درود.دوست عزیز ، بهترین برند رو براساس نیاز شما میشه انتخاب کرد!من با ام اس ای یه مدت کوتاهی کار کردم اما ایسر خیر!توی شرکت که بودم بیشترا دنبال دل و ایسوس بودن و بعد دنبال ایسیر تعریفی از ام اس ای زیاد نشنیدم.اما با توجه به نیاز شما ، درحال حاضر با این وضعه گرانی باید بین این 2برند انتخاب داشته باشید!مگر اینکه شانستان بزنه و تو برند های دل و ایسوس یه مدل خوب اونی که لازم داشته باشید پیدا کنید.شرکت ایسر و ام اس های برای اینکه نسبت به بقیه شرکت ها تازه وارد عرضه تولید نوت بوک شدند سعی میکنند با پایین ترین قیمت بهترین را ارائه دهند پس مناسب است به شرطی که خودتان مراقب باشید و با یک نوت بوک 1,500 میلون تومانی به اندازه 3 تومانی کار نکنید.من یه نگاه انداختم و دیدم بهترین نوت بوک ها برای شما این 2 هست :عدم پاسخگويي سيستم کسی از دوستان در این انجمن از این 2 استفاده کرده نظرشو بگه!با نوت بوک دومی که دادم مدت خیلی کوتاهی کار کردم اما اولی خیر!احتمال داره خودم هم یکی از این 2رورو بگیرم کار بنده هم مانند شما گرافیک،برنامه نویسی،مدیریت سایت و سرور و همین طور ادیتور فیلم هستم!بیشتر کار هارو با کامپیوتر انجام میدم اما یه نوت بوک لازمه....به نظر من تا یک شنبه صبر کنید بیبین نظر سنجی چی میشود این سایتی که دادم هم تماس بگیرید و سوال کنیدموفق باشید!توی انجمن های دیگههم سوال کردیدو جواب دادم اگر همان باشید