-
تعداد تشکر ها ازastro.alireza به دلیل پست مفید
-
January 15th, 2013, 00:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Hostpolis
اولا سرعت دانلود معیار تست سرعت نیست. چرا که به مبدا، مقصد، مسیر و تعداد کانکشن بستگی داره.
ثانیا، سرعت سرور رو با ترافیک نمی سنجند بلکه با پهنای باند مفهوم سازی میشه.
ثالثا، کش فلای یک فایل دانلود هست که بصورت loadbalance شده از روی چند سرور به مقصد دانلود تست latency میده و از نزدیکترین دانلود میکنه. تعداد لینک های دانلود هم ماکزیمم هست. بنابر این کش فلای، سیستم خودش رو تبلیغ میکنه. همکاران ایرانی داستان رو می چرخونن که بتونن سرویس خودشون رو بفروشن. چرا که سرور قرار نیست مشترک کش فلای باشه و قراره در جایگاه کش فلای برای یوزر باشه.
رابعا، کش فلای روی سرورهایی سرعت بالا میده که network ی که درش هاست میشه با شبکه مقصد peering داشته بشه.
برای تست پورت سرور فقط و فقط یک ابزار در حال حاضر وجود داره و اون هم IPERF هست.
سرور شبکه symmetric داره. ابزار cachefly برای شبکه های asymmetric هست
آقا دمت گرم ولی حتی یک کلمه هم نفهمیدم چی میگی :دی
این متن رو کپی کردم تو یه فایل تا بعدا که خواستم پز بدم استفاده کنم :دی
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها ازreza* به دلیل پست مفید
-
January 15th, 2013, 00:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza*
آقا دمت گرم ولی حتی یک کلمه هم نفهمیدم چی میگی :دی
این متن رو کپی کردم تو یه فایل تا بعدا که خواستم پز بدم استفاده کنم :دی
اصلا جای نگرانی نیست. هر جاش خیلی مفهوم نبود، بفرمائید که بازتر کنم.
-
تعداد تشکر ها ازHostpolis به دلیل پست مفید
-
January 15th, 2013, 11:35
البته cachefly یک CDN هست برای فایل های تست GZIP compression هم قرار داده.
همچنین به دوستان توصیه میکنم این تاپیک رو مطالعه کنند.
SingleHop caught cheating on speed tests. - Web Hosting Talk
-
تعداد تشکر ها ازHugeServer به دلیل پست مفید