نوشته اصلی توسط sgighost یه سوال من فقط قالب مدیریت رو عوض کردن اما وثتی فعالش میکنم عکس ها نمیاد از قسمت حساب کاربري من قالب vopservice.ir رو انتخاب کنید و محتویات پوشه template_c رو پاک کنید
HUM ...
نوشته اصلی توسط soheil.zare2006 از قسمت حساب کاربري من قالب vopservice.ir رو انتخاب کنید و محتویات پوشه template_c رو پاک کنید حساب کاربری من کجاست؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط sgighost حساب کاربری من کجاست؟؟؟؟ توی صفحه اصلی مدیریت این آدرس رو به آخر آدرس پنل Admin اضاف کنید: myaccount.php برای مثال: whmcs.com/admin/myaccount.php
نوشته اصلی توسط soheil.zare2006 توی صفحه اصلی مدیریت این آدرس رو به آخر آدرس پنل Admin اضاف کنید: myaccount.php برای مثال: whmcs.com/admin/myaccount.php نمیاد ببینید untitled.JPG
adnan magic
نوشته اصلی توسط sgighost نمیاد ببینید ورژن WHMCS شما چند هست؟ توی تنضیمات آدرس های whmcs رو صحیح دادید؟! در صورت امکان یک تصویر از قسمت تنظیمات ارسال کنید
نوشته اصلی توسط soheil.zare2006 ورژن WHMCS شما چند هست؟ توی تنضیمات آدرس های whmcs رو صحیح دادید؟! در صورت امکان یک تصویر از قسمت تنظیمات ارسال کنید من فقط میخوام پنل مدیریت تغییر کنه برای همین فقط بخش حساب کاربری من و زبان رو درست کردم و رژن whmcs هم 5.0.3
نوشته اصلی توسط sgighost من فقط میخوام پنل مدیریت تغییر کنه برای همین فقط بخش حساب کاربری من و زبان رو درست کردم و رژن whmcs هم 5.0.3 این قالب واسه whmcs 5.1.2 هست در صورت امکان مشخصات رو ارسال کنید تا چک کنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن