ما چند ماهی میشه از کلود داریم استقاده می کنیم و چند نمونه ناسازگاری کوچیک داره
اما در کل راضی هستیم و آپ تایم رو تا 99.6 برای ما افزایش داده (قبلا روی 98 درصد بودیم)
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
اقا مگه درست نیست تمامی منابه در این نوع سرورها نامحدود هست پس چرا استقبال نمیشه دلیلش چی هست امکانش هست خیلی دقیق بگید تفاوتش با سرور مجازی چیست
سلام
کلا منابع محدود است ، حتی منبعی چون نور خورشید که یه روز تموم میشه ! متوجه منظورتون از این موضوع نشدم .
کلودلینوکس می تونه به صورت سیستم عامل یا پلاگین روی سرور نصب بشه و باهاش در اکانت ها اعمال محدودیت کرد ( مثلا برای هر اکانت در سی پنل )
دلیل عدم استقبال برخی کاربران اینه که یک سایت ممکنه همیشه کم مصرف باشه ولی در بازه ای از زمان نیاز به منابع بیشتر داشته باشه ، چون عموما کم مصرفه ، میزان کمی از منابع بهش اختصاص یافته بنا بر این اگه از اون منابع تجاوز کنه ، سایتش اررور می ده و باز نمی شه ( و روی سرور هم فشار نمی تونه بیاره ).
سرور مجازی که کلا بحثش جداست ، فکر کنم اگر با اون آشنایی داشته باشید با توضیح بنده متوجه تفاوتشون شده باشید
دوستان بنده هم یه وی پی اس قوی دارم
موندم سنت او اس نصب کنم یا کلود لینوکس؟
شما چه پیشنهادی میکنید؟
به من کلود خیلی بهتره ، شما نیاز نداری کاربر ها رو خیلی محدود کنی به قول دوستمون ممکنه یک سایت منابع کمی مصرف کنه اما مواقعی کم مصرفش زیاد میشه که سایت دیگه بالا نمیاد با در نظر گرفتن این بحث میشه مقدار منابع رو طوری تنظیم کرد که در مواثع پر مصرف هم سایت مشتری پابرجا باشه اما جلوی مصرف بیش از حد کهروی سرور و دیگر سایت ها تاثیر گذاشت رو گرفت
اگر این کلود می تونست میزان مصرف mysql هر یوزر رو هم محدود میکرد ( از توی پلن خودش منظورمه! ) خیلی عالی میشد![]()
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...
این کلود لینوکس اگه خوب نیست چرا اینقدر براش هزینه میکنن
کاملا واضحه که نمیتونن درست کانفیگش کنن بعد روش ایراد میزارن
واقعا کارش خیلی درسته
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)