-
January 10th, 2013, 23:26
دوستانی که سایت وردپرس پر بازدید داشتند و مرتب ساسپند می شدند راهنمایی کنند
سلام
من هر هاستی می گیرم نهایت یک هفته الی 15 روز بیشتر بهم هاست نمی ده و می گه از منابع سرور زیاد استفاده می کنید
ورودی گوگل روزانه 3000 ای پی
بازدید آمار روزانه سر جمع نهایتاً 20000
این هم نمونه ایمیل هایی که برای مدیر سرور رفته که سایت بنده منابع سرور رو اشغال کرده
Time: Thu Jan 10 15:03:48 2013 +0100
Resource: Virtual Memory Size
Exceeded: 210 > 200 (MB)
Executable: /usr/local/lsws/fcgi-bin/lsphp-5.3.20
Command Line: lsphp5:/..../public_html/news/index.php
PID: 16494
Killed: No
هاست گرون نمی خواهم مناسب و ارزون لینوکس و سی پنل
لطفا دوستانی که چنین مشکلی داشتند و الان رفع شده راهنمایی کنند از کجا هاست گرفتند
------------
سرورورک همین جا گرفتم سه روز نشد ساسپند کرد
اول تست بعد واریز حداقل یک هفته تست می خواهم
تا بحال ده تا هاست گرفتم و دیگه برام مقدور نیست پول واریز کنم گر همه 4000 - 50000 تومان بعد بخواهم بعد از یکی دو روز منتظر واریز صاحب سرور و هاست باشم
با تشکر
ویرایش توسط internet : January 16th, 2013 در ساعت 13:34
-
تعداد تشکر ها از internet به دلیل پست مفید
-
January 10th, 2013 23:26
# ADS
-
January 10th, 2013, 23:37
عضو انجمن
پاسخ : دوستانی که سایت وردپرس پر بازدید داشتند و مرتب ساسپند می شدند راهنمایی کنند
2حالت داره .
اول این که ممکنه قالبی که دارید کوئری ها رو به صورت پی در پی و بدون استفاده از کلاس های استاندارد اجرا میکنه . که طراح قالب باید درستش کنه .
مورد دوم این که از پلاگین های cache استفاده کنید . مثل w3c total cache و استفاده از memcache در زمان کش کردن . این افزونه مصرف منابع رو به مقدار زیادی کاهش میده و سرعت پاسخگویی صفحات را افزایش میده .
-
تعداد تشکر ها ازiMohsen به دلیل پست مفید
-
January 10th, 2013, 23:41
پاسخ : دوستانی که سایت وردپرس پر بازدید داشتند و مرتب ساسپند می شدند راهنمایی کنند
نه کش دارم و فکر نکنم مشکلی از قالب باشه ولی سایتم طوری هست که فشار می یاره خودم می دونم از چیه ولی کاریش نمیشه کرد
-
-
January 11th, 2013, 01:49
عضو جدید
مشخصات سرویس فعلیتون چیه ؟ و چه مقدار نیاز دارید ؟ فضا و پهنای باند ؟ بفرمایید تا یه پلن مناسب کارتون با قیمت مناسب براتون پیشنهاد بشه . که هم برای میزبان هاستتون مشکل پیش نیاد هم شما کارتون راه بیفته .
-
-
January 11th, 2013, 03:30
سلام
شما باید سرور مجازی بیرید هاست اشتراکی جوابگو شما نیست و مدام همین مشکل رو خواهید داشت
-
-
January 11th, 2013, 09:04
سایتم بازدیدی نداره
کلا از جایی که هاست گرفتم می خواهد جمع کنه
-
-
January 11th, 2013, 12:32
-
تعداد تشکر ها از irandatacenter به دلیل پست مفید
-
January 11th, 2013, 13:25
در روز و در لحظه چه مقدار بازدید کننده آنلاین دارید ؟
-
-
January 11th, 2013, 14:05

نوشته اصلی توسط
irandatacenter
خوب عزیز باید ببینی علتش چیه ؟
در بالا هم دوستان اشاره کردیند که به احتمال زیاد ممکنه به خاطر ساختار وبسایت باشه .
به هرحال اگه موافقید میتونید ازمایشی یک ماه رو هاست ما بیاید تا وبسایت شما رو انالیز کنم وعلتش رو براتون دربیارم و از این به بعد هم بدون مشکل با هم کار کنیم . البته اگه راضی بودید و راضی موندید .

فعلا ....
ویرایش توسط internet : January 11th, 2013 در ساعت 14:52
-
-
January 15th, 2013, 00:27
روز جمعه هاست گرفتم سه روز نشد ساسپند کردم
سرورورک
دوستانی که هاست دارند که می تونه سایت من با لود بالا رو ساپورت کنه اعلام کنند
یک هفته تست و سپس واریز وجه چون الان هفته ای یک بار باید پول واریز کنم بعد منتظر مرجوع پولم باشم
-