-
January 14th, 2013, 17:35
یه وی پی اس فروش که شرکتش ثبت شده باشه و بدون محدودیت پهنا معرفی کنید.لینوکس باشه...خواهش میکنم
لطفا یه شرکت ثبت شده که قیمتاش فضایی نیست و پهنا محدود نیست بگید یه وی پی اس میخوام
-
-
January 14th, 2013 17:35
# ADS
-
January 14th, 2013, 17:39
عضو دائم
پاسخ : یه وی پی اس فروش که شرکتش ثبت شده باشه و بدون محدودیت پهنا معرفی کنید.لینوکس باشه...خواهش میکنم

نوشته اصلی توسط
mhb122
لطفا یه شرکت ثبت شده که قیمتاش فضایی نیست و پهنا محدود نیست بگید یه وی پی اس میخوام
عزیز اینجا اکثرا فروشنده هستند و برای خودشون را تبلیغ میتوانند بکنند.
در کل درخواستتون نامفهومه.
سرور از چه کشوری ؟
برای چه کاری ؟
نامحدود که وجود نداره چه قدر حداکثر مصرفتونه ؟
چه قدر هزینه ؟
چه رمی ؟
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
January 14th, 2013, 17:43
عضو جدید
پاسخ : یه وی پی اس فروش که شرکتش ثبت شده باشه و بدون محدودیت پهنا معرفی کنید.لینوکس باشه...خواهش میکنم
www.mihanserver.ir بهترین شرکت هست شاید قیمت هاش بالا لاشد ولی بهترین سرویس رو ارائه مینمایند که من ازشون راضی هستم
-
-
January 14th, 2013, 17:44
من سایت موزیک پر بازدید دارم.
خارج باشه
پهنا مهمه واسم خیلی مصرف داریم/
-
-
January 14th, 2013, 17:45
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mhb122
من سایت موزیک پر بازدید دارم.
خارج باشه
پهنا مهمه واسم خیلی مصرف داریم/
هاست میخواهید یا سرور مجازی؟
-
-
January 14th, 2013, 17:46
داداش وی پی اس میخوام.اما اگر هاست دی ال خوبم دارید بازم پهنا نا محدود بگید./
-
-
January 14th, 2013, 17:47
عضو جدید
ایدی یاهو تونو میدید تا راحت تر باهم صحبت نماییم.
-
-
January 14th, 2013, 17:49
-
-
January 14th, 2013, 19:30
-
-
January 14th, 2013, 19:33
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mhb122
با سلام در خدمتیم
شرکت ثبت شده هستیم
ویرایش توسط serverstar.ir : January 14th, 2013 در ساعت 20:01
-