ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
بازم متشکر من تا فردا صبر میکنم ببینم چی میشه دیگه سه شنبه به بعد ....
با تشکر
مشکل فقط و فقط توسط دیتاسنتر قابل حل هست ، نه از عهده ارتباط7 نه از عهده بنده خارج هست. تیکت هم بعد از بررسی های لازم ارسال شده ، منتها دیتاسنتر کمی در ساپورت کم لطف هست که اون هم انشالله زودتر پاسخ بدند و مشکل ایشون حل بشه.
دیتایی از بین نرفته و مشکلی نیست. خیالتون راحت ، مطمئن باشید صد برابر شما ، ما و ارتباط 7 مانند سابق پیگیر مشکلات هستیم.
من از قبل هم به این ارتباط 7 اطمینان کامل داشتم هیچ وقت منو توی این مشکلات تنها نگذاشت اینو میتونم به جرئت بگم هر وقت کمک خواستم بهم کمک کرد و ه روقت مشکلی داشتم مشکلم حل کرد شاید هزاران بار باهاشون تند شدم ولی بازم به ارومی بهم جواب دادن
و میخوام از اقای مسعودی ارتبا 7 معذرت خواه یکنم وممنون میشم بهم حق بدن چون خداییش با این دور و زمونه ادم ترسش میگیره که اطلاعاتش بره
بازم من تا فردا صبر میکنم
و یه تشکر ویژه از مسئولین این انجمن
با تشکر از همگی
شب خوش
خب داداش من پس چرا جمعه زنگ زدم فرمودین فرانسه تحریم کرده و ازین اراجیف؟
خب این کاراتون حرفه ایه؟
اینکه پاسخ تلفنتونو نمیدین
همراه رو هم گذاشتین رو پیامگیر حرفه ایه؟
من الان حدود5 روزه دارم پول تبلیغاتیو که برا فروشگاه دادمو ضرر میکنم
کی میخاد جبران کنه اینا رو؟
بابا منم بخدا دانشجو ام داداش من
سلام اون قضیه مربوط به سرور المان بود دوست عزیز انشالله این مشکل به زودی حل خواهد شد والا بنده هم بی تقصیرم و دارم تلاشم را میکنم
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
با تمام این همه مشکل بازم از ارتباط 7 ممنونیم . همه بدونید سرور داشتن و پاسخ به این همه مشتری بسیار سخت هست. امیدوارم مشکل زودتر حل بشه.
ویرایش توسط goldisweb : January 14th, 2013 در ساعت 15:14
█ گلدیس وب = طراحی حرفه ای سایت + پشتیبانی لحظه ای ( 7سال تجربه )
█ میزبانی وب Cpanel - LiteSpeed در ایران = 09117448820 - 09215256936
هنوزم وصل نشده
سرور 7 به نظر اگه من ای پی اختصاصی داشتم بازم این مشکل پیش میومد؟
navidhosting شما صبر کنید دارن مشکل رو حل میکنن
همه دوستان ارتباط هفتی یه نگا به این لینک بندازین
ertebat7
مشکل انشاالله بزودی حل میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)