-
January 14th, 2013, 13:38
عضو انجمن
پاسخ : مشکل سرور های ***سرور
در سروری که در حال حاظر دارید استفاده میکنید برخی اپشن ها به دلیل امنیت محدود شده به همین خاطر هنگامی که قصد استفاده از این موارد را دارید ارور ۵۰۰ دریافت میکنید
البته ارور ۵۰۰ دلایل زیادی میتواند داشته باشد اما با توجه به گفته شما در مورد FollowSymLinks موردی که گفتم صادق هست
گمراهان دو دسته اند:
آنان که خواندند و اندیشه نکردند
آنان که نخواندند و یقین آوردند.
-
تعداد تشکر ها از OnlineServer به دلیل پست مفید
-
January 14th, 2013 13:38
# ADS
-
January 14th, 2013, 13:44

نوشته اصلی توسط
OnlineServer
در سروری که در حال حاظر دارید استفاده میکنید برخی اپشن ها به دلیل امنیت محدود شده به همین خاطر هنگامی که قصد استفاده از این موارد را دارید ارور ۵۰۰ دریافت میکنید
البته ارور ۵۰۰ دلایل زیادی میتواند داشته باشد اما با توجه به گفته شما در مورد FollowSymLinks موردی که گفتم صادق هست
بله با پاک کردن FollowSymLinks از فایل htaccess مشکل ارور 500 رفع شده ولی چون سیستم مدیریت محتوام دروپال هست بدون FollowSymLinks اصلا نمی تواند عکس و فایل ها را آدرس دهی کند و با اینکه آن فایل را می توان از Cpanel دستی دانلود کرد ولی با دادن آدرس آن به بروزر ارور 404 نمایان می شود
تا به حال پشتیبانی نیک سرور هم این مشکل را رفع نکرده است
ویرایش توسط mrhost : February 13th, 2013 در ساعت 13:54
-
-
January 14th, 2013, 13:50
حالا به تمام مشکلات هم سرعت کم بالا آمدن سایت را اضافه کنید
من اینترنت adsl 2 با سرعت 512 دارم ولی صفحات سایت 6 دقیقه طول می کشد بالا بیاید
فکر کنم یک دانلود سنتر با من هاست اشتراکی داشته باشد
-
-
January 14th, 2013, 14:19
این هم نتیجه تست
فقط 1 دقیقه طول می کشد تا صفحه 50 کیلو بایتی دانلود شود
-
-
January 14th, 2013, 15:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mrhost
اسم کامل اون شرکت را خودم به *** تبدیل کردم تا پس فردا نگویند که علیه ما تبلیغ کردی
به هاست از ایران نیاز دارم البته پشتیبانی هم نباید مثل این شرکت قبلی باشد

شرکت رو که من فهمیدم
دسترسی هاست بدید چک کنم اگر دوست دارید
بررسی میکنم اگر از اسکریپت و فایل ها بود که هیچ
البته این مورد رو بررسی کنید مشکل از پرمیژن فایل ها نباشه
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
-
January 14th, 2013, 15:37

نوشته اصلی توسط
CityKala.net
شرکت رو که من فهمیدم
دسترسی هاست بدید چک کنم اگر دوست دارید
بررسی میکنم اگر از اسکریپت و فایل ها بود که هیچ
البته این مورد رو بررسی کنید مشکل از پرمیژن فایل ها نباشه
چک کردم تمام فولدر ها پرمیشن 755 بود و تمام فایل ها 644 بود
همین الان با آقای جعفری گل (مهرشاد دروغین) تماس گرفتم گفتند نمی توانم درستش کنم و سرعت سرور به خاطر DDos پایین آمده و اگر خواستید می توانید منتقل کنید به یک سرویس دهنده دیگر
حالا علی مونده و حوضش
ویرایش توسط mrhost : February 13th, 2013 در ساعت 13:54
-
-
January 14th, 2013, 17:37
احتمالا مشکل مربوط به مسدود کردن امکان آورایت آپشن FollowSymlinks در فایلهای .htaccess بر روی سرور هست. در این صورت مدیر سرور می بایست آپشن SymLinksIfOwnerMatch را به صورت پیش فرض روی سرور فعال کرده یا امکان آوررایت این آپشن رو در فایلهای .htaccess فراهم کنه. یکبار کد
Options +SymLinksIfOwnerMatch
رو در فایل .htaccess دروپال قرار بدین. اگر که باز هم پیام خطای 500 داد بهتون از مدیر سرور بخواهید آوررایت این آپشن توی تنظیمات آپاچی رو فعال کنه و owner فایلها و شاخه های برنامه سایت شما رو چک کنه که حتما یوزر اکانت خودتون باشه.
-
-
January 14th, 2013, 18:47

نوشته اصلی توسط
syncronet
احتمالا مشکل مربوط به مسدود کردن امکان آورایت آپشن FollowSymlinks در فایلهای .htaccess بر روی سرور هست. در این صورت مدیر سرور می بایست آپشن SymLinksIfOwnerMatch را به صورت پیش فرض روی سرور فعال کرده یا امکان آوررایت این آپشن رو در فایلهای .htaccess فراهم کنه. یکبار کد
Options +SymLinksIfOwnerMatch
رو در فایل .htaccess دروپال قرار بدین. اگر که باز هم پیام خطای 500 داد بهتون از مدیر سرور بخواهید آوررایت این آپشن توی تنظیمات آپاچی رو فعال کنه و owner فایلها و شاخه های برنامه سایت شما رو چک کنه که حتما یوزر اکانت خودتون باشه.
درود
با اضافه کردن
Options +SymLinksIfOwnerMatch باز هم ارور 500 ظاهر می شود
مطمئنا آقای جعفری گل (مهرشاد دروغین) امکان آورایت آپشن FollowSymlinks در فایلهای .htaccess بر روی سرور را مسدود کردند
من با کدی خاص این مشکل را حل کردم
اما این پشتیبانی ایشان درست نبود و کلا امکانات را به بهانه حمله DDos مسدود کردند
================================================== ======
الان ایشان در تیکیت پشتیبانی پیغام زیر را دادند بماند که در این 36 ساعت پشتیبانی نکردند و پس از درست شدن مشکل تیکیت جواب دادند)
================================================== ======
روی سرور Options +SymLinksIfOwnerMatch غیر فعال هست و علت بالا بردن امنیت هست تا دسترسی های خارجی کمتر بشه و معمولا ارور 500 نیز با دستکاری httaccsec بر طرف میشه
و چون ما به جوملا آشنایی نداریم در این رابطه باید با کارشناسان جومولا صحبت کنید تا بهتر راهنمایی کنند
در اینجا هم هر چه دلتان خواست ارائه دادید و نام شخصی همکارم را اعلام کردید : http://www.webhostingtalk.ir/f58/69024
عرض دیگری نیست، موفق باشید
ویرایش توسط mrhost : February 13th, 2013 در ساعت 13:55
-