اول یک نکته و اون این که به کسی مربوط نیست و نبوده است
من سال 1387 به کمک یکی از دوستان که همکارمون هم هستش 13 تا سرور خریداری کردیم که به صورت قسطی پرداخت میشوند و حتی الان هم که هست داریم قسطش رو میدهیم و چون نمیتوانستیم تا به اتمام رسیدن اقساط ارش استفاده کنیم طبقق قرار دادی که داشتیم ما هم استفاده نکردیم تا پارسال که قسط ها دونه دونه کم شدند اما ما سرور های دیگه از اقای راستگو خریده بودیم که داریم قسطش رو باز هم میدهیم نتونستیم اون ها رو استفاده کنیم تا امسال که از چند تاش استفاده کردیم 4 تا سرور رو توی دیتا سنتر تبیان کولو کرده ایم و 4 تا سرور هم به دیتا شیک فرستادیم و بقیه قسطشون به امام نرسیده و ما بدهکارش هستیم که داریم تسویه میکنیم تا انتقال بدهیم اون ها رو هم به ایران یا دیتا سنتر های دیگر . . . پس بهتره هیچ وقت تا قضیه رو درک نکردین این همه اسپم ندین و توی کار بقیه دخالت نکنید
البته من نباید مسائل شخصی خودمون رو باز گو میکردم اما چون واسه خودتون بریدید و دوختید این رو گفتم
اینجوری میشه که بعضی از همکاران میگن واسه ایرانی جماعت ارزش نداره کار کنی چون همه واسه خودشون بلدن تحلیل اشتباه کنن و حتی یک صدم درصد هم نشون نداده سابقه که تحلیل درست بوده باشه
یا حق
مجید عیسی لو
مدیریت آنلاین سرور