دوست عزیز این مال کش اینترنت isp می باشد!
جالبه به طور مثال شاتل بعضی از سایتهای دانلود نرم افزارهایی که زیاد دانلود میشه را کش میکنه بعد هم به طور مثال سرعت دانلود شما 120 کیلوبایت هست ولی بعضی لینکها را باسرعت 1 مگابایت دانلود میکنی!
دوست عزیز این مال کش اینترنت isp می باشد!
جالبه به طور مثال شاتل بعضی از سایتهای دانلود نرم افزارهایی که زیاد دانلود میشه را کش میکنه بعد هم به طور مثال سرعت دانلود شما 120 کیلوبایت هست ولی بعضی لینکها را باسرعت 1 مگابایت دانلود میکنی!
isp ها به هیچ عنوان اجازه ندارند مکانیسم های کش و nat رو پیاده سازی کنند !@
شما دقیقا میدونید چی دارید میگید ؟
1 مگابایت !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی روی ارتباطی که برای اینکه بتونی زود پهنای باند اینترنت محدودت رو تموم کنی روی dslam از 1024 تا 4086 کیلو بیت باز شده شما میتونید با سرعتی نزدیک به 10 مگابیت بر ثانبه دانلود کنید!؟>
خوشحال میشم بتونم اسکرین شاتی از adsl استاتوس شما توی مودم داشته باشم و ببنیم از کدوم آی اس پی سرویس دارید !
چون من خودم کنار dslam نشستم پورت رو روی 8 مگابیت ست کردم لاین به زور آپ میشد ! !
با افتخار پرچمدار رضایتمندی کاربران هستیم
مشاوره خرید سرور اختصاصی ، نصب و کانفیگ ، بهینه سازی و رفع مشکلات نرم افزاری سرور و سرویسهای اینترنتی
شما کدوم شهر زندگی میکنی عزیز که اینقدر isp های شما مقرراتی هستند؟ تو شهر خود ما هم دارند کش میکنند isp ها.. حالا مال ما به طرز فجیحی هم کش میشه!! تو سایت یک مطلب میزارم میبینم صفحه اول نمیاد!! با دیال آپ میام میبینم میاد!! یکبار وارد سایتمش دم دیدم نوشته محمدجان خوش امدید!!اصلا محمد کیه؟ من کیم؟ اینجا کجاست؟ میرفتیم سایت یاهو میدیدم تبلیغ ماکارونی شهرمون رو گذاشتند صفحه اول سایت یاهو چه بزرگی!!
..میرفتم مایکروسافت تبلیغ پفک اشی مشی بود!!
..وقتی میخواستم یک فایل رو دانلود کنم سرعت من 256 بود اما 800 کیلوبایت دانلود میداد!! اینا به نظرت چی هست؟ توهم هست یا کش؟ از رو این isp فرار کردم!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)