صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 24 , از مجموع 24

موضوع: لپ تاپ مک ؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    189
    تشکر تشکر شده 
    585
    تشکر شده در
    416 پست

پیش فرض پاسخ : لپ تاپ مک ؟

پس سونی چه مدلی پیشنهاد میدید؟با خصوصیاتی که عرض کردم
    رم 8
    i7
    کیبورد دکمه مجزا و بک لایت
    هارد حداقل 750

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    219
    تشکر شده در
    168 پست

دوست عزیز توضیحی رو در مورد چند مورد که دوستان بیان کردن رو میدم بهتون.
    اول اینکه دوستی گفته بود ایسوس بخرید می تونید روش مک نصب کنید این کاملا اشتباه هست، اون چیزی که شما می تونید نصب کنید هکینتاش هست که فقط محیط مک رو بهتون میده و پایداری و قدرت و سبکی مک رو نداره.
    دوستان گفته بودند با این پول می تونید از فلان برند کانفیگ بالاتری رو بخرید، کانفیگ رو برای چی می خواید، برای کارایی و سرعت بیشتر، درست ه؟ پس شما نمی تونید دو سیستم عامل مختلف رو باهم مقایسه اینجوری کنید، بخشی از پولی که شما میدید به خاطر سیستم عامل مک هست که بسیار سبک تر و پایدارتر از ویندوزه.
    من ۷ سال هست که دارم با مک کار می کنم دوتا مک بوک دارم و یک مک مینی تا حالا هیچ کدوم مشکل سخت افزاری برنخوردم، اگر به امضام دقت کنید یک انجمن مک داریم که روزانه مشکلات زیادی رو میبینیم اونجا و تنها مشکل سخت افزاری مربوط به مثلا ریختن اب روی کیبورد یا ضربه خوردن هست که اون ها هم در ایران تعویض می شوند.
    اگر مباحث تخصصی تری در مورد مک خواستید و یا مشاوره در مورد خرید کدوم مدل می تونید در انجمن ما مطرح کنید.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

خودم لپ تاپ های asus , dell , sony داشتم

الان هم مک بوک ایر دارم

بهترین هست اپل پیشنهاد میکنم بخرید که ضرر نمیکنید

بعد اپل پیشنهاد من سونی هست

زمانی که سونی داشتم یادمه برای دانلود یک بازی 11روز مدام روشن بود روی دانلود :دی

درکل اول اپل و بعد سونی

عضو انجمن dertgtr آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,343
    تشکر تشکر شده 
    3,638
    تشکر شده در
    2,848 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ilight نمایش پست ها
    دوست عزیز توضیحی رو در مورد چند مورد که دوستان بیان کردن رو میدم بهتون.
    اول اینکه دوستی گفته بود ایسوس بخرید می تونید روش مک نصب کنید این کاملا اشتباه هست، اون چیزی که شما می تونید نصب کنید هکینتاش هست که فقط محیط مک رو بهتون میده و پایداری و قدرت و سبکی مک رو نداره.
    دوستان گفته بودند با این پول می تونید از فلان برند کانفیگ بالاتری رو بخرید، کانفیگ رو برای چی می خواید، برای کارایی و سرعت بیشتر، درست ه؟ پس شما نمی تونید دو سیستم عامل مختلف رو باهم مقایسه اینجوری کنید، بخشی از پولی که شما میدید به خاطر سیستم عامل مک هست که بسیار سبک تر و پایدارتر از ویندوزه.
    من ۷ سال هست که دارم با مک کار می کنم دوتا مک بوک دارم و یک مک مینی تا حالا هیچ کدوم مشکل سخت افزاری برنخوردم، اگر به امضام دقت کنید یک انجمن مک داریم که روزانه مشکلات زیادی رو میبینیم اونجا و تنها مشکل سخت افزاری مربوط به مثلا ریختن اب روی کیبورد یا ضربه خوردن هست که اون ها هم در ایران تعویض می شوند.
    اگر مباحث تخصصی تری در مورد مک خواستید و یا مشاوره در مورد خرید کدوم مدل می تونید در انجمن ما مطرح کنید.
    بله خود من هم پایداری مک اصلی رو در پست خودم تایید کردم .هیچ برندی پایداری مک رو نداره و قدرت باتری 9 سلولی مک رو و ... درسته سیستم عامل مک نصب شده روی ایسوس به پایداری خود مک نمیرسه دلیلش هم این هست که سیستم عامل مک برای سخت افزار خودش برنامه نویسی شده حالا ما اومدیم این سیستم عامل رو روی یک سخت افزار دیگه نصب کردیم .فقط جهت اطلاع گفتم که میشه همچین کاری کرد .
    سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.com
    قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost

6. تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)