نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: لپ تاپ مک ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    52
    تشکر تشکر شده 
    90
    تشکر شده در
    49 پست

پیش فرض پاسخ : لپ تاپ مک ؟

سلام مجدد ،
    با اجازه اساتید ،
    یک موضوع ِ خیلی مهم رو بنده فراموش کردم ،
    لپ تاپ ِ اپل رو شما میتونید تهیه کنید با این فکر که سالیان سال برای شما پاسخگو خواهد بود ، { البته سونی ، لنوو ، اچ پی و ... هم واقعاً پاسخگو خواهند بود ، اما با توجه به اینکه کار ِ من زیاد هست با لپ تاپ ، بگم تمام وقت تقریبا + زمان ِ بالایی که مد نظرم بود فقط روی اپل فکر کردم }
    من انتخابم { اپل } ، فاکتوری بود که عرض کردم + اینکه من چون در فکر رفتن از ایران بودم ، با این فکر میخواستم بخرم که حداقال 7 سال این لپ تاپ دست من باشه و کارهای من رو پاسخگو باشه { طراحی سایت / برنامه نویسی و ...موضوعات مرتبط } ، خب خوب بود ، البته یعنی عالی ...

موضوعاتی که شما مطرح فرمودید ، باید اینطور عرض کنم ،
    چه بودجه ای مد نظرتون هست ؟
    مشخصاتی که فرمودید دقیقا توی مک بوک پرو هست ، اما نه سری ِ md3... شما باید برید روی سری md1... ،
    این کانفیگ ِ این سری و قیمتش ، کمی تامل برانگیز خواهد بود ،چون در رده سونی { که لپ تاپ های خوبی هست } میشه کانفیگ های واقعاً بهتری هم پیدا کرد .

اچ پی من نمی تونم نظری بدم ، سر و کله نزدم ، ما فروشمون مواردی بود که عرض کردم حقیقتا ،

البته ، تعریف خاصی از asus شنیدم و واقعاً بخش ِ فنیمون خوب تعریف میکرد ،

از دوبی یا ایران تفاوت چندانی در قیمت نخواهد داشت ، یعنی آنقدر مشهود نخواهد بود که بخواید خودتون رو توی زحمت بندازید ،
    گارانتی هم که اپل گارانتی به قولی جهانی داره که خیلی خوب میتونه کمک کنه ، البته تایم رفت و برگشت لپ تاپ دیوانه میکنه آدم رو .

سونی خیلی گزینه خوبی هست ،
    اما به شخصه اگر من میخواستم بخرم ، صادقانه عرض کنم ،
    اگر بودجه بنده پاسخگو بود ، اپل مدل های md1... و اگر نبود ، به هیچ وجه از لنوو دوری نمی کردم . . .

امری بود باز هم در خدمتم
    ویرایش توسط n2d : January 12th, 2013 در ساعت 00:40

2. تعداد تشکر ها ازn2d به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)