نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: لپ تاپ مک ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    52
    تشکر تشکر شده 
    90
    تشکر شده در
    49 پست

پیش فرض پاسخ : لپ تاپ مک ؟

سلام
    شما باید ببینید چه فاکتور هایی برای خرید در نظر دارید ؟
    بهترین رویه این خواهد بود که شما نیازهاتون رو لیست کنید ، ببینید چه سیستمی برای این کارها مناسبه ؟
    بعد از اون ببینید چه چیز هایی برای شما اهمیت داره ؟ { این بخش بیشتر اهمیت داره ، چون مورد اول رو شما توی همه لپ تاپ ها میتونید پیدا کنید - منظور برند ها هست }
    بعد از اون انتخاب کنید ،

ببینید ، چند فاکتور خیلی مهم هست که میشه روی اونها کمی تامل کرد ،

ژانر ِ اول :
    من رو شخصی در نظر بگیرید که برند برام خعلی مهمه ، دوتا انتخاب بیشتر ندارم : اول اپل ، دوم سونی !!!! { هیچی هم برام مهم نیست }

ژانر دوم :
    برای من کارایی خیلی مهم هست ، کیفیت از اولویت بالایی برخوردار هست و حتی اگر گران هم باشه اما پول به کیفیت میدهم ، در کنار ِ این موارد چیزهای دیگری هم برای من اهمیت دارد ، اما درجه اول کیفیت و مرغوبیت کالا هست ، با یک جستجو میبینم که چیزی که واقعاً کیفیت داره اپل هست ، باطری روی مکینتاش به شدت جوابگو هست ، کیفیت از نظر سخت افزاری و فاکتور های اینچنینی ، باز هم جوابگو خواهد بود ، اما خُب با توجه به مشخصات و کانفیگی که مک بوک پرو داره ، میتونیم ببینیم که تفاوت قیمت ِ بالایی داره ، این تفاوت قیمت به خاطر همون بخش ِ کیفیت هست ، اپل کلاً فو*** ِ خاصی روی موضوع ِ کیفیت ِ محصولاتش داره ، نمیشه توی این قسمت حرفی زد واقعا ، نکته دیگه ای هم هست که شما اونرو باید مورد نظر قرار بدید این هست که این محصول ، بیشترین درصد ِ سازگاری ِ سخت افزار و نرم افزار رو داره که دلیلش هم روشن هست .
    { چقدر حرف زدم }

موارد ِ مختلفی هست که میشه براشون ژانر تعریف کرد ، اما عموماً چیزی که ما توی کار بهش برخورد میکنیم اینهاست ،
    حالا یک مورد ِ دیگه رو عرض کنم که خیلی جالب توجه هست ،
    ببینید محصولات ِ مستحکمی هست ، اما نه در مقایسه با محصولاتی همچون رده ی تینک پد ِ لنوو و حتی آی دیا پد های ساده ، مخصوصاً کلا لپ تاپ های دل ،
    حالا اگر شما فکر میکنید که احتمال میدهید لپ تاپ ضربه بخورد ؟ مدام در حال جا به جایی اون هستید ،
    به محل کار میرید ، کاری که امکان ضربه خوردن وجود دار ه، به هیچ وجه لپ تاپ های اپل رو انتخاب نکنید ، مستحکم هستند اما اصلاً گزینه خوبی نخواهند بود .

یکی از نکته هایی که از درجه اهمیت ِ بالایی برخوردار هست { به نظر ِ بنده حقیر } ، شما میتونید با همون پول ِ اپل ، به برند های واقعاً موفق ِ دیگری هم فکر کنید ، مانند لنوو ، من واقعاً از این برند راضی بودم و برای هر کس هم که پیشنهاد کردم موافق بوده ،
    اما من خودم در فکر ِ خرید ِ لپ تاپ ِ جدید هستم ، الان لنوو دارم و تنها به خاطر یک فاکتور هست که میخوام برم سمت مک بوک پرو ،
    تنها به خاطر عمر ِ بالای ِ باتری ِ اون که تا 7 ساعت هم حتی پاسخگو خواهد بود .

البته یک نکته خیلی مهم :
    اگر شما به محض ِ خرید ِ مک بوک پرو ، روی اون ویندوز نصب می کنید و بعد ، خیلی کم ، واقعاً کم ، پیش میاد که از مکینتاش استفاده کنید ، پس میتونم بگم هیچگونه توجیهی برای خرید مک بوک پرو نمتونید پیدا کنید ،
    مک بوک بدون ِ مکینتاش هیچی نخواهد بود ! البته ، کیفیت خواهد داشت ، بنده از نظر کارایی عرض میکنم ... در این حالت ، پول ِ خود را هدر می دهید .

اما به اینکه برای چه مصارفی میخواید لپ تاپ بخرید خیلی توجه کنید ....

چقدر حرف زدم ،
    عذر خواهم ،
    امری بود در خدمتم ! { اگر کاری از دستم بر بیاد }

2. تعداد تشکر ها از n2d به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)